Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 10, 16:49)
Sveikos. Cia mano suknele:)
user posted image
http://fashionbride..../02/naranjo.jpg

http://www.madonna.p...hp?s=91.naranjo

Kam idomu kaip atrodziau su ja vestuviu diena rasykit i az,atsiusiu foto, db ja parduodu.
Tobula suknele, geriau ir neisivaizdavau wub.gif

o kaip tu su ja atrodei gali parodyti?
Atsakyti
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 10, 16:49)
Sveikos. Cia mano suknele:)

turiu šitą išsisaugojus, man ji - nuostabiau negu nuostabi wub.gif
Atsakyti
man savo meila i az parasykit, nes negaliu (nelkeidzia man dar)cia ikelt savo foto. Atsiusiu norinciom pamatyti asmeniskai.

QUOTE(tindiriushka @ 2008 10 10, 17:05)
o kaip tu su ja atrodei gali parodyti?

Papildyta:
QUOTE(juraciukyta @ 2008 10 10, 17:16)
man savo meila i az parasykit, nes negaliu (nelkeidzia man dar)cia ikelt savo foto. Atsiusiu norinciom pamatyti asmeniskai.

Atsakyti
juraciukyta, laaabai daili nuotaka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik mano subjektyvia nuomone, reikalą gadino tie daiktai ant rankų - nedailūs jie man labai blush2.gif
beje, labai įdomus sprendimas dėl jaunojo aprangos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš įsimylėjau šias dvi iš Pronovias (Elie by Elie Saab 2009) kolekcijos. blush2.gif
Kam įdomu, nepatingėkit pasididint miniatiūrų. mirksiukas.gif

user posted image user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image

user posted image user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mergaites, gal kuri prisimenat, praeitoj temoj buvo placiai aptarta viena suknele lotuliukas.gif Tokia rausva, su volanais, Zenobia Zn310 vadinasi... Gal kuri zino, ar kur nors ja galima nusipirkti:internete, ar JAV.... Kaune matavausi, bet ja tik nuomoja, tik kaina - kosmine... Jei kas zino - labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 10 07, 21:20)

gaila, kad tik dabar atradau San Patric sukneles doh.gif super, nerealios sukneles wub.gif wub.gif graziausios sios dvi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardĖ.** @ 2008 10 10, 20:03)
[i]O aš įsimylėjau šias dvi iš Pronovias (Elie by Elie Saab 2009) kolekcijos.  blush2.gif

Labai grazi wub.gif
turiu silpnybe kaspineliam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nono: 11 spalio 2008 - 23:51
O man sita Ellis suknyte miela (su Swarovski kristaliukais) wub.gif ir nuotakos sukuosena cia nerealiai atrodo bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Niu nerealios Alvina Valenta suknytes... ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 12 spalio 2008 - 04:44
QUOTE(nono @ 2008 10 11, 23:50)
Labai grazi wub.gif
turiu silpnybe kaspineliam blush2.gif

kaip tik skaiciau nesenai paskutiniame Vestuves zurnalo numeryje , kad si sezona naujosiose kolekcijose yra labai daug kaspinu , visokiu dydziu ir formu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 10, 13:40)
iš visos gauso išskirčiau dvi  wub.gif

user posted image

skirtingos, bet puikios 4u.gif

man tokio stiliaus sukneles pačios pačiausios thumbup.gif gal kas uzmate kur tokias ar panašias nuomoja (Kaunas)? ax.gif
Atsakyti