Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 02, 22:04)
Del voneles, radau internete:
http://www.beza.lt/i...amp;b=paslaugos

Cia vilniuj, bet jeigu google paieskosi - rastum daugiau. kaune zinau, kad atliekama grozio saloniuke prie TAUBUCIU. 
Pati nemeginau, tik skaiciau. Dar yra kazkoki pleistrai, kur ant padu klijuojasi ir panasias funkcijas atlieka.
Tabletes yra: Nutrilite Multi Fiber maistine celiulioze. Jas nusipirkti galima tik per AMWAY konsultante. As tokia buvau, tai isbandziau daug ka. bet baigesi galiojimo laikas,
sakiau prasitesiu kai tik baigsis dantu pasta ar koks valiklis biggrin.gif - gali rasyti man zinute jeigu domina daugiau, kad eterio netersti wink.gif

Prie tos pacios temos,tai mano senelis,kuris sirgo (na,cia su plauku slinkimu nesusije,bet tiek to) tai veze vandeni pas energetike,jinai ji ikraudavo ir liepdavo paskui vonioj guleti,tai nepatikesit,bet jis paguledavo,islipdavo ir vanduo i zelatina sustingdavo,tai rode toki kuno uzterstuma blink.gif
Atsakyti
Pernai skalavau galva su dilgeliu nuoviru, o siemet jau dugiau negu menesi ir nepadeda blink.gif Dar liko dilgeliu vienam kartui, paskui druska trinsiu vel. Dar galvoju svoguno kauke padaryt, bet nesinori per Kaledas smirdet rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiduodu, kad plaukai slenka gerokai mažiau (Plaunant galvą iškrenta max 5 dabar). Kas man nerealus pasiekimas, nes būdavo kuokštais ir nebejuokinga.
O naudojau O'Rising šampūną, ampules, kaukę ir dar proteinines putas. Man kažkodėl atrodo, kad kai naudoju šampūną su silikonu ar labai jau kosmetinius tai slinkimas tik padidėja doh.gif: Bet viskas labai jau individualu čia....
Atsakyti
suzinojau dar viena buda kaip pasalinti plauku slinkima ir tuo paciu juos pamaitinti: kosmetinis zibalas, kurio galima isigyti vaistinese ir kurio kaina apie astuonis litus. Jis labai riebus yra, bet su juo reikia istrinti saknis pries plaunant galva ir palaikyti desimt minuciu, po to gerai isplauti sampunu, o kad geriau issiskalautu ir neliktu riebalo galvoje, perskalauti citrinos sultimis. taip galima ji naudoti dvi savaites, plaunant kas antra diena, po dvieju savaiciu reikia daryti pertrauka maziausiai dvi savaites smile.gif na jei ka sudomino - pameginkit, as pati siandiena vaziuosiu jo pirkti, nes nebezinau ko griebtis... tongue.gif
Atsakyti
Aisku dekui del voneles tai radau galima ir pirkti ja siaip kaina jei is detox prekiaujanciu agentu tai 1600, o per topshop kaina 500lt.
O del tu tableciu tai dar nezinau...ziuresim.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 12 03, 12:05-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 12 03, 12:05)
suzinojau dar viena buda kaip pasalinti plauku slinkima ir tuo paciu juos pamaitinti: kosmetinis zibalas, kurio galima isigyti vaistinese ir kurio kaina apie astuonis litus. Jis labai riebus yra, bet su juo reikia istrinti saknis pries plaunant galva ir palaikyti desimt minuciu, po to gerai isplauti sampunu, o kad geriau issiskalautu ir neliktu riebalo galvoje, perskalauti citrinos sultimis. taip galima ji naudoti dvi savaites, plaunant kas antra diena, po dvieju savaiciu reikia daryti pertrauka maziausiai dvi savaites  smile.gif  na jei ka sudomino - pameginkit, as pati siandiena vaziuosiu jo pirkti, nes nebezinau ko griebtis...  tongue.gif

Blogis man tas žibalas irnesakyk.gif bent jau man siaubingai elektrinosi plaukai ir niežėjo galvą stipriai. Geriau jau kokiu alyvuogių ar kokosų aliejums su eteriniu arbatmedžio tepti, geriau plaukams buvo.
Atsakyti
As tai manau pabandysiu pirma pleiskanas pagydyt megaites sake Solsena padeda, o tada arbatmedzio aliejumi tepsiu...manau padet turi,nes sampunai,kapsules ir ypac zibalas man nepadejo,tik galvos odos niezejimas nuo ju.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 03, 12:16)
As tai manau pabandysiu pirma pleiskanas pagydyt megaites sake Solsena padeda, o tada arbatmedzio aliejumi tepsiu...manau padet turi,nes sampunai,kapsules ir ypac zibalas man nepadejo,tik galvos odos niezejimas nuo ju.. g.gif  ax.gif

O kokius šampūnus ir kapsules naudojai ?
Atsakyti
Ivairiausius nuo slinkimo,net ta Fitoval, kapsules su vaistazolem, sampunus su vaistazolem,visokius skalaujamuosius balzamus,dilgeliu lapus ir ajeru sakniastiebius, zibala....nu kazkiek sumazino slinkima,bet tik kursa nutraukiu praeina pora savaiciu ir vel kuokstais... verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 03, 12:29)
Ivairiausius nuo slinkimo,net ta Fitoval, kapsules su vaistazolem, sampunus su vaistazolem,visokius skalaujamuosius balzamus,dilgeliu lapus ir ajeru sakniastiebius, zibala....nu kazkiek sumazino slinkima,bet tik kursa nutraukiu praeina pora savaiciu ir vel kuokstais... verysad.gif  ax.gif

O kokių firmų ?
Norint kažkokio rezultato priemones nuo slinkimo reikia naudoti apie 3 mėn. Nes toks kursas reikalingas kad plaukų šaknys sustiprėtų, išdygtų nauji plaukai ir kiek paaugtų, o nutraukus kursą ir panaudojus trumpai plaukai nespėja paaugti ir vėl susilpnėja. (čia man taip kirpėja sakė).
Atsakyti
ir rusisku firmu "Babushki ricepti", ir Fitoval, Margarita ir k.t.
Tai dabar sakau kad pirksiu arbatmedzio alieju ir pirma biski pleiskanas panaikinsiu,o tada dar viena toki vaistinej sampuna nuo slinkmo maciau nepamenu pavadinimo tai reiks ilgiau pavartoti.. g.gif
Atsakyti
o man zibalas padeda... 4u.gif 1:1 maisau zibala ir citrinu sultis. palaikau 10 min ir labai gerai isplaunu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 03 gruodžio 2008 - 12:05