Sveikutės. Kokį muiliuką naudojate mažyliui? Kokie geriausi? Ar nesausina odelės?
Mes naudojam tindy (jei gerai pamenu) melyna alergiskai odai. Pradioje oda buvo sausa, tai ismaudzius tepdavau aliejuku. Dabar odos sausumu tikrai negaliu skustis 
Neraska, ziuriu musu vaikuciai gime ta pati menesiuka. Siulau uzsukt i sausinuku skyreli.
Neraska, ziuriu musu vaikuciai gime ta pati menesiuka. Siulau uzsukt i sausinuku skyreli.
Mes irgi naudojame Tindi mėlyną muiliuką, skirtą jautriai odai. Tik naudojame jį gal porą kartų per savaitę, nes tokius mažiukus nerekomenduojama dažnai muiluoti.
As irgi ta pati naudoju.
Mes tai muiluojames kasdien, bet tik rankytes, padukus ir kakliuka
.Kitur is vis nemuiluoju tik vandenuku nuplaunu, o galvyte pora kart per savaite vaik sampunu isplaunu.
Aš irgi naudoju Tindi muiliuką, tik rožinės spalvos. Reikės nusipirkti mėlyną. Šiaip mano gydytoja tik Tindi rekomendavo muiliuką.
Mums labai tinka muiliukas BOBAS, naudojam prausdamos uzpakaliuka.
QUOTE(Laumzirgis @ 2005 06 16, 20:25)
Mes irgi naudojame Tindi mėlyną muiliuką, skirtą jautriai odai. Tik naudojame jį gal porą kartų per savaitę, nes tokius mažiukus nerekomenduojama dažnai muiluoti.
Mes tai is vis karta per savaite su muiliuku plaunam. O kitus kartus tai tik vandenuku
O kai keičiant pampersiuką, ar visąlaik jį nuplaunate su vandenuku ir muiliuku?
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 10:05)
O kai keičiant pampersiuką, ar visąlaik jį nuplaunate su vandenuku ir muiliuku?
Visad nuplaunu vandenuku, na nebent kur gamtoj keiciam pampersiuka
Mano draugė tai ne visada nuplauna, plius dar pabarsto vaikiška pudra. gaila man tos mažos mergytės.
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 11:52)
Mano draugė tai ne visada nuplauna, plius dar pabarsto vaikiška pudra. gaila man tos mažos mergytės. 
o kam ta pudra ji naudoja? Nes as tai jos nenaudoju visai.
šunta. pasakyčiau, kad plautų užpakaliuką dažniau, bet nedrįstu. o aš taip pat jos nenaudoju, net mintis nekilo.