Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(tinocka @ 2008 11 13, 14:19)

Man tie su kalnu kristolu grazus, tik nelabai gerai matosi ax.gif
Atsakyti
rodausi po pertraukos smile.gif http://s427.photobuc...=DSC05696-1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 11 14, 10:42)
Na darbstuoles... jungiuosi ir as prie jusu burio blush2.gif  stai mano pirmasis blynas

na matau kritikos ir patarimų merginos pažėrė. man tos tuščios skylutės irgi iškart užkliuvo. blush2.gif
bet šiaip labai fainūs, ir paskirstytojas gražus 4u.gif
Canbera, gražu, ir darbo dedaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 11 14, 10:42)
Na darbstuoles... jungiuosi ir as prie jusu burio blush2.gif  stai mano pirmasis blynas
http://images46.fotk...1821copy-vi.jpg

Geriau įvardinkim blyniukai gražuoliukai thumbup.gif

QUOTE(canbera @ 2008 11 15, 12:52)

Seniai besirodei, bet kaip visad gražūs wub.gif

~~~~~~~~~`

O čia manieji šios dienos vienu prisėdimu pagaminau ax.gif

Dangaus žydrynė...
user posted image
juodos gėlytės
user posted image
rudens pabučiuotas
user posted image

Atsakyti
aciu R.A. smile.gif
cia is paprastesniu serijos : http://s427.photobuc...=DSC05640-1.jpg
Atsakyti
Labas labas visoms 4u.gif tikiuosi, viliuosi ir svajoju rodytis jusu forumo temelese kuo dazniau smile.gif taigi esu dar pirmu blynu kepeja biggrin.gif noriu pasirodyti ir isgirsti kritikos... nors viena tikrai zinau, kad kilputes mano dar netobulos verysad.gif ne tokias replytes nusipirkau...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pasirodo tereikia tik fantazijos, kantrybes ir noro... ir imanoma pacios rankomis pagaminti kazka grazaus ax.gif
Atsakyti
Sandra_SM, man patiko tavo nuotraukos smile.gif Kaikuriose didesnis demesys linksta i fona, ne i papuosala, bet vistiek idomios smile.gif Ir tikriausiai cia fotografuota prie lempos sviesos, arne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 11 16, 18:58)
Sandra_SM, man patiko tavo nuotraukos smile.gif Kaikuriose didesnis demesys linksta i fona, ne i papuosala, bet vistiek idomios smile.gif Ir tikriausiai cia fotografuota prie lempos sviesos, arne? smile.gif

Hm...negerai, kad pirma demesi atkreipia fonas, o ne papuosaliukas... reiks tikrai fona keisti doh.gif aha, fotografuota su lempa smile.gif

Bet man reikia kritikos del auskariuku verysad.gif na, tarkit savo zodzius!!!
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 11 16, 18:29)
Hm...negerai, kad pirma demesi atkreipia fonas, o ne papuosaliukas... reiks tikrai fona keisti  doh.gif  aha, fotografuota su lempa  smile.gif

Bet man reikia kritikos del auskariuku  verysad.gif  na, tarkit savo zodzius!!!

reikia keist apsvietima, nors ir taip atrodo neblogai ax.gif
o del auskaru tai kilputes tik kliuna, ir manau geriau butu naudot vinukus su ploksciu galiuku, o ne su kilputem.
bet tikrai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 11 16, 16:56)

Auskariukai nieko, ypac tie melyni man patinka thumbup.gif , bet kilputes tai kliuva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 16 lapkričio 2008 - 19:57
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 11 16, 18:29)
Hm...negerai, kad pirma demesi atkreipia fonas, o ne papuosaliukas... reiks tikrai fona keisti  doh.gif  aha, fotografuota su lempa  smile.gif

Bet man reikia kritikos del auskariuku  verysad.gif  na, tarkit savo zodzius!!!

Pirmiausia reikia fotografuoti diena, ne vaskare prie lempos, nes nuotrauka gaunasi gelsva mirksiukas.gif
Kas liecia auskariukus, tai man irgi kliuna tik kilputes. Auskariukai negali kliut, nes kiekvienas turi savo stiliu tame smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti