QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:31)
aha, einu ir as. labos 
Papildyta:
mano katinas uzeme mano vieta lovoj. teks miegoti man ant grindu, nes dabar jo neisvarysi is lovos, o dalintis vieta jis nemegsta...
Papildyta:
mano katinas uzeme mano vieta lovoj. teks miegoti man ant grindu, nes dabar jo neisvarysi is lovos, o dalintis vieta jis nemegsta...
Sveikos merginos
Pagaliau prisėdau prie kompo. Visą rytą, galima sakyti lig šiol visi ant sofučių voliojomės ir kimšom skrandžius, šampanu užsigerdami. Jau ruošiuosi į savo namučius, tik šmutkes susirinksiu. Sudėtingiausia su kiaulių narvais, bet ką padarysi, tenka visur tampytis, nepaliksi vaikų alkanų keliom dienom.
QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:31)
noriu kaciuko (tes) bet bijau, kad ir mane iš lovos išbruiš
QUOTE(baltažiedė @ 2008 10 05, 17:44)
Kriminalistikos technikos pagrindai
QUOTE(baltažiedė @ 2008 10 05, 18:11)
jis niekada nenukrisdavo, nes prie stalo sededavau as, jis atsiremdavo i mane, o jei pajausdavo, kad as atsitraukiu, staigiai prabusdavo
QUOTE(baltažiedė @ 2008 10 05, 18:21)
bet čia jis toks mažiukas dar ? ar klystu?
nu labai fainas.
mano kaimynai turejo katytę, bet ji per langą iškrito ir susilaužė visa - teko užmigdyti...
nu labai fainas.
mano kaimynai turejo katytę, bet ji per langą iškrito ir susilaužė visa - teko užmigdyti...
aga, cia jis dar maziukas, ir turejau ji tik maziuka, paskui susikloste taip gyvenimas, kad teko issiskirti su juo