Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas muiliukas

lietuviska
Atsakyti
Siaip naudoju JOHNSONS muiliuka, bet taip pat bandziau BABY COCCOLE, nes buvom laimeje, tai pasakiskas smile.gif
Atsakyti
Naudojam Jonhsons.Tinka thumbup.gif
Atsakyti
TINDI lietuviška thumbup.gif
Atsakyti
dabar nusipirkom Tindi be kvapu ir dazu, bet musu ilgaplaukei sunkiai jis is kasu issiskalauja, su Sebamedu buvo geriau.
Atsakyti
mes tai naudojam tik jonson sampuna viskam ir maudymuisi ir prausimuisi, nes nuo muiliuku labai sauseja odele smile.gif
Atsakyti
tindi smile.gif bet muiliuku plaunu tik uzpakaliuka
Atsakyti
Pats geriausias-seba med thumbup.gif Aisku kaina didesne nei kitu vaikisku,taciau kol buvo mazesne pirkom tik ji (ilgai uztenka jo).Man labai patinka kad kreminis,minkstas ir tikrai akiu negrauzia. Teko pirkti ir paprastus vaikiskus muilus,taciau isbandzius ant saves,nelikau suzaveta,grauzia akis ir sausina oda verysad.gif
Atsakyti
Lietuviska Tindi, be kvapu ir priedu. Kiek domejausi sudetimi, sis man pasirode paprasciausias ir naturaliausias. O ir tinka puikiai! thumbup.gif
Atsakyti
Bandem BABY COCCOLE ir SEBAMED, abieju muilu kainos nemazos, bet kokybe thumbup.gif . SEBAMED muilo, muilu nepavadinsi, kaip koks kremas, nelabai putoja, minkštas toks thumbup.gif .
Atsakyti
ir mes naudojam TINDI. be kvapu, priedu. naturalus. ir kaina gera wink.gif
tiesa, kol vaikutis buvo dar negimes, tai buvau nusipirkus ir pacioj pradzioj naudojom Weledos. irgi labai geras, tik kainyte ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat uz lietuviska bekvapi Tindi. Tikrai geras, o ir lietuvius gamintojus visada stengiames palaikyt thumbup.gif
Atsakyti