Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas muiliukas

Per puse metu sunaudojau tik puse gabaliuko muilo. Nepamenu pavadinimo, tik kad lietuviskas, antialerginis, be to pigus. Muila naudoju labai retai, po didelio didelio reikalo. Nuo pat pirmos dienos prausiu po kriaukle. O kol ipratau, naudojau pampers serveteles, ir dabar dar kartais. O maudomes be jokiu putu ar muilu, nebent pora karu galvyte, kai buvau istepus aliejum pleiskanytes. Gal todel ir nera tu nelemtu pleiskanu luobo. Uztat mergytes odele ideali(kad mano nors 1/5 tokia butu). nelabai vaikams ir tinka tie kvapai nuo kosmetikos.
Atsakyti
naudojam Bobas muiliuka
Atsakyti
mes naudoja Seba Med Baby muiliuka, jis labai geras, visai nesausina odytės. Kartais perkam ir skystą prausiklį, jį patogiau naudoti thumbup.gif
Atsakyti
Maudymui as naudoju sebamed muila, o po kiekvieno pampersu keitimo tik apvalau dregna servetele.ziuriu cia visos vandenuku prausiat, man net geda blush2.gif .
nu mes kasdien maudomes vonioje su paplaukiojimais ir panardymais (to dar einam mokintis i poliklinika). smile.gif
kazi ar gerai as dar tuo muiliuku ir galvyte leliukui plaunu g.gif
Atsakyti
mes tai turim pridovanotu ir Tindi ir Bobas, bet dar nebandem, naudojam Sebamed skysta muiliuka visam kuneliui i vonyte pilam, ir galvyte issiplaunam. O kaip Tindi ir Bobas?kas naudojote ar nesausina?Ar dar reikia po maudymo su kokiu kremuku patepti? blink.gif g.gif
Atsakyti
Mums gydytoja jau per pirmą apžiūrą patarė SebaMed ir tikrai labai geras muiliukas. thumbup.gif Jau penki mėnesiukai, o gabaliuko tik pusė sunaudojom, tai ir ta kaina ne tokia ir baisi.... Reiks kai baigsis pabandyt skystą muiliuką tongue.gif
Atsakyti
[QUOTE]po kiekvieno pampersu keitimo tik apvalau dregna servetele.ziuriu cia visos vandenuku prausiat, man net geda .

TAI NE AS VIENA CIA SKAITAU IR GEDIJUOSI, NES IR AS DREGNOMIS SERVETELEMIS USPAKALIUKA PRAUSIU. O SU ROZINIU TINDI MUILIUKU PRAUSIAMES KAI MAUDOMES IR KAI LABAI ISSITEPA APSIKAKOJAS.
Atsakyti
O man Tindi muiliukas nepatinka. Nes kai isplaunu maziui galvyte , tai plaukuciai atrodo kaip kazkuom apsinese (nors, aisku , po muilavimo gerai perplaunu svariu vandenuku), ir man atrodo tas muiliukas sausina odyte. Bandysiu maudyt su Sebamed skystu muilu ,- skystas muilas gel neturi tiek to sarmo...
O sikniuka kartais plaunu vandenuku , kartais valau dregna servetele... Kaip iseina. Nakti jei keiciu pampersa (nes buna , kad nekeiciu , jei vaikas miega , negi zadinsiu , nors ir matau , kad prikroves buna!) , tai valau servetele,- kur as cia nakti "baladosiuos" i vonia is antro auksto i pirma! Nors , jei pastebeciau negerumu ant sikniuko , tai turbut "baladociaus"... ax.gif
Atsakyti
Visos musu prausimosi priemones Sebamed. Mums labai patinka ir tinka smile.gif
Atsakyti
O galima maziuko galvyte plauti su muiliuku?ar reikia specialiaus sampuno galvytei plauti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes! mes naudojame bobas muiliuka
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2005 07 06, 16:00)
O galima maziuko galvyte plauti su muiliuku?ar reikia specialiaus sampuno galvytei plauti? g.gif

Mes su muiliuku prausiam jo galvyte smile.gif
Atsakyti