Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(svelni @ 2008 12 16, 01:50)
Bandžiau ir net kokius 3 buteliukus sunaudojau, bet man tai didelio įspūdžio nepaliko (tiksliau jokio nepaliko)  schmoll.gif  nevertas tų pinigų (apie 50lt atrodo dabar kainuoja g.gif  ). Plaukai kokie buvo prieš naudojant tokie ir paliko, matomai mano plaukui jis netiko....

As irgo sita turejau smile.gif poveikio lygiai nulis, kvepia braskem, tai tiek is jo ir naudos, dabar nuspirkau popigiuka fluida is Eurokos, tai sakyciau daug labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 21:32)
man nepakeiciamas Tigi S factor dream drops smile.gif

o gal kas zino kur ji galima klp isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 16, 21:40)
o gal kas zino kur ji galima klp isigyti?  g.gif

centre kur anksciau buvo sporto parduotuve skorpiono takas yra kazkokia kosmetikos parde, ten daug tigiu maciau, manau turetu buti ir tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 16, 23:47)
centre kur anksciau buvo sporto parduotuve skorpiono takas  yra kazkokia kosmetikos parde, ten daug tigiu maciau, manau turetu buti ir tas smile.gif

cia kazkur priesais submarina?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 16, 22:51)
cia kazkur priesais submarina?

eeeeeeeee g.gif , beveik salia senojo turgaus, ten salia kazkoks nesveiko maisto kavine g.gif , priesais eurokosa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 17, 19:46)
eeeeeeeee  g.gif , beveik salia senojo turgaus, ten salia kazkoks nesveiko maisto kavine  g.gif , priesais eurokosa  4u.gif

gal cia priesais KIRA?dar salia cili kaimas ar kazkoks restoranas,o kitoj gatves pusei buvo sporto prekes?
man tai gaila uz aliejuka moket 100lt beveik,o jei s...koks,va uz kerastase suplakiau 67litus o poveikio jokio
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 17, 21:09)
gal cia priesais KIRA?dar salia cili kaimas ar kazkoks restoranas,o kitoj gatves pusei buvo sporto prekes?
man tai gaila uz aliejuka moket 100lt beveik,o jei s...koks,va uz kerastase suplakiau 67litus o poveikio jokio

nu toj pacioj gatves pusej kaip ir kiras, paeit reikia nuo kiro iki turgaus tai tikrai ras kam reikia (itariu kad apie ta pacia snekam) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 17 gruodžio 2008 - 22:27
QUOTE(Deissy @ 2008 12 16, 21:40)
o gal kas zino kur ji galima klp isigyti?  g.gif

Dar esu mačius Akropolio Kristianoj ir Salon+.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 18, 00:27)
nu toj pacioj gatves pusej kaip ir kiras, paeit reikia nuo kiro iki turgaus tai tikrai ras kam reikia (itariu kad apie ta pacia snekam)  drinks_cheers.gif

ten dar ten rastines prekes yra?
na amnau kad isivaizduoju kur tiksliai bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkaus iš Avon serumą plaukų galiukams, bet dar neišbandžiau ax.gif Ar jums padėjo nuo plaukų lūžinėjimo?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 15, 17:52)
Uzsisakiau toki aliejuka plauku galiukams...L'OREAL Lumino Contrast Taming Gloss Serum laukiu kol parvyks, gal kas bande toki, kokie atsiliepimai?  bigsmile.gif
user posted image

Turiu tokį, jau apie pusę buteliuko sunaudojau. Nieko ypatingo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 12 18, 11:10)
Pirkaus iš Avon serumą plaukų galiukams, bet dar neišbandžiau  ax.gif Ar jums padėjo nuo plaukų lūžinėjimo?

Aš jau gal trečią naudoju smile.gif Man patinka, pasunkina ir pablizgina plauką smile.gif Žodžiu gėris, tik tai, kad jis negydo galiukų.
Atsakyti