Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Netikra @ 2008 10 03, 18:43)
Ooo...aciu...  wub.gif  radau...jetau, kokios ten man visos grazios, kur 2009 kolekcija, lace.

Labai aciu  4u.gif

Kuri labiausiai patiko?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(solidi @ 2008 10 01, 15:54)

wub.gif is kur si suknele?

QUOTE(Netikra @ 2008 10 03, 16:51)
Sveikutes,
gal zinot kuri White One sukneliu internetini puslapi? Siandien buvau keliuose salonuose, pasimatavau, viena suknyte labai patiko, ir tikrai toks jausmas, kad esu ja macius internete, bet tikrai ne White One vadinosi... Ir dabar nesuprantu, kaip ir kur ieskot.... verysad.gif

O kuriam salone white one sukneliu rasti? g.gif kelias labai grazias internete radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 10 04, 16:22)
O kuriam salone white one sukneliu rasti? g.gif  kelias labai grazias internete radau  blush2.gif

kazkur as sia suknele jau maciau manji nereali thumbup.gif wub.gif , tuoj bandysiu prisimint g.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 10 04, 18:22)
O kuriam salone white one sukneliu rasti? g.gif  kelias labai grazias internete radau  blush2.gif

Vilniuje tai 2 salonuose tikrai žinau šios firmos suknelės yra
1. Boutique De Novias - Savanorių pr. 49/Gerosios Vilties g. 12 rašo tinklapį www.denovias.lt bet man ten nieko neatidaro
2. Madonna - Pamėnkalnio g. 5, tinklapis www.primadonna.lt
ax.gif
Atsakyti

Tai prancuzu Herve Mariage suknele 2008 metu kolekcijos. Jau greit turetu nauja kolekcija pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai pacios graziausios is WO - 2009 metu kolekcijos Lace modeliai, tie, kur su neriniais visos, tokios gipiurines... wub.gif Viena panasia matavausi Kaune, Barsausko g., ten tik uzkilus kalnu nuo stoties, kairej pusej(Birutes salonas, berods), nors itariu, kad ten ne originalas buvo.Nors...kita vertus, turejo jos ten kataloga WO ir buvo tas modelis, o nete nerandu...O siaip ju oficialus atstovas yra A&R salonas, akluju sankryzoj, nuo varniu uzkilus pirmas desinej. Super, labai grazios suknytes ten... Tik gaila, negalima internetu isigyti, arba neradau, kur, o uzsisakineti salone LT labai brangu.
Man kazkaip norisi savo suknytes, naujos, o kadangi turiu kas galetu is JAV atsiusti..... Bet ten irgi...jei salone neturi, o uzsakineja ir siuva, tai labai ilgai laukti reikia, baisu, kad nesulauksiu laiku, o pasku nespesiu ir pasitaisyt, jei kas netiktu... unsure.gif
Atsakyti

cia labai daug grozybiu wub.gif
http://www.stvalenti...adobne-saty_en/

wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Man sios nuostabios sukneles wub.gif Gal del to, kad patinka neriniuotos rankovytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 10 05, 19:04)
Man asmeniskai pacios graziausios is WO - 2009 metu kolekcijos Lace modeliai, tie, kur su neriniais visos, tokios gipiurines...  wub.gif Viena panasia matavausi Kaune, Barsausko g., ten tik uzkilus kalnu nuo stoties, kairej pusej(Birutes salonas, berods), nors itariu, kad ten ne originalas buvo.Nors...kita vertus, turejo jos ten kataloga WO ir buvo tas modelis, o nete nerandu...O siaip ju oficialus atstovas yra A&R salonas, akluju sankryzoj, nuo varniu uzkilus pirmas desinej. Super, labai grazios suknytes ten... Tik gaila, negalima internetu isigyti, arba neradau, kur, o uzsisakineti salone LT labai brangu.
Man kazkaip norisi savo suknytes, naujos, o kadangi turiu kas galetu is JAV atsiusti..... Bet ten irgi...jei salone neturi, o uzsakineja ir  siuva, tai labai ilgai laukti reikia, baisu, kad nesulauksiu laiku, o pasku nespesiu ir pasitaisyt, jei kas netiktu... unsure.gif

Netikra, o gali gali pakuzdeti kokios yra WO sukneliu kainas jas perkant?

Aciu
Atsakyti
Jei tik as zinociau... mirksiukas.gif prasiau, kad nueitu USA i parduotuves, kur nurodytos ju puslapy internete, bet paskui pagalvojau, kad turbut vis delto bus brangokos...jei suzinosiu, butinai parasysiu 4u.gif
Atsakyti