Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

na nuometas mano ir buvo dvieju daliu vienas ilgas virsui trumpesnis siuvinetais sonais bet nelabai matyt nuotraukose ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
norejau pasiteirauti gal kas is jusu uzsisakinejot suknele is http://www.vponsale.com/

radau antrai dienai labai grazia suknute bei pirmai dvi labai patinka is sio puslapiuko,bet taip baisu internetu toki dalyka pirkti..
pamanaiu gal jau kas is jusu butent su sia company susidurusios.
Aciu labai uz ats. victory.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutev: 29 spalio 2008 - 18:38
Šokių tokių suknių prigaudžiau bigsmile.gif Gal kam patiks ax.gif

1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
6.user posted image
7.user posted image
8.user posted image
9,user posted image
10.user posted image

4u.gif
Atsakyti
grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 10 29, 20:45)

sitos neblogos, bet nepasakyciau, kad grazios ax.gif
Atsakyti
6 suknele su tom rankovem , nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazios sukneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 10 29, 15:19)
na po vestuviu, tai nzn ar tai buvo svajoniu suknele doh.gif , niekas prie jos netiko tik pirstines  g.gif ...
as siaip nzn dar rinkciausi gal kitokia suknele blush2.gif ne tokia pusta  g.gif

Ispaikyta , o tu savo suknele nuomojai? O gal pirkai ir parduodi? blush2.gif Man labai labai grazi biggrin.gif
Atsakyti
o man va per daug pustos visos.... blush2.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau, tai žuvytės formos suknelės gražiai atrodo, jei nuotaka aukšta ir kūda (na kažkas panašaus kaip šitose foto). Priešingu atveju gresia atrodyt sustumtai ir plačiai (mačiau ne vieną variantą), nes ta suknelės vieta, kuri eina nuo krūtines iki klubų, paprastai būna iš storo audinio ar kelių sluoksnių medžiagos, kuri dar būna prisiuvinėta ir pan., o optiškai tai platina.
Anyway, vis tiek TĄ dieną būnam gražiausios ir nepakartojamos 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji nieko tokia. Nors man patinka tokios labai lengvos - kai sijonas keliu kluoksniu lengvos lengvos medziagos. plevesuoja ir atrodo, kad ore pakimba. Vat Statkevicius panasias daro, Manuel Mota ... gal dar ka zinote?
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 30 spalio 2008 - 10:51
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2008 10 29, 18:39)
Šokių tokių suknių prigaudžiau  bigsmile.gif  Gal kam patiks  ax.gif
3.user posted image
7.user posted image
8.user posted image

4u.gif

as is tokiu kazka rinkciausi, jei reiketu zenytis wub.gif aisku, jei man tiktu tongue.gif
Atsakyti