Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 26, 22:24)
o kaip manai kuris geresnis kerastase ar tas is tbs?smile.gif)

Nelabai galiu palygint, nes tik Kerastase bandziau ax.gif siaip labai patinka thumbup.gif dar anksti apie galus sprest bet plaukai tikrai svelnesni rolleyes.gif TBS man atrodo yra pigesnis...
Atsakyti
TBS aliejukas tai toks neriebus visai g.gif dauguiau zvilgesio suteikia nei gydo ar panasiai
Atsakyti
Sveikutes, na jau pabaigiau Keunes aliejuka. Nu kai krize baigsis, ir neturesiu kur deti pinigu, pirksiu. Siaip galiu pripazinti geras, tik tiek kad labai greit baigiasi. Neriebino plauku, neskilinejo, nu ka as zinau, minusas biski ta kaina uz toki kieki. Siandiena jau spejau savo mylimiausia, n karta perku, ta savo Vitalycio, su vit B5. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 27, 00:24)
o kaip manai kuris geresnis kerastase ar tas is tbs?smile.gif)

tai aisku kerastase mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas per Vietalytis su vitaminu B? blush2.gif Kaip tarodo,veiksmingumas,kaina?
aciu wub.gif bigsmile.gif
Visad naudojau linu semenu aliejuka, visai nieko, bet kazko kitko tikejausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 02 balandžio 2009 - 08:28
As tai va nesenai nusipirkau SILKA PLAUKAMS kaip pardaveja sake, kad labai tinka plauku galiukams, bet va jau du kartus naudoju, tai man toks jausmas, kad nieko nedaro g.gif gal kuri esate naudojusios?
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2009 04 02, 11:05)
As tai va nesenai nusipirkau SILKA PLAUKAMS kaip pardaveja sake, kad labai tinka plauku galiukams, bet va jau du kartus naudoju, tai man toks jausmas, kad nieko nedaro  g.gif  gal kuri esate naudojusios?

o kas cia per stebuklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 04 02, 09:27)
Kas  per Vietalytis su vitaminu B? blush2.gif  Kaip tarodo,veiksmingumas,kaina?
aciu wub.gif  bigsmile.gif
Visad naudojau linu semenu aliejuka, visai nieko, bet kazko kitko tikejausi doh.gif

Vitalytis yra Italu gamybos produktai. Veiksmingumas, bent man tikrai nebeskilineja galiukai, pats plaukas, minkstas, svelnus, kazkiek pablizgina. Visaiskai neapsunkina plauku, skalsus. Kaina 37lt, talpa 30ml. Bet naudoju kasdien, [galva plaunu kasdien] tai uztenka 5men.

Apsauginis maitinamasis plauku tonikas; su provitaminu B5 ir vidurzemio juros regiono alyvu aliejum. Suteikia plaukam zvilgesio. Sio plauku toniko sudetiniai komponentai,veikia plauko struktura, kaip apsaugine plevele, ir uzkerta kelia plauku galiuku skilinejimui.

O del nuotraukeles, tai atsiusk savo el pasto adresa, tai imesiu, nes cia ikelti nemoku 4u.gif
Atsakyti
Labai geras aliejukams plaukam yra is AVON, kainuoja apie 15 litu, buna ir akciju,kad pigiau smile.gif Naudoju ji jau nezinau kiek metu, ir be jo negaliu nei vienos dienos, kai issiplaun u galva, maistas mano plaukam smile.gif) Atgaivina plaukus, tokie puresni tampa ir galiukai mazai sakojasi, tikrai labai mazai. Nekerpu plauku ilgai, o galai vis sveiki atrodo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 02, 12:45)
Vitalytis yra Italu gamybos produktai. Veiksmingumas, bent man tikrai nebeskilineja galiukai, pats plaukas, minkstas, svelnus, kazkiek pablizgina. Visaiskai neapsunkina plauku, skalsus. Kaina 37lt, talpa 30ml. Bet naudoju kasdien, [galva plaunu kasdien] tai uztenka 5men.

Apsauginis maitinamasis plauku tonikas; su provitaminu B5 ir vidurzemio juros regiono alyvu aliejum. Suteikia plaukam zvilgesio. Sio plauku toniko sudetiniai komponentai,veikia plauko struktura, kaip apsaugine plevele, ir uzkerta kelia plauku galiuku skilinejimui.

O del nuotraukeles, tai atsiusk savo el pasto adresa, tai imesiu, nes cia ikelti nemoku 4u.gif

O kur jo pirkt būna? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2009 04 02, 13:58)
Labai geras aliejukams plaukam yra is AVON, kainuoja apie 15 litu, buna ir akciju,kad pigiau smile.gif Naudoju ji jau nezinau kiek metu, ir be jo negaliu nei vienos dienos, kai issiplaun u galva, maistas mano plaukam smile.gif) Atgaivina plaukus, tokie puresni tampa ir galiukai mazai sakojasi, tikrai labai mazai. Nekerpu plauku ilgai, o galai vis sveiki atrodo clap.gif

Turejau aš jį du ar tris kartus, tai nieko ypatingo man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2009 04 02, 14:58)

reklama clap.gif biggrin.gif
Atsakyti