Gal kas vakar matė kaip jis ten tuos rabarbarus virė?
pravėpsojau...
QUOTE(alexxandra @ 2009 04 27, 13:32)
1kg rabarbarų, 200 gr cukraus su vanilės lazdele. Virti apie 5- 10min

QUOTE(raselita @ 2009 04 29, 23:09)
ačiū, drauge

QUOTE(raselita @ 2009 04 29, 23:09)
dar is apelsino ispaude sultis, tik nepamenu ar is viso, ar is puses


QUOTE(bad_cat @ 2009 04 30, 19:48)
is viso atrodo

Sveikutes. rytoj maximoj 30 %knygoms, reikes nusipirkt Oliverio knyga. Viena teturiu, o noriu visu

QUOTE(dija78 @ 2009 05 11, 20:28)
Sveikutes. rytoj maximoj 30 %knygoms, reikes nusipirkt Oliverio knyga. Viena teturiu, o noriu visu 

O kokia gera naujiena


QUOTE(Egloshke @ 2009 05 11, 21:37)
na as jau nusipirkau

QUOTE(dija78 @ 2009 05 12, 11:06)
O aš gavau veto is SB


Ai nu bet atbėgau čia paprašyt risotto tikslaus receptėlio, jei kas turit knygą Mano Italija. Ten rodos IV stadijos aprašytos. Arba teks nusirašinėt kokioje Maximoje ar knygyne

QUOTE(dija78 @ 2009 05 12, 12:06)
as ir

labai patinka

Papildyta:
QUOTE(Egloshke @ 2009 05 13, 14:36)
O aš gavau veto is SB
Ką padarysi, jei jam kiaulės kepsnys skaniausias maistas
Ai nu bet atbėgau čia paprašyt risotto tikslaus receptėlio, jei kas turit knygą Mano Italija. Ten rodos IV stadijos aprašytos. Arba teks nusirašinėt kokioje Maximoje ar knygyne


Ai nu bet atbėgau čia paprašyt risotto tikslaus receptėlio, jei kas turit knygą Mano Italija. Ten rodos IV stadijos aprašytos. Arba teks nusirašinėt kokioje Maximoje ar knygyne

as butent sita ir nusipirkau


va pagooglinau radau angliskai:
http://www.foodrefer...s-bia-2307.html
QUOTE(ne mama @ 2009 05 13, 14:22)
Ačiū

