Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškas muiliukas

Kai labai apsikakina naudojam sebamed muiliuka.Ir siaip su juo prausiames 2 kartus savaiteje. O paprastai prausiames ir maudomes tik su vandeneliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal galit man zaliai, busimai mamytei paaiskinti apie tas priemones paeiliui kaip išmaudyti kūdikėlį.

1. Į vandenį pilate aliejuko, nuo kada ir kiek kartų per savaitę?
2. Plaunate daugiausiai su vandenuku, nuo kada pradėjote naudoti muiliuką ir kiek kartų per savaitę?
3. Nuo kada pradėjote plauti plaukučius su šampūnu?
4. Po maudymu ar tepate kūnelį kažkokiom piemonėm (apart tapalo nuo iššutimo) ir nuo kada?
5. Kas patarė šiais klausimai?

Suprantu kad tai labai individualu. Tačiau maudynės man labai neduoda ramybės, be to nežinau ką įsigyti prieš gimdymą. Būsiu labai dėkinga už atsakymus.
Atsakyti
Laba diena!
Mes maudome vanioje,kas antra diena,naudojam vaikiska muiliuka 'bobas',muiluojam kiekviena karta kai maudom.Galvyte plaunam karta i savaite.Taip pat galima plaut nuo pirmu dienu bet nebutina.
Nuo issutimu galima tepti nuo pirmu dienu.Mes tepam aliejuku.Ir mums padeda.Kadangi esam is storuliuku,tai turim daug graziu raukslyciu,tai issutimu neisvengsi.
Aliejuko mes i vonele nepildavom schmoll.gif nes bijojom kad neduok dieve prisigers.Ir dabar dar nepilam,nes musu mazyliui reikia viska isragauti dar:)
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 09 04, 21:39)
Sveikos mamytės, gal galit man zaliai, busimai mamytei paaiskinti apie tas priemones paeiliui kaip išmaudyti kūdikėlį.

1. Į vandenį pilate aliejuko, nuo kada ir kiek kartų per savaitę?
2. Plaunate daugiausiai su vandenuku, nuo kada pradėjote naudoti muiliuką ir kiek kartų per savaitę?
3. Nuo kada pradėjote plauti plaukučius su šampūnu?
4. Po maudymu ar tepate kūnelį kažkokiom piemonėm (apart tapalo nuo iššutimo) ir nuo kada?
5. Kas patarė šiais klausimai?

Suprantu kad tai labai individualu. Tačiau maudynės man labai neduoda ramybės, be to nežinau ką įsigyti prieš gimdymą. Būsiu labai dėkinga už atsakymus.

1. pradejau nuo 5 savaiciu, kai nukrito bamda, o tai pas mus labai jau stora buvo;
2. 2 kartus per savaite su jonsonu, kitais kartais su vandeniuku + lakisiai, ramuneles ir pan. jeigu vaiko oda nesausa
3. plaunu su tuo paciu jonsonu, nes tu plauku mazai turim mirksiukas.gif
4. po kiekvienu maudyniu masazuojam su aliejuku
5. VGN neontologe 4u.gif
Atsakyti
Oi mergytės, ačiū jums už išsamius atsakymus. Labai pagelbėjot!
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif nuo kokio amziaus lelius pradeda sedeti?Mano burbuliui 5men ir savaite,bet jis net nebando sestis verysad.gif
Atsakyti
kada gime mazas pirmos maudynes buvo gryzus is ligonines 3d ir taip 2sav kiekviena dienele thumbup.gif pradzioj piliau KALIO PERMANGATO kai nukrito virkstele pradejau pilti paprasta vandenuka(tik reik ziuret kad butu kambario temperaturos)kai mano klecka ugtelejo pradejom maudyt kas 2d geriausia vakare pries miega thumbup.gif naudoju vaikiska muiliuka plaut galvyte o po maudyniu istepu kuneli SEBA MED.pries 2sav pradejau pilt i vonele JONSON aliejuka slirta maudynem-jis kartu ramina ir gerina leliuko miega(mano angeleliui potiko) maudydama dainuoju daineles ir sneku-mano lelka 2.gif kaifuoja tai va taip as maudau kolkas yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(areta @ 2006 09 05, 18:17)
Sveikutes. 4u.gif nuo kokio amziaus lelius pradeda sedeti?Mano burbuliui 5men ir savaite,bet jis net nebando sestis verysad.gif

mano mazius pats atsisedo tik 7 menesiu.Nepeergyvenk atsises kai panores. 4u.gif
Atsakyti
mes Tindi nuo pat pradziu naudojam bigsmile.gif
Atsakyti
Mes iš pradžių naudojom Sebamed bekvapį, o dabar Jhonsons baby smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 06 rugsėjo 2006 - 09:06
QUOTE(areta @ 2006 09 05, 17:17)

Tikrai atsises - pazadu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam vaikiska nivea muiliuka,labai skaniai kvepia ir odele minksta is svelni lieka,nesauseja
Atsakyti