Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 00:24)
Titiju, kaip gimtadienis, ka padovanojai?  ax.gif

As jau senokai gryzau is gimtadienio smile.gif o padovanojau tokia taure pilna saldainiu ir saldainine rozyte... ax.gif kad daugiau nieko gero nesugalvojau....
saridon'e klause kaip sveikata, galiu atsakyti, po poros valandu, kai isgeriau vaistu nuo skausmo - praejo skausmas, ale seniai tokio skausmo neturejau... verysad.gif

sianakt miegojau tik 4 valandas, man drauge mano, kuri buvo atvaziavus i svecius, kai as ejau jau gultis, pradejo griezti dantimis doh.gif tai kol ji grieze, as nemiegojau, o tik apsiramimo - as smigau ir pazadino mane 9val, bet prasiau, kad leistu pamiegoti dar valandziuke, tai ji lyyygiai 10val pazadino. Dabar taip ir svajoju apie miega, ale dar reikia sulaukti "anglo" gryztancio is darbo, paplepesim valandziuke ir smigsiu biggrin.gif

O man liko 3savaites iki laukiamiausios siais metais kelione wub.gif

Ai dar, penktadieni su drauge buvom mieste, centre, uzejom i Cili pavalgyt ir prisiminiau "sveda", tai lyg netycia parasiau jau sms "labukas, kaip tu laikaisi?", ir.... iki siol nieko, jokio atsakymo schmoll.gif *****, gal man issitrinti visus jo nr? kad daugiau nekiltu pagundu? ar dar palaukti menesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 05, 00:39)
As jau senokai gryzau is gimtadienio smile.gif o padovanojau tokia taure pilna saldainiu ir saldainine rozyte...  ax.gif  kad daugiau nieko gero nesugalvojau....
saridon'e klause kaip sveikata, galiu atsakyti, po poros valandu, kai isgeriau vaistu nuo skausmo - praejo skausmas, ale seniai tokio skausmo neturejau...  verysad.gif

sianakt miegojau tik 4 valandas, man drauge mano, kuri buvo atvaziavus i svecius, kai as ejau jau gultis, pradejo griezti dantimis  doh.gif  tai kol ji grieze, as nemiegojau, o tik apsiramimo - as smigau ir pazadino mane 9val, bet prasiau, kad leistu pamiegoti dar valandziuke, tai ji lyyygiai 10val pazadino. Dabar taip ir svajoju apie miega, ale dar reikia sulaukti "anglo" gryztancio is darbo, paplepesim valandziuke ir smigsiu  biggrin.gif 

O man liko 3savaites iki laukiamiausios siais metais kelione  wub.gif

Ai dar, penktadieni su drauge buvom mieste, centre, uzejom i Cili pavalgyt ir prisiminiau "sveda", tai lyg netycia parasiau jau sms "labukas, kaip tu laikaisi?", ir.... iki siol nieko, jokio atsakymo  schmoll.gif  *****, gal man issitrinti visus jo nr? kad daugiau nekiltu pagundu? ar dar palaukti menesi?  g.gif

nu geras su tuo griežimu lotuliukas.gif
liūdna, kad švedas neatsako į žinutes, kažkaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 05, 00:47)
nu geras su tuo griežimu lotuliukas.gif
liūdna, kad švedas neatsako į žinutes, kažkaip keista  g.gif

man tai visai nejuokinga... o koks slykstus garsas... toks jausmas, kad man dantys iskris... feeee doh.gif

o del "svedo" - pasimetus... kartais taaaaip norisi verkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 05, 00:56)
man tai visai nejuokinga... o koks slykstus garsas... toks jausmas, kad man dantys iskris... feeee  doh.gif

o del "svedo" - pasimetus... kartais taaaaip norisi verkti  verysad.gif

oj, ne, neverkiam, neverkiam... bukim stiprios... showoff.gif joks vyras nevertas musu asaru, nors paciai visai nesunku apsiverkti cray.gif ir tada vaikinas zvengia, kad man reikia vaidinti muilo operuose, nes asaros bega net filmo metu
Papildyta:
va, titiju ziurek ka tau rytojui zada zvaigzdes.
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. - spalio 22 d.)
Laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas arba jaukus šeimos židinys. Nepraleiskite progos pabendrauti su mielais jums žmonėmis, taip pat pravartu pasimokyti, gilintis į informaciją, publikacijas.
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 05, 00:56)
man tai visai nejuokinga... o koks slykstus garsas... toks jausmas, kad man dantys iskris... feeee  doh.gif

o del "svedo" - pasimetus... kartais taaaaip norisi verkti  verysad.gif

maniškis kelis kartus taip griežė, tikrai buvo nesmagu doh.gif
suprantu tave, tikrai liūdna, kad nutrūko tokie gražūs santykiai per vieną dieną` blink.gif Ir neaišku kodėl? Tik bailai sprunka į krūmus gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:03)
oj, ne, neverkiam, neverkiam... bukim stiprios...  showoff.gif joks vyras nevertas musu asaru, nors paciai visai nesunku apsiverkti  cray.gif ir tada vaikinas zvengia, kad man reikia vaidinti muilo operuose, nes asaros bega net filmo metu
Papildyta:
Laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas arba jaukus šeimos židinys. Nepraleiskite progos pabendrauti su mielais jums žmonėmis, taip pat pravartu pasimokyti, gilintis į informaciją, publikacijas.

o man ką siūlo? Gal pailsėti nuo artimo žmogaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 05, 01:04)
o man ką siūlo? Gal pailsėti nuo artimo žmogaus? biggrin.gif

Liūtas (liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.)
Su artimu žmogumi pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo. Galbūt sužinosite įdomią naujieną ar patirsite staigmeną. Gali nudžiuginti pakvietimas į pasimatymą, vakarėlį. Tačiau malonumai pareikalaus nemažai "šlamančių".
tai ka, rytoj vakarelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:03)
oj, ne, neverkiam, neverkiam... bukim stiprios...  showoff.gif joks vyras nevertas musu asaru, nors paciai visai nesunku apsiverkti  cray.gif ir tada vaikinas zvengia, kad man reikia vaidinti muilo operuose, nes asaros bega net filmo metu
Papildyta:

na, tikiuosi, kad viskas bus gerai ir man tos liudesio valandos greitai baigsis verysad.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:07)
Liūtas (liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.)
Su artimu žmogumi pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo. Galbūt sužinosite įdomią naujieną ar patirsite staigmeną. Gali nudžiuginti pakvietimas į pasimatymą, vakarėlį. Tačiau malonumai pareikalaus nemažai "šlamančių".
tai ka, rytoj vakarelis?  g.gif

oho, geras lotuliukas.gif kas ką organizuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 05 spalio 2008 - 00:11
tik kad as jau neturiu tu, man neabejingu zmoniu g.gif
Atsakyti
Labanak, jau negaliu išsėdė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 05, 01:19)
Labanak, jau negaliu išsėdė doh.gif

ir as jau griunu lovoj, Eveline, ir tu eik ilsetis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 05, 01:21)
ir as jau griunu lovoj, Eveline, ir tu eik ilsetis wink.gif

aha, einu ir as. labos 4u.gif
Papildyta:
mano katinas uzeme mano vieta lovoj. teks miegoti man ant grindu, nes dabar jo neisvarysi is lovos, o dalintis vieta jis nemegsta...
Atsakyti