http://www.jamieoliv...colate-truffles
šituos dariau dovanoms - labai skanu gavos, naudojau M&S 70% kakavos šokoladą su čili. Darbo nedaug, tik kad terliotis šiek tiek reikia, todėl nepatariu dėvėt šviesių rūbų. Jei kam reikia išversti receptą - sakykit.
As taip pat turiu Ministry of Food, man labai patinka, ten yra receptai patiekalu, kurie tikrai butu valgomi Lietuviams, yra keletas indisku curry receptu, tai gal nelabai lengva Lietuvoje bus rasti prieskoniu, nors man tie patiekalai patiko. Dar yra keletas Thai, ten taippat problemu gali buti, bet siaip paprasti, labai aiskiai aprasyti receptai, su daug nuotrauku, kai kurie receptai jau baisiai primityvus, bet tos knygos mintis ir buvo ismokinti gaminti zmones, kurie nemoka gamint.
Kepem visciuka su citrina. Dar gyvenime nevalgiau tokios sultingos krutineles
Pirma karta vista pradejom valgyti nuo krutineles, o ne nuo kulseliu.




Gordono Ramsio turiu viena knyga ir maciau keleta laidu


O aš nors ir visuomet mėgau gaminti į Jamie niekada per didelio dėmesio nebuvau atkreipus (gal, kad nežiūriu tv). Ir tik visai neseniai kažko ieškodama aptikau jo puslapį internete. Tuomet pabandžiau iškeptį šį šokoladinį pyragą
http://www.jamieoliv...cherries-and-bo
Rezultatas bet kokius lūkesčius pranoko. Tikrai buvo pats skaniausias kadanors valgytas šokoladinis pyragas. Dabar užsukus į knygyną pirmiausia patrauksiu prie tų su Jamie Oliver ant viršelio
http://www.jamieoliv...cherries-and-bo
Rezultatas bet kokius lūkesčius pranoko. Tikrai buvo pats skaniausias kadanors valgytas šokoladinis pyragas. Dabar užsukus į knygyną pirmiausia patrauksiu prie tų su Jamie Oliver ant viršelio

QUOTE(Koruklu @ 2010 02 12, 11:39)
As taip pat turiu Ministry of Food, man labai patinka, .
jo, šita gera


Papildyta:
QUOTE(regna @ 2010 02 04, 18:58)
Sveikos,Jamie Oliverio gerbėjos,
Visai atsitiktinai per televizija pamačiau anonsą ,kad šeštadienį per tv6 13val bus rodoma nauja kulinarijos laida Gordono Ramsio,aš,jo knyga,negaliu pasakyti,kad labai patiko,bet..pažiūrėti jo vedama laida verta.
Būdama ne lt.man teko matyti jo laidas{jis labai šaukia}ydomu,ką pamatysime.
Tuo labiau ,jis su J.Oliveriu,būtų tos pačios šalies kulinarai.
Gero žiūrėjimo

Visai atsitiktinai per televizija pamačiau anonsą ,kad šeštadienį per tv6 13val bus rodoma nauja kulinarijos laida Gordono Ramsio,aš,jo knyga,negaliu pasakyti,kad labai patiko,bet..pažiūrėti jo vedama laida verta.
Būdama ne lt.man teko matyti jo laidas{jis labai šaukia}ydomu,ką pamatysime.
Tuo labiau ,jis su J.Oliveriu,būtų tos pačios šalies kulinarai.
Gero žiūrėjimo

jo... palyginus su Oliveriu, pas Ramzį kulinarijos mažai tose laidose
mačiau kaip vieną kavinės savininką

QUOTE(KatYnas @ 2010 02 23, 16:48)
turiu veik visas jo knygas ir laukiu dabar naujos kuria zada balandi isleisti "Jamie Does" .
Aš irgi laukiu nesulaukiu

Jau isleista ''Jamie Does''. Knyga apie ispanu, italu, svedu, marokieciu, graiku ir prancuzu virtuve. Siandien gavau. Dar tik karta praverciau , tai pirmas ispudis, kad knyga iliustruota be galo graziomis nuotraukomis!
tokiu dar nesu maciusi nei vienoje Oliverio knygoje.

QUOTE(lait @ 2010 04 15, 21:52)
Jau isleista ''Jamie Does''. Knyga apie ispanu, italu, svedu, marokieciu, graiku ir prancuzu virtuve. Siandien gavau. Dar tik karta praverciau , tai pirmas ispudis, kad knyga iliustruota be galo graziomis nuotraukomis!
tokiu dar nesu maciusi nei vienoje Oliverio knygoje.

as irgi vakar gavau "Jamie Does"


Foto grazios bet kad pas ji visada grazios ir kokybiskos foto


man asmeniskai "Jamie Does" biski pritruko cinkelio. kazkaip neuzbure receptai is ten.
Oliveris mano vyro favoritas.
Manęs net į virtuvę neįleidžia kai ką nors gamina iš jo patiekalų. Sako aš galiu sugadinti maistą jei kokį ne tą prieskonį įmesiu, ar per mažai meilės įdėsiu pjaustydama daržovytes . Jis tai po visą Vilnių trankosi kol surandą kokį įmantresnį ingredientą. O jei neranda iš viso negamina.
Bet patiekaliukai Oliverio tai tikrai labai skanūs




QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 23, 14:28)
Oliveris mano vyro favoritas.
Manęs net į virtuvę neįleidžia kai ką nors gamina iš jo patiekalų. Sako aš galiu sugadinti maistą jei kokį ne tą prieskonį įmesiu, ar per mažai meilės įdėsiu pjaustydama daržovytes . Jis tai po visą Vilnių trankosi kol surandą kokį įmantresnį ingredientą. O jei neranda iš viso negamina.
Bet patiekaliukai Oliverio tai tikrai labai skanūs







gal galite tada pasidalynti patirtim del tu spec ingridientu? kur ir ka galima rasti? buciau dekinga

QUOTE(KatYnas @ 2010 04 23, 14:53)


gal galite tada pasidalynti patirtim del tu spec ingridientu? kur ir ka galima rasti? buciau dekinga

Ačiū. Su vyru tikrai pasisekė.

Na vienoje vietoje visko nėra. Tiesiog važinėja po visus prekybos centrus, į turgų, pavargsta kol visus šviežius prieskonius susiperka (ypač žiemą) , ar kokį sūrį (tinkamą) randa. Ne pigus malonumas tas Oliveris. Kartais įkalbu ką nors pigiau pakeisti. Ir desertų nedaro
