Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(...whatever... @ 2008 11 19, 23:14)
Buržua salonas  biggrin.gif

na nusipirkau siandien ta aliejuka tenai kerastase oleo relax,bet kaina ne 50o 67 ir dabar gailiuos kad pirkau,jis nera skirtas plauku galiukas,is vis kazkokia tiesinimo priemone jis,glotnina plaukus,bet man kaip pasisiausia taip pasisiausia,jauciu yra geresniu ir spiecialiai galiukam
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 30, 15:09)
na nusipirkau siandien ta aliejuka tenai kerastase oleo relax,bet kaina ne 50o 67 ir dabar gailiuos kad pirkau,jis nera skirtas plauku galiukas,is vis kazkokia tiesinimo priemone jis,glotnina plaukus,bet man kaip pasisiausia taip pasisiausia,jauciu yra geresniu ir spiecialiai galiukam

na ka dabar, tik i isparduotuve ir dairytis kito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 17:46)
na ka dabar, tik i isparduotuve ir dairytis kito  mirksiukas.gif

zinai ,kai nera licnu pinigu kisenei,negaliu taip greit lekt kito pirkt,ir jie visi ne pigus,tai jau kazkaip baisu bepirkt,o jei vel bus nieko vertas,na tavo skinny gal pabandyt
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 30, 17:13)
zinai ,kai nera licnu pinigu kisenei,negaliu taip greit lekt kito pirkt,ir jie visi ne pigus,tai jau kazkaip baisu bepirkt,o jei vel bus nieko vertas,na tavo skinny gal pabandyt

na taip, tas tiesa, negali zinot kuris tiks, o paskiu ir stovi tos priemones nenaudojamos doh.gif gal kas is draugiu turi Skinny, pabandytum pirma, ir jei tiks tada pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
man nepakeiciamas Tigi S factor dream drops smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 18:32)

baik tongue.gif as ir taip juo gundaus, bet pirma reik apmazint turimu priemoniu kieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 21:08)
baik tongue.gif as ir taip juo gundaus, bet pirma reik apmazint turimu priemoniu kieki doh.gif

na man siaip is turetu jis geriausias jau ne pirmas buteliukas eina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 20:32)

kuo jis tau geriausias? ka naudojai pries tai? ir kokie tavo plaukai bigsmile.gif nes mano alfaparf jau ipusejo ir zvalgausi kazko naujo bigsmile.gif
p.s. CDior shimeris dar neatvaziavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 20:56)
na man siaip is turetu jis geriausias jau ne pirmas buteliukas eina tongue.gif  biggrin.gif

na tai ka, kas belieka is po tokiu geru visu atsiliepimu?-tik uzsisakyti ir dziaugtis superiniais plaukuciais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 30, 23:08)
kuo jis tau geriausias? ka naudojai pries tai? ir kokie tavo plaukai bigsmile.gif nes mano alfaparf jau ipusejo ir zvalgausi kazko naujo bigsmile.gif
p.s. CDior shimeris dar neatvaziavo lotuliukas.gif

o geriausias tuo kad ant galiuku pagaliau nesimato tu bjaurasciu baltu taskiuku, kaip anksciau galiukas nesidalina i 2 dalis, labai skaniai kvepia, suglotnina, blizga plaukai tiesiog nuo jo, visiskai neriebina plauko kas buvo nuo kt pvz kerastase smile.gif
na klausyk kaip uzkeiktas tas tau dioras, ot jauciu koks nervas kama kai taip lauki o vat kad nori kaip neatkialiauja
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 01, 21:29)
o geriausias tuo kad ant galiuku pagaliau nesimato tu bjaurasciu baltu taskiuku, kaip anksciau galiukas nesidalina i 2 dalis, labai skaniai kvepia, suglotnina, blizga plaukai tiesiog nuo jo, visiskai neriebina plauko kas buvo nuo kt pvz kerastase smile.gif
na klausyk kaip uzkeiktas tas tau dioras, ot jauciu koks nervas kama kai taip lauki o vat kad nori kaip neatkialiauja

pirkai LT ar is kur? bigsmile.gif reikia ir man jau jo dairytis unsure.gif beje, kokio ilgio tavo plaukai?
p.s. na tikiuosi, kad jau sikart pasirodys, nes kai uzsake, tai jo neuzbarcoderino ir tegul tik pabando buti nebertu tu pinigu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 21:32)

Kazkaip ir as jo uzsinorejau...

Nes galiukus gaivint jau pats laikas doh.gif
Atsakyti