ačiū, merginos, fotkinu kaip sakėt - dieną
ant balto fono
Mamulia, labai gražūs auskariukai, ir nuotraukos geros, gal tik išskyrus pirmąją. O paskutinėje baltas fonas perbaltas. Bet gal tik mano monitorius taip rodo.
O čia mano naujienos:
Karneolis, lava, tibeto sidabras, sidabriniai auskarų kabliukai

Karneolis, sidabriniai auskarų kabliukai

O čia mano naujienos:
Karneolis, lava, tibeto sidabras, sidabriniai auskarų kabliukai

Karneolis, sidabriniai auskarų kabliukai

juratela.. labai faini
pirmieji ypac
Is mamulia bandymu man sitie prie sirdies
Del balto fono... man jis megiamiausias
labiausiai darbeliai isryskeja.. nera i ka daugiau ziuret tik i pati darba
Patarimas
Na juk buna, kad pabaigi nakti ir reikia is pat ryto, kada dar tamsu, jau isnest is namu... nuotrauku geru norisi... tad jei tenka fotografuot nakti, as fotografuoju prie ekonomines lemputes (tos kur praktiskai melsvos atrodo). Aisku rezultatas gerokai prastesnis nei diena, bet visgi geresnis nei prie iprastines lemputes..
QUOTE(mamulia @ 2008 11 18, 21:01)
parodysiu ir aš savo kelis eksperimentus

Is mamulia bandymu man sitie prie sirdies
Del balto fono... man jis megiamiausias
Patarimas
Na juk buna, kad pabaigi nakti ir reikia is pat ryto, kada dar tamsu, jau isnest is namu... nuotrauku geru norisi... tad jei tenka fotografuot nakti, as fotografuoju prie ekonomines lemputes (tos kur praktiskai melsvos atrodo). Aisku rezultatas gerokai prastesnis nei diena, bet visgi geresnis nei prie iprastines lemputes..
_Feja_,
Jei įmanoma reguliuoti fotoaparato išlaikymą (Tv, Shutter speed), galima fotografuoti ir naktį prie kaitinės lemputės. Tereikia fotoaparatą pastatyti stabiliai, kad nesujudėtų fotografuodamas. Ir nustatyti tinkamą WB.
Vakarykštės mano foto darytos apie 21-22 val. namuose būtent tokiomis sąlygomis.
Jei įmanoma reguliuoti fotoaparato išlaikymą (Tv, Shutter speed), galima fotografuoti ir naktį prie kaitinės lemputės. Tereikia fotoaparatą pastatyti stabiliai, kad nesujudėtų fotografuodamas. Ir nustatyti tinkamą WB.
Vakarykštės mano foto darytos apie 21-22 val. namuose būtent tokiomis sąlygomis.
QUOTE(Lauružė @ 2008 11 19, 09:11)
_Feja_,
Tiesa
Is tikro tai labai daug kas nuo fotoaparato priklauso... bet ir su "negudriu" fotoaparatu galima dirbti
Mamulia, nuostabūs darbeliai
Lauruže, kaip visada - be priekaištų
Fėja, labai gražūs
Ačiū Zbara, juupeer, fėja
Pirmieji mano auskariukiai nuotraukoje beveik kaip ir natūroje matosi, o kitų normaliai nufotografuoti nepavyko
Vis to laiko nėra eksperimentuoti su foto, kad natūrali spalva matytųsi ir pan.
.
Lauruže, kaip visada - be priekaištų
Fėja, labai gražūs
Ačiū Zbara, juupeer, fėja
Pirmieji mano auskariukiai nuotraukoje beveik kaip ir natūroje matosi, o kitų normaliai nufotografuoti nepavyko
mamulia, tie vieni kokie šventiniai
tai ir norisi i i Naujametę naktį
Lauruže labai įdomūs, ir įdomiai pateikti
Fėja, labai klasikiniai, elegantiški.
mano mamos stilius
Lauruže labai įdomūs, ir įdomiai pateikti
Fėja, labai klasikiniai, elegantiški.
QUOTE(_Feja_ @ 2008 11 19, 10:12)
Tiesa 
Is tikro tai labai daug kas nuo fotoaparato priklauso... bet ir su "negudriu" fotoaparatu galima dirbti
QUOTE(Lauružė @ 2008 11 19, 16:13)
tada galima dar kitaip pasakyt..
jei kompiuteryje gyvena nuotrauku tvarkymo programos ir mokama jomis naudotis... tada svarbu, kad nuotraukos butu neissiliejusios, a visa kita sutvarkoma
RA KAIP GRAŽUUU