Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 28, 12:56)
Miaška ir Maserati ,ačiū už ats 4u.gif Ar aliejų šildot prieš tepdamos ,ar užtenka tik tarp delnų pašildyt? Ir kokį maždaug kiekį sutepat ,šaukštą ,daugiau  ?

As sildau,ipilu aliejuka i maza buteliuka(turiu nuo TBS duso zeles) ir imerkiu i arbatinuka biggrin.gif palaikau kokias 3min ir viskas,tada pilu ant plauku ir rankomis itrinu
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2008 11 30, 18:15)
hmm, o gal tu labai daug to aliejaus pili,arba blogai isskalauji plaukus?  g.gif  nes man taip stipriai tikrai nesiriebalavo

net nezinau - gal ir per daug g.gif as ne i visa buteliuka pilu (nes jau pustustis buteliukas buvo kai pradejau naudot arbatmedi), o pries plaunant i sauja ipilu sampuna ir viena laseli arbatmedzio. ir atrodo isskalauju gerai g.gif
bet gal tu ir teisi, gal susireguliuos dar viskas, nes vakar ryte ploviau, o sende dar palyginti normaliai, tai galvoju gal jau pradeda reguliuotis g.gif na - ziuresiu kaip toliau bus 4u.gif
Atsakyti
At irgi pradėjau naudoti arbatmedžio aliejų. Be to naudoju imuninei sistemai stiprinti vitaminus. Nusipirkau cinko. Plaukai pastojo taip stipriai slinkti.
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 11 30, 19:30)
Labukas merginos,moterys. smile.gif
Man itin aktuali plauku slinkimo tema tad nusprendziau kreiptis patarimo.
Jau man atrodo kad su tuo slinkimu nieko padaryt nebegaliu,tai kova su vejo malunais...isbandziau ivairiausias tiek isorines priemones,tiek vidines (vitaminu kompleksus) ir nieko... verysad.gif  o blogausia kad va pries men prisidejo dar prie slinkimo ir pleiskanos...nebezinau ko griebtis... blush2.gif  ax.gif
gal galite ka patarti? ax.gif

Su pleiskanom aš taip pat vargstu, man padėjo Sulsena, pirkau Norfoj, po kelių tepimų pleiskanos dingo. Kažkada pirkau specialų šampūną, serumą, balzamą, kaina nemaža,bet padėjo tam kartui, kol naudojau, o sulsena kainuoja 4-5 Lt. O nuo slinkimo plaukus porą kartų tepiau svogūno ir česnako sultim, kvapas "nerealus", bet efektas thumbup.gif . Šyrįt ploviau galvą, tai gal kokie trys plaukeliai iškrito. Kai plaukai sudrėksta, kvapas vėl jaučias, bet aplinkiniai neužuodžia.
Atsakyti
Na reikes pabandyti ta Sulsena nusipirkti, o del tos svogunu kukes tai zinau man vaikysteje mamyte darydavo,bet kad as pasidaryciau bet kvapas juntamas buna,ir man nuo jo taip prasta buna...gal dar merginos kokiu patarimu turite?
Neringa30 kolkas tik tau Aciukas uz patarimus.. 4u.gif
Atsakyti
as va norejau aklausti ka daro tos kurioms plaukai nuo streso slenka? pacio streso neiseina sumazinti blink.gif ir kai suvartoji placentos ampulyciu kursa a butina daryti pertrauka ir kiek laiko? as ju daug prisipirkus tai dabar galvoju ar daryti pertrauka r tiesiog visas sunaudoti?
Atsakyti
Na as tai naudojau ampules su vaistazolem tai pavartojus kursa dariau pertrauka menesiui ten taip parasyta buvo,o tada vel galima kartot kursa.. ax.gif
o del streso tai nezinau.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 12 01, 19:09)
ir kai suvartoji placentos ampulyciu kursa a butina daryti pertrauka ir kiek laiko? as ju daug prisipirkus tai dabar galvoju ar daryti pertrauka r tiesiog visas sunaudoti?

o kur jus perkat ampules su placenta? bigsmile.gif As ir Kauno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 12 01, 18:52)
o kur jus perkat ampules su placenta?  bigsmile.gif As ir Kauno  blush2.gif

Yra visose "Eurokos" parduotuvėse prie kasos, galima pirkti po vieną ampulę, galima ir visą dėžutę (dėžutėje 12 ampulyčių) mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jos padeda nuo slinkimo,koks naudojimo kusras ju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 12 01, 20:01)
Yra visose "Eurokos" parduotuvėse prie kasos, galima pirkti po vieną ampulę, galima ir visą dėžutę (dėžutėje 12 ampulyčių)  mirksiukas.gif

o kokia kaina? 4u.gif aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 01, 20:02)

pati nebandziau, bet pabandysiu. girdejau, kad padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 01, 18:02)

man tai padejo, vsunaudojau visa pakuote, dabar po poros menesiu pertraukos vel zadu naudoti thumbup.gif pertrauka dariau ne del to ka toks kursas, o del to, kad taip gavos. koks naudojimo kursas net nezinau ax.gif ant pakuotes turetu bus parasyta mirksiukas.gif

QUOTE(merilda @ 2008 12 01, 18:05)
o kokia kaina?  4u.gif  aciu  wub.gif

viena ampulyte kainuoja apie 2 litus 4u.gif
Atsakyti