Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas muiliukas

O AŠ VAIKAM NAUDOJU TIK SEBAMED muilą, nes visi parduotuviniai muilai yra su šarmais, kurie sausina vaikišką odelę.
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 11:52)
Mano draugė tai ne visada nuplauna, plius dar pabarsto vaikiška pudra. gaila man tos mažos mergytės. cry.gif

Bet iš tikro kam ji tą pudrą naudoja g.gif Juk čia jau atgyvena,be to tox kenksmingas dalykas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 13:49)
šunta. pasakyčiau, kad plautų užpakaliuką dažniau, bet nedrįstu. o aš taip pat jos nenaudoju, net mintis nekilo.

O tu pabandyk jai koki straipsniuka apie tai surasti ir parodyti. Gal susiprotes. g.gif
Atsakyti
aš manyčiau, kad jinai tiesiopg tingi. ji už mane vyresnė 5 metais, bet apie kūdikių priežiūrą tikrai geriau nusimanau. niekada su leliuku nebuvo problemų, žmonės net stebisi, iš kur mokėjimas taip rūpintis vaikeliu. jeigu jos vaikelis verkia, ji nė nemano jo nuraminti, o užsiima savais darbais, nu nežinau. sako, kad leliukai turi paverkti. ne kokia mamytė, nors myli tikrai, bet prižiūrėti tai nelabai nemoka.
Atsakyti
Mes naudojam Tindi muiliukus, perku įvairių spalvų. Kai maudomės naudoju AVON vaikiškas putas. smile.gif
Atsakyti
O gal čia ne tingėjimas? Aš irgi leidžiu truputį paverkti mažiukui, juk kartais vaikutis verkia ne dėl to, kad jam kažkas blogai, o tiesiog susapnuoja kažką, išsigąsta, bet pakneksėjęs toliau miega. Tai kam jį žadinti? Ir myliu, ir rūpinuosi, bet manau, kad persistengti nereikia. Nesinori gi visiško "rankinuko" užsiauginti. Ir užpakaliuko neplaunu kiekvieną kartą pasišlapinus, apvalau servetėlėm, apšluostau drėgna vata. Be to ir neišmokau dar po kriaukle vaiko pakišti ax.gif Bijau pamesti.. Bet negi dėl to aš bloga mama?
Kad būtų į temą - aš esu nusipirkus Avent šampūną-dušo želę vaikams, draugė labai rekomendavo, o pati dar neišbandžiau..
Atsakyti
QUOTE(lizi @ 2005 06 17, 13:52)
O AŠ VAIKAM NAUDOJU TIK SEBAMED muilą, nes visi parduotuviniai muilai yra su šarmais, kurie sausina vaikišką odelę.

man irgi tik sebamed patinka ir paciai kartais nuo blogo vandens prireikia, nes alergija kartais man nuo miesto vandens gaunasi, tai sebamed tik padeda thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi Tindi muilą naudojam, mėlyną. Pasirodo labai populiarus tarp mamyčių. Naudojam nuo pat gimimo ir jokių problemų dėl šito muilo neturėjom good.gif . O su juo užpakaliuką prausiu kiekvieną dieną, po pasituštinimo.
Atsakyti
aš taip pat Tindi mėlyna perku mes jį naudojam du kartus per savaite,kaip maudomės.O kaip reikia prausti užpakaliuką tai tik vandenuku ir daugiau nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 13:33)
aš manyčiau, kad jinai tiesiopg tingi.  jeigu jos vaikelis verkia, ji nė nemano jo nuraminti, o užsiima savais darbais, nu nežinau. sako, kad leliukai turi paverkti. ne kokia mamytė, nors myli tikrai, bet prižiūrėti tai nelabai nemoka.

Ojej, iš kur toks kategoriškumas? Gal tik tau taip atrodo kad ji nekokia mamytė. Mokytis mama irgi reikia išmokti, ne visoms gaunasi iš karto viską atlikti teisingai, nereikia jau taip iš karto kritikuoti 4u.gif

Muiliuką renkamės Tindi, kartais mėlyną, kartais rožinę pakuotę. Dar kažkada išbandėm Nivea kids, bet manau, kad ir lietuviški yra labai geri, ir nebrangūs.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 21, 16:57)
aš taip pat Tindi mėlyna perku mes jį naudojam du kartus per savaite,kaip maudomės.O kaip reikia prausti  užpakaliuką tai tik vandenuku ir daugiau nieko. smile.gif

mes taip pat Tindi. thumbup.gif Naudojam du-tris kartus i savaite.
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo naudojome užpakaliukui (kai pasikakoja) Sebamed muiliuką thumbup.gif . Jei tik sisiukas - tai tik vandenukas. Nuo metų perėjome prie lietuviškojo Tindi.
O maudymuisi mes niekada nenaudojome muilo. Arba tik vandenukas, arba žolelių nuoviras arba Sebamed Baby Bubble Bath.
Atsakyti