Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 07, 23:05)
o jis žino, kad su jo draugais bendrauji?
Aš nė vieno žaidimo nesu žaidusi, išskyrus vaikystėj visokius "skraidančius laivus" ir pan. blush2.gif

tikrai zino. Kadangi tiek draugai gyvena tame paciame bute,o as esu ziauriai plepi, tai jis jau pora kartu buvo uztikes mane plepancia su jo draugais. Aisku, is padziu nebuvo patenkintas, bet paskui susitaike su mintim, kad as negaliu isbuti neplepejusi... biggrin.gif ir kad jam netrukdyciau ir duociau siek tiek laisves, leidzia plepeti su visais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 07, 11:04)
Ar eisit balsuot sekmadieni? As tai planuoju eiti, tik dar nezinau uz ka  g.gif

Aš planuoju eiti balsuoti. Kadangi žalia politikoj, jaučiu už Valinską balsuosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 07, 23:11)
tikrai zino. Kadangi tiek draugai gyvena tame paciame bute,o as esu ziauriai plepi, tai jis jau pora kartu buvo uztikes mane plepancia su jo draugais. Aisku, is padziu nebuvo patenkintas, bet paskui susitaike su mintim, kad as negaliu isbuti neplepejusi...  biggrin.gif ir kad jam netrukdyciau ir duociau siek tiek laisves, leidzia plepeti su visais biggrin.gif

Tai tu dar ir jo laisvę apriboji? Begėdė! biggrin.gif
Atsakyti
Qwertama, labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 07, 23:33)
Qwertama, labas mirksiukas.gif

ir as ja matau.... nesislepk...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 07, 23:34)
ir as ja matau.... nesislepk...

ir as ..... bet ji matyt skaito ka yra praleidus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 07, 23:35)
ir as ..... bet ji matyt skaito ka yra praleidus  ax.gif

paskaitė ir dingo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.Uch bent rūkas blink.gif Jaučiuosi kaip siaubiako filme kokiam eidama į darbą biggrin.gif
Vakar truputį paįvairinau dieną-važiavau po darbo šunei maisto ax.gif Žinoma prieš tai susipykau su MB,nes jis nedrįso savo bendradarbio prašyt kad nuvežtų,tai radau savais kanalais su kuo nuvažiuot.Tuo pačiu ir kavinėj pasėdėjau.Žinoma maniškis neliko patenkintas,bet tai ne jo jau bėda tongue.gif
Šiandien einu nagus tvarkytis,nes labai jau uždelsiau,tai lūžt pradėjo doh.gif Plius siūsiuos kostiumėlį,ech kaip aš jo laukiu wub.gif
Na nuo pirmadienio išeinu į kitą butą gyvent, reik sudėliot mintis kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 08 spalio 2008 - 07:15
Sentinel, kraustymasis laukia?
As pastaraisiais metais labai daug kartu krausciausi gyvent is vienos vietos i kita, kelis kartus net is vienos valstybes i kita, tai jau taip isvarginta to daiktu tampymosi esu, nusibodo, dabar noriu bent kuri laika pagyvent sesliai, ramiai, be tu tampymusi, maniskis labai jau nori greiciau buta pirkti, tai ir vel tie tampymaisi doh.gif
Bet savo namu aisku norisi.

Oi, man tai smalsu kokias sukneles Saridone nusipirko, jauciu kokias fainas rolleyes.gif Reik kadanors mums kur nors varyt kur butu proga pasipuost, pvz i teatra gal kada fainai butu pasiorganizuoti? g.gif
Saridone, o kada i Baskovo koncerta trauksit?

Mes tai vakar buvom draugo su gimtadieniu sveikint, visa vakara sveciuose prabuvom, prisibendravom smagiai, privalgem prigerem, o siandien noriu tik miegooooo

Kaip kazin del siandienos susibegimo? g.gif As jei ka neuzsiemus po darbo, galim ir ekspromtu kur susibegt mirksiukas.gif Tai dar susirasom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 08:58)
Sentinel, kraustymasis laukia?

Na aš pradžiai (manau) laikinai į kitą butą išeisiu nuo MB,ne tai kad abu.O kaip bus vėliau-laikas parodys unsure.gif
Atsakyti
O kas cia per Carcassonne zaidimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 08:58)
Reik kadanors mums kur nors varyt kur butu proga pasipuost, pvz i teatra gal kada fainai butu pasiorganizuoti?  g.gif

Kaip kazin del siandienos susibegimo?

labas rytas mirksiukas.gif kaip salta kambary.... brrr...
Aha, del teatro ir as galvojau.Mes su MB planuojam nueiti greitu metu.
O del siandienos, neplanuok nieko siandien kol kas, planuojam susibegima. Laukiam Qwertamos pasisakymo, ji dingo blink.gif
O jau vakarop susirasysim ekpromtu, m? Lyg tai kkavka norejo prisijungti...

Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 08, 08:13)
tai radau savais kanalais su kuo nuvažiuot.Tuo pačiu ir kavinėj pasėdėjau.Žinoma maniškis neliko patenkintas,bet tai ne jo jau bėda  tongue.gif

tai su kuo gi ten vaziavai? blush2.gif su kokiunors vaikinuku?
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 08, 09:09)
Na aš pradžiai (manau) laikinai į kitą butą išeisiu nuo MB,ne tai kad abu.O kaip bus vėliau-laikas parodys  unsure.gif

Na linkiu, kad jums i gera iseitu pasibuvimas atskirai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 09:51)
labas rytas  mirksiukas.gif kaip salta kambary.... brrr...
Aha, del teatro ir as galvojau.Mes su MB planuojam nueiti greitu metu.
O del siandienos, neplanuok nieko siandien kol kas, planuojam susibegima. Laukiam Qwertamos pasisakymo, ji dingo  blink.gif
O jau vakarop susirasysim ekpromtu, m? Lyg tai kkavka norejo prisijungti...

Papildyta:

tai su kuo gi ten vaziavai?  blush2.gif  su kokiunors vaikinuku?

Jo, iki vakaro dar yra laiko, laukiam merginu pasisakymu ir sumastysim kazka mirksiukas.gif

As sugalvojau, kad reik man rimtai pradet plaukus gaivint, nes ziauri situacija, nusiure, slenka, tokie menki belike. Bet nedazyt negaliu, bjauri man mano naturali spalva, o tas dazymas juos ir pribaigia... Sedziu kazkoki debiliska kuoda susisukus, nes vakar buvau palaidais, tai visa diena nervavaus kokie ploni tie plaukyciai doh.gif
Atsakyti