Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(aniuta82 @ 2009 02 26, 18:04)
as irgi dabar naudoju is avon aliejuko visai  neblogas. smile.gif
bet geriausiai buvo is alfa parm linu semenu aliejukas, bet biski brangoka 4u.gif

Abu aliejukai man net nesulyginami schmoll.gif Antras zymiai geresnis uz Avono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 09, 12:18)
man irgi henos raudonos kapsulytes thumbup.gif bet kad labai jau pabrangusios verysad.gif kainos ir kiekio santykis tikrai nekoks blush2.gif

man jos taip pat labai patiko, kai dirbau droge, tai jas gaudavau uz savikaina - 18 litu thumbup.gif o pas mus uzsideda didziausius antkainius doh.gif
Atsakyti
as naudoju noah aliejuka labai geras ir kaina verta demesio.uz 50ml mokejau kazkas apie 70lt bet kai pagalvoji kad bonkutes uzteks daugiau nei metams tai negaila.[
quote=Jovita23,2009 02 17, 21:42]
Leonor greyl serumo yra Kristianose, o frederic fekai reikia siustis, Lietuvoje nera.
[/quote]
Atsakyti
[quote=Angele62,2009 03 09, 23:07]
as naudoju noah aliejuka labai geras ir kaina verta demesio.uz 50ml mokejau kazkas apie 70lt bet kai pagalvoji kad bonkutes uzteks daugiau nei metams tai negaila.[
quote=Jovita23,2009 02 17, 21:42]
Leonor greyl serumo yra Kristianose, o frederic fekai reikia siustis, Lietuvoje nera.
[/quote]
[/quote]

na man pusei metu max uztenka buteliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 02 26, 20:15)
Visgi nusipirkau sendien body shopo aliejuka:) nes kerastases jau turejau tai dabar sita isbandysiu, veliau parasysiu kuris man geresnis wink.gif biggrin.gif

Na tai kaip Jums tas TBS aliejukas? bigsmile.gif geresnis uz kerastase? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 10, 11:32)
Na tai kaip Jums tas TBS aliejukas? bigsmile.gif  geresnis uz kerastase? g.gif

Aha, labai laukiam atsiliepimu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
ką man daryti...? kad ir kiek kirpčiau plauką, jis vis tiek yra baltais galiukais.... verysad.gif ir naudoju tuos aliejukus galams ir viską... ir vis tiek nesitaiso... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 23:36)

na man pusei metu max uztenka buteliuko smile.gif

man irgi.. kokiems 4-5mėnesiams, bet aš kas dieną tepu galiukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 11 kovo 2009 - 02:46
[quote=liekna,2009 03 11, 02:45]
ką man daryti...? kad ir kiek kirpčiau plauką, jis vis tiek yra baltais galiukais.... verysad.gif ir naudoju tuos aliejukus galams ir viską... ir vis tiek nesitaiso... doh.gif
Papildyta:

man taip buvo kai nekirpau plauku nesumeluosiu 2 metus...tada pasibaisejau kai pamaciau...o po galiuku pakirpimo nebera ju.. thumbup.gif va kirpausi sausio vidury kazkur- tai nuauge galai bet nera baltu taskeliu ir issisakojimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 11, 10:23)

man taip buvo kai nekirpau plauku nesumeluosiu 2 metus...tada pasibaisejau kai pamaciau...o po galiuku pakirpimo nebera ju.. thumbup.gif va kirpausi sausio vidury kazkur- tai nuauge galai bet nera baltu taskeliu ir issisakojimu thumbup.gif

tai vat aš praeitą savaitę kirpaus 5cm ir vis tiek tie balti galiukai yra.. ir specialiai namie pasižiūrėjau, kad ir kiek trumpai kirpčiau plauką, jo galiukas vis tiek lieka baltas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 11 kovo 2009 - 13:16
QUOTE(liekna @ 2009 03 11, 13:14)
tai vat aš praeitą savaitę kirpaus 5cm ir vis tiek tie balti galiukai yra.. ir specialiai namie pasižiūrėjau, kad ir kiek trumpai kirpčiau plauką, jo galiukas vis tiek lieka baltas  doh.gif

Taip nutinka todel, kad plaukai ataugineja, nera vienodo ilgio. Aprikpat kazkiek, bet tie, kurie buvo trumpesni, lieka ir matosi tie ju issisakoje galiukai. Tokiu atveju reikia ne tik galiukams isntensyvios prieziuros, bet ir visiems plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 10, 14:32)
Na tai kaip Jums tas TBS aliejukas? bigsmile.gif  geresnis uz kerastase? g.gif

Kai pirmus kartus ji tepiausi galvojau velnias kas cia per nesamone, nei normaliai sudrekina nei galiukai grazus lieka bet panaudojus ilgiau pradejo tikti man tas aliejukas ir dabar visai patenkinta esu biggrin.gif ir padrekina normaliai, bet palyginus su kerastase tai body shopo prastesnis... man buvo faina kad kerastase ir patiesindavo galiukus, o sis ne. Taigi kai pabaigsiu sita grisiu vel prie kerastases wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 03 11, 11:29)
Kai pirmus kartus ji tepiausi galvojau velnias kas cia per nesamone, nei normaliai sudrekina nei galiukai grazus lieka bet panaudojus ilgiau pradejo tikti man tas aliejukas ir dabar visai patenkinta esu  biggrin.gif  ir padrekina normaliai, bet palyginus su kerastase tai body shopo prastesnis... man buvo faina kad kerastase ir patiesindavo galiukus, o sis ne. Taigi kai pabaigsiu sita grisiu vel prie kerastases wub.gif

Man nuo Kerastases (plauku kremo) ir nustojo atsirast tie balti galai g.gif bigsmile.gif Naudoju jau ilgiau nei metus, rezultatas thumbup.gif o anksciau jau menuo nuo kirpimo pradedavo sakotis, luzinet ir baltuout doh.gif
Atsakyti