Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Sveikutės MENININKĖS, niu jau derbelių jūsų grožis thumbup.gif
Netyčia aptikau karoliukų internetinę parduotuvę ir suviliojo jie mane wub.gif Galvojau tik, kad viskas paprasčiau. Bet paskaitinėjusi jūsų temą išsigandau ar galėsiu aš šiais grožiais užsiimti g.gif Vien jau kaip daromos kilputės nesuprantu. An ko jūs jas lenkiat - ar tiesiog lenkiat, ar kokį pagaliuką dedat, kad lygios gautūsi? ir kaip tada nukirpti vielutės likutį, prieš lenkiant dar turbūt reikėtų. Mačiau toje parduotuvėje replyčių tokių pirkti. Kažkaip nekreipiau dėmesio į jas, bet dabar atrodo, kad jos labai reikalingos.

niu einu toliau grožėtis karoliukais, o tada jau galvosiu sugebėsiu užsiimt ar nesiryšiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2008 11 19, 18:47)
Sveikutės MENININKĖS,  ar tiesiog lenkiat, ar kokį pagaliuką dedat

aga, kaišom pagaliukus laugh.gif
su spec replytėm ir lankstom mirksiukas.gif jos tokiais apvaliais galais. parduotuvėse prie karoliukų jas ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 19 lapkričio 2008 - 18:55
R.A. grazus darbeliai thumbup.gif

F thumbup.gif eja ir tavo darbeliai patiko thumbup.gif

Mano keli auskariukai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 19 lapkričio 2008 - 20:12
Labukas,pagaliau ir as vel po atostogu prisedau prie karoliuku clap.gif
user posted image
Atsakyti
Feja, tikrai grazus auskariukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2008 11 16, 20:58)
Aciu  4u.gif  su kilputem padirbesiu tikrai, bet su tokiom replytem kaip as turiu bus sunkoka... (kazkodel kitokiu siandien neradau niekur).  verysad.gif 

Man asmeniskai, irgi yra graziau auskariukai kurie baigiasi su burbuliuku gale, o ne su kilpute...bet tada is kur gauti reiktu toki ilga smeigtuka? pvz. tiems mano melyniems karoliams...  g.gif

Manau priklauso nuo auskariuko sumanymo, kartais ir kilpute gale tinka. As asmeniskai vinuku veik nenaudoju, o auskariuko uzbaigumui kaip nors idomiai vielute sulankstau, pvz.: susuku maza spiralyte, kilpute taip suspaudziu ir i karoliuka itraukiu, kad ji vos matosi ir tt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 19 lapkričio 2008 - 22:04
Reida, gražučiai. Ypač su perlamutru man wub.gif
BabyGrite, labai gražūs lapeliai thumbup.gif Kiek pati bandžiau verti, neišėjo niekaip. Tai nors į kitų pagamintus pasigrožėt galima.
R.A., tavo kaip visad - nepriekaištingi, gražūs, įdomūs 4u.gif
Atsakyti
rozinis kvarcas su papildymais biggrin.gif gal truputi kreivokai atrodo g.gif bet taip nera biggrin.gif
http://s427.photobuc...=DSC05780-1.jpg
Atsakyti
Canbera gražučiai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 20 lapkričio 2008 - 08:39
reida, tie su kriauklem man wub.gif megstu kriaukles....

BabyGrite, vis bandau ismastyt kaip tu ten veri... labai graziai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
siandienos darbelis
user posted image
o tuos lapelius labai paprasta verti,viska darau su adata.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti