Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Londi @ 2008 10 29, 16:34)
ir as radau savo suknele....  thumbup.gif  prisimatavau ivairiu ivairiausiu ir tu kur kataloguose atrode l graziai ir tu kur nebuciau pastebejus, o sita pasimatavau tiko ir patiko  mirksiukas.gif  nors cia nuotraukoje ne taip nuostabiai atrodo kaip is tikro  ax.gif  http://www.palomablanca.com/3903.swf

o kiek mokesi uz nuoma? miela is tikro suknute wub.gif
Atsakyti
man Londi nuorodos neatidaro g.gif
Atsakyti
hm, man tai atidaro ax.gif
Atsakyti
man irgi be jokiu kliuciu atsidare blush2.gif
Atsakyti
tai sukvailiojo, matyt, mano pc doh.gif
Atsakyti
per exploreli ir man neatidaro, o per mozila atidaro.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na buna kad kartais neatsidaro, mano kompas naujas tai is vis baigesi offiso galiojimas tai neina ne nuotrauku sumazintu ideti, nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 10 29, 15:20)
siaip tai ten pirstines vietoj svarkelio, vistik salta jau buvo , tai kaip atrodytu tokiu oru nuotraukos be svarkelio arba be pirstiniu unsure.gif tas pats kaip ziema trumpom rankovem biuske doh.gif . su stiliste nusprendem be karuneles nebuvo vaizdo... juk vizualiai matosi kad butinos detales, na nebent su tuo nesi susidurusi tai tau atrodo nereikalinga...

g.gif del karuneles tai nezinau, gal ir visai grazu. O pirstines... tokiais atvejais yra kailines pelerinos visokios saltam orui. mirksiukas.gif Na, bet Vestuves tai kiekvienos nuotakos svente ir ji issirenka, kas JAI graziausia ir tinkamiausia ax.gif nes mano pacios suknele sese pakritikavo, nes ji buvo su smaragdiniais neriniais, neseniai istekejo sesuo, tai man jos suknele buvo kaip ir grazi, bet visiskai ne tokia, kokia as rinkciausi ax.gif Taip kad svarbiausia, jog pati gerai jauteisi 4u.gif
Atsakyti
na po vestuviu, tai nzn ar tai buvo svajoniu suknele doh.gif , niekas prie jos netiko tik pirstines g.gif ...
as siaip nzn dar rinkciausi gal kitokia suknele blush2.gif ne tokia pusta g.gif
Atsakyti
turbut neretai taip buna, kad kai praeina viskas tada galvoji, galejau taip, geriau butu buve anaip... bet tu labai graziai atrodei smile.gif ir viskas buvo ok ir pirstines, ir suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 10 29, 16:19)
na po vestuviu, tai nzn ar tai buvo svajoniu suknele doh.gif , niekas prie jos netiko tik pirstines  g.gif ...
as siaip nzn dar rinkciausi gal kitokia suknele blush2.gif ne tokia pusta  g.gif

irnesakyk.gif as irgi po vestuviu pagalvojau, kad suknele nebuvo geriausias sprendimas doh.gif bet manau, kad tokie jausmai normalu. Dabar man pacios graziausios San Patric sukneles - gifiurines, uzdaru kaklu, siaurokos ir siuvinetais krastais ilgas nuometas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 10 29, 17:27)
irnesakyk.gif as irgi po vestuviu pagalvojau, kad suknele nebuvo geriausias sprendimas  doh.gif  bet manau, kad tokie jausmai normalu. Dabar man pacios graziausios San Patric sukneles - gifiurines, uzdaru kaklu, siaurokos ir siuvinetais krastais ilgas nuometas  ax.gif

wub.gif

labai grazu tokios sukneles... ir dar tie ilgi nuometai... labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 29 spalio 2008 - 16:35