Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Dorinda @ 2008 09 30, 17:28)
Sveikutes  4u.gif  grystu as vel pas jus  verysad.gif  pradejo slinkti man vel, buvo apstoja o dabar vel slenka nezinau nuo ko gal kad ruduo  g.gif  neisivaizduoju....  verysad.gif

Va va man lygia tas pats verysad.gif Tai mano kirpėja pasakė, kad čia dėl oro pasikeitimo, nes lauke būna šalta, patalpose šilta, užtai plaukučiams didelis stesas būna ir jie pradeda stiprei slinkti.
Atsakyti
QUOTE(varisva @ 2008 11 09, 19:05)
Sveikos žinau tikrai, kad nuo slinkimo padeda česnakas, tik ,kad kvapelis nekoks, bet atauga tai tikrai pati išbandžiau ne kartą. Dar labai gerai perpilti išplautus plaukus kokiu žolių nuoviru.Pati naudoju aviečių stiebus. Užvirinu nukošiu dar praskiedžiu alumi ir praskalaunu.Sintetinių priemonių stiprit plaukam nenaudoju.

o alaus nereikia isskalaut? kazkur esu girdejus kad galima mieliu kauke daryt plaukam nuo slinkimo, tai cia gtal panasus poveikis butu g.gif

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 11 09, 21:49)
O as ka tik issiploviau meduti is galvos ax.gif kazkaip keista, po pirmu kartu rodos buvo plaukuciai apstoje slinkti, bet ziuriu kuo daugiau kaukyciu deduosi, tuo labiau nebematau norimo rezultato verysad.gif

nebedarau as tos kaukes su medum. paskutinius kartus kai ta kauke dariau atrode, kad dar labiau slinko plaukai, nei pries dedant kauke g.gif katik issiploviau galva, tai plaunant tik pora plauku nukrito i vonia, dabar reikia ranksluosti nuo galvos nusiimt ir ziuret kiek iskris dar doh.gif

man plaukai sunkiau sukuojas ir velias, kai galiuku per ilgai bunu nepakirpus, ir kai jokio balsamo nenaudoju. o siaip kaip ir Miaškai uztenka slapius pirstais perbraukt ir dziuva graziai nesusivele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 10 lapkričio 2008 - 13:11
mano balinti sruogom,ir banguoti ,sausi plaukai,bet pries balinant irgi slinko,0 ka naudot kad jie butu svelnesni nesiveltu?man nieks nepadeda,geros kaukes dar neatradau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 10, 17:08)
mano balinti sruogom,ir banguoti ,sausi plaukai,bet pries balinant irgi slinko,0 ka naudot kad jie butu svelnesni nesiveltu?man nieks nepadeda,geros kaukes dar neatradau

Mano irgi banguoti ir sausi, tik dažomi natūraliai (chna su priedais), tuo pačiu ir pamaitinami. Dabar prieš vieną plovimą įtepu visai nakčiai aliejumi - labai patinka plaukams, po plovimo būna ne tokie pasipūtę, švelnesi. Prieš kitą plovimą įtrinu galvos odą druska, toks kaip pylingas ir masažas gaunasi, ilgai dar galva šiltutėlė jaučiasi thumbup.gif
O šampūnus kaitalioju, naudoju Aveda su rozmarinu ir mėta, Tigi outmeal and honey, Čistaja linija...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 10, 17:14)
Mano irgi banguoti ir sausi, tik dažomi natūraliai (chna su priedais), tuo pačiu ir pamaitinami. Dabar prieš vieną plovimą įtepu visai nakčiai aliejumi - labai patinka plaukams, po plovimo būna ne tokie pasipūtę, švelnesi. Prieš kitą plovimą įtrinu galvos odą druska, toks kaip pylingas ir masažas gaunasi, ilgai dar galva šiltutėlė jaučiasi thumbup.gif
O šampūnus kaitalioju, naudoju Aveda su rozmarinu ir mėta, Tigi outmeal and honey, Čistaja linija...

as tai kekvieno plovimo metu naudoju alyvuogiu alieju ,laikau per nakti,plaukai minkstesni buna,o ka ten su druska reik daryt?itrint i oda ir laikyt kazkiek?ka ji daro?as pirma kart girdziu tai
Atsakyti
Aš neapsikentusi plaukų slinkimo savus plaukus patrumpinau labai daug. Mažiau sveria ir mažiau slenka. Nusipirkau šampūną su B grupės vitaminais. Turiu balzamą. Šukuojasi lengvai. Šlapių nešukuoju, tik sausus.

Reikia vitaminus vartoti.
Atsakyti
as is viso nedazau, znypliu nenaudoju - fena irgi gal karta i menesi, jokiu putu, zele nenaudoju. Nu vis tiek slenka, tai kas butu, jeigu daryciau visus situs dalykus blink.gif

plika patapciau?

Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 10, 19:49)
Aš neapsikentusi plaukų slinkimo savus plaukus patrumpinau labai daug. Mažiau sveria ir mažiau slenka. Nusipirkau šampūną su B grupės vitaminais. Turiu balzamą. Šukuojasi lengvai. Šlapių nešukuoju, tik sausus.

Reikia vitaminus vartoti.

gal galima placiau apie sampuna su B grupes vitaminais 4u.gif

QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 10, 19:51)
as is viso nedazau, znypliu nenaudoju - fena irgi gal karta i menesi, jokiu putu, zele nenaudoju. Nu vis tiek slenka, tai kas butu, jeigu daryciau visus situs dalykus  blink.gif

plika patapciau?

ir as lygiai taip pat - jokiu fenu, jokiu laku ir zeliu, bet plaukai slanka kaip pasiute. o ir vitaminus geriu ir kaukem maitinu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 11 09, 20:45)
Neatsimenu pavadinimo sad.gif
Iejus pro broma tiesiai bus kavine, ar arbatine, tai sukti i desine - ten yra buhalteriniu blanku parduotuvele ir kirpyklos reikmenys.
Papildyta:
o kur yra pirkti?

http://www.supermama...?...253935&st=0 Cia yra atskira tema apie Regaine (Rogaine) kazkas rase kur perka. As pirkau internetu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 10, 21:16)
gal galima placiau apie sampuna su B grupes vitaminais  4u.gif
ir as lygiai taip pat - jokiu fenu, jokiu laku ir zeliu, bet plaukai slanka kaip pasiute. o ir vitaminus geriu ir kaukem maitinu  blink.gif

aš nupirkau Garnier šampūną, ant jo užrašyta yra vit. B3 + B6. Tikrai tikiu kad LT tokių šampūnų yra. Mačiau parduotuvėse.

Aš nenaudoju irgi šių dalykų. Bet kad plaukai geriau išsišukuotų, naudoju balzamą.
Atsakyti
Aš tai grįžau prie O'Rising priemonių. IR dar Caduta ampulių įsigijau 20 vnt. Tai va gal nors kiek jos man padės g.gif: dar kaukę stiprinančią plaukus ir šaknis naudoju taip pat ir Proteinines putas. Kelais dienas naudoju, o plaukai atrodo gerokai geriau smile.gif
Atsakyti
Aš tai puse metų Pantogsar gėriau, prieš kėkviena galvos plovima namines kaukes dedu su alyvuogių aliejum + medus ar kiaušiniai, pakaitom trindavau šaknis: tai kosmetiniu žibalu, tai dzintars, plaunu galva su šampūnu Alpecin ir dar Alpecin losijoną po plovimo turiu kur reikia į šaknis įtrinti, taip pat išsiplovus plaukus visada kokią kaukę turiu užsidėti, o galiukus patepu Avon galiuku serumu ir va neseniai (baigus Pantogar gerti) pradėjau vitaminus Nutricap gerti 4u.gif Na nors tiek visko naudoju, kažkokių didelių plaukų pokyčių nematau schmoll.gif nei plaukai greičiau auga, o kartai užeina išvis kokiai savaitei gali kuokštais nuo galvos imt, o paskui vėl susitrvarko doh.gif
Atsakyti