Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 13, 14:42)
Jo tik tas paprastas alijosius tinka, ir 7-8m senumo, nes sake jaunas alijosius neturi gydomuju savybiu, o galvoju kad taip pagerus is vaistines  pirktas alijosiaus sultis, kazin ar pajustu plaukai ka nors? g.gif

Tiesa sakant, pas mane jis nera toks senas. Maciau kad skelbiu.lt zmones pardavineja alijosius didelius tokius po 20-25 lt.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2008 11 13, 14:57)
Tiesa sakant, pas mane jis nera toks senas. Maciau kad skelbiu.lt zmones pardavineja alijosius didelius tokius po 20-25 lt.

su alijosium ir as gydziausi ir tebegydau plauku slinkima. ir pas mane jis nera labai senas, kazkur 2 metu senumo. as dar tuos nupjautus lapus stengiuosi saldytuve palaikyt, tada pasigamina dar daugiau sulciu. o rezultatai, tai tikrai neblogi, plaukai slenka zymiai maziau. bet pas mane greiciausiai buvo tas sezoninis slinkimas, kuris tesesi apie 3 men, tai jei pas jus rimtesnes bedos, tai gali ir nepadet. ir siaip tikrai po poros kartu nepasijaucia jokio poveikio - gali buti nebent sutapimas. As asmeniskai reguliariai dariau (pakaitomis su ta kauke cinamonine) apie 2 men, gal net ilgiau ir dar dabar tebedarau, tik dabar i savaite po koki karta, kad galutinai susitvarkyciau sia beda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 13, 15:06)
su alijosium ir as gydziausi ir tebegydau plauku slinkima. ir pas mane jis nera labai senas, kazkur 2 metu senumo. as dar tuos nupjautus lapus stengiuosi saldytuve palaikyt, tada pasigamina dar daugiau sulciu. o rezultatai, tai tikrai neblogi, plaukai slenka zymiai maziau. bet pas mane greiciausiai buvo tas sezoninis slinkimas, kuris tesesi apie 3 men, tai jei pas jus rimtesnes bedos, tai gali ir nepadet. ir siaip tikrai po poros kartu nepasijaucia jokio poveikio - gali buti nebent sutapimas. As asmeniskai reguliariai dariau (pakaitomis su ta kauke cinamonine) apie 2 men, gal net ilgiau ir dar dabar tebedarau, tik dabar i savaite po koki karta, kad galutinai susitvarkyciau sia beda smile.gif

kokia cinamonine kauke? kazkur kazka praskaiciau g.gif idomu idomu
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2008 11 13, 15:17)
kokia cinamonine kauke? kazkur kazka praskaiciau  g.gif  idomu idomu

daug kartu rasyta buvo : saukstelis cinamono, saukstas medaus, saukstas alyvuogiu aliejaus, viska pasildom ir i saknis itrinam, ir palaikom apsivynioje siltai. siaip raso uztenka 15-20 min, bet as laikydavau ilgiau. paskaite sia tema rasit daugiau atsiliepimu apie tai, netingekit tik 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 13, 15:20)
daug kartu rasyta buvo : saukstelis cinamono, saukstas medaus, saukstas alyvuogiu aliejaus, viska pasildom ir i saknis itrinam, ir palaikom apsivynioje siltai. siaip raso uztenka 15-20 min, bet as laikydavau ilgiau. paskaite sia tema rasit daugiau atsiliepimu apie tai, netingekit tik 4u.gif  smile.gif

kazkaip neuzfiksavau cinamono butent, medu ir alieju tik.
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 13, 15:20)
daug kartu rasyta buvo : saukstelis cinamono, saukstas medaus, saukstas alyvuogiu aliejaus, viska pasildom ir i saknis itrinam, ir palaikom apsivynioje siltai. siaip raso uztenka 15-20 min, bet as laikydavau ilgiau. paskaite sia tema rasit daugiau atsiliepimu apie tai, netingekit tik 4u.gif  smile.gif

O cinamonas ka sudaro plaukam?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 13, 14:06)
(pakaitomis su ta kauke cinamonine)

As pries kiekviena plovima ja darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 13, 17:26)
As pries kiekviena plovima ja darau mirksiukas.gif

Ir ar yra kokie rezultatai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 13, 14:27)
O cinamonas ka sudaro plaukam?

cinamonas stimuliuoja kraujotaka mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras blink.gif kazkaip nesu girdejus nei skaicius apie cinamona kaukei, gal ir neblogai smile.gif niam niam kvepia skaniai cinamonas.
Atsakyti
siandien nusipirkau vaistinei apelcin ar kaip ten su kofeinu sampuna,10lt kainavo,ir orisng sampuna bet plaukai kai koltunai po jo,neimanoma sukuot,butinas balzamas ar kauke,niekur negaunu orisng kaukes kokios reik
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 13, 16:34)
Ir ar yra kokie rezultatai? unsure.gif

Niu, ne super duper, bet tikrai geriau.
Atsakyti