Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(magiliene @ 2009 03 20, 10:00)
gal ne taip issireiskiau kad brangesnio bet turejau omenyje tokios kokybes,bet visalaik kazkaip prietaras persiokioja kad pigios mesos net sunys neris,ar kaip ten sakoma kazkaip panasiai.... as ir viskokiu bandziau ir avono kuris metosi stalciuje vis gaila ismesti,ir dar neradau kuris man tiktu  g.gif  sekantis kerastases bus  g.gif

o bandei TBS su vynuogiu kauliuku aliejum? man lb gerai padrekina, antra butinai pirksiu..
Atsakyti
as ji pirkau mickeviciaus gatvej;) 40lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 22, 21:42)
o bandei TBS su vynuogiu kauliuku aliejum? man lb gerai padrekina, antra butinai pirksiu..

cia tas tbs tai the body shop?taip bandziau anglijoje pirkau labai graziai pasnekejo pardaveja adar ir akcija buvo tai nusipirkau ax.gif nes man labai patinka duso zeles ir kremai is ten,bet aliejukas nelabai....jo sake galiojimas labai trumpas sakyciau 3men jei gerai atsimenu,nes jis naturaliu pagrindu padarytas ax.gif plaukai zvilgejo,bet nepaklusnus buvo,tokie keisti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 03 23, 09:45)
cia tas tbs tai the body shop?taip bandziau anglijoje pirkau labai graziai pasnekejo pardaveja adar ir akcija buvo tai nusipirkau  ax.gif  nes man labai patinka duso zeles ir kremai is ten,bet aliejukas nelabai....jo sake galiojimas labai trumpas sakyciau 3men jei gerai atsimenu,nes jis naturaliu pagrindu padarytas  ax.gif  plaukai zvilgejo,bet nepaklusnus buvo,tokie keisti  g.gif  g.gif  g.gif

Aha, the body shop. hmm o kodel man pardaveja nepasake kad jis tik 3 men.galioja? g.gif g.gif jauciu pas mane biski ilgiau jis stovi, bet nepastebejau kol kas kad pagedes butu ar pan.
Atsakyti
idomu neraso ant bonkutes?kiek atsimenu be dezutes jis ten buvo,mane tai perspejo pries perkant,nelabai as juo tepdavau po 6men ismeciau
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 03 23, 11:27)
idomu neraso ant bonkutes?kiek atsimenu be dezutes jis ten buvo,mane tai perspejo pries perkant,nelabai as juo tepdavau po 6men ismeciau

Per velai susitikom, butum man perleidus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 22, 22:41)
as ji pirkau mickeviciaus gatvej;) 40lt 4u.gif

Ačiū, eisiu ieškot smile.gif
Atsakyti
as naudoju Avon aliejuka issausejusiems galiukams, dar neilgai ji turiu, bet esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 03 25, 23:46)
as naudoju Avon aliejuka issausejusiems galiukams, dar neilgai ji turiu, bet esu patenkinta  thumbup.gif

Aš ilgą laiką jį naudojau, bet anksčiau jis žymiai kokybiškesnis buvo: tirštesnis, skaniau kvepėjo ir savo funkciją atliko. Dabar, kaip ir dauguma šios firmos prekių (asmeninė nuomonė), labai jis suprastėjo...tad daugiau jo nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
sveikos paneles.. ka patartumet sausiems galiukams? kad labiau glotnintu plauka, padarytu ji sunkesni, saugotu nuo issisakojimo. ?smile.gif aciu is anksto uz patarimus:)
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 26, 15:21)
sveikos paneles.. ka patartumet sausiems galiukams? kad labiau glotnintu plauka, padarytu ji sunkesni, saugotu nuo issisakojimo. ?smile.gif aciu is anksto uz patarimus:)

temoj apie aliejus ricina rekomenduoja ant galu tept g.gif dar Kerastases arba TBS aliejukai gerai galams nuo issausejimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 26, 23:01)
temoj apie aliejus ricina rekomenduoja ant galu tept g.gif  dar Kerastases arba TBS aliejukai gerai galams nuo issausejimo bigsmile.gif

o kaip manai kuris geresnis kerastase ar tas is tbs?smile.gif)
Atsakyti