Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 12:35)
Velnias, jei nuo 20 val, tai as ne super ilgai pabut galesiu, nes man su persedimasi reik varyt is taves, nevaziuoj nieks nuo manes sad.gif Nu bet nieko, pasizaist spesim  bigsmile.gif

Jo, skambinsim tau jei ka kur ten eit  mirksiukas.gif

otome, galim kartu varyti, jei tu is Baltupiu, juk mums pakeliui. pavaziuosi su kokiu nors iki mru, o paskui su 55. Labai patogu. As nuo MRU vaziuoju 19.20. gali jungtis. Paziurek nete optimalu marsruta irviskas bus ok.
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 13:08)
otome, galim kartu varyti, jei tu is Baltupiu, juk mums pakeliui. pavaziuosi su kokiu nors iki mru, o paskui su 55. Labai patogu. As nuo MRU vaziuoju 19.20. gali jungtis. Paziurek nete optimalu marsruta irviskas bus ok.

paziurejau uz tave. Tau pakankamai patogus marsrutas, jei isvaziuosime 22.30. prie iseisim nuo MRU ir palauksim 10autiko.
net patogus marsrutas jei isvaziuosim 23.07val.

Papildyta:
viskas, as tuoj atsijungiu, tai jei ka, prasom su manim susisiekti telefonu.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 13:12)
Papildyta:

paziurejau uz tave. Tau pakankamai patogus marsrutas, jei isvaziuosime 22.30. prie iseisim nuo MRU ir palauksim 10autiko.
net patogus marsrutas jei isvaziuosim 23.07val.

Papildyta:
viskas, as tuoj atsijungiu, tai jei ka, prasom su manim susisiekti telefonu.

Ok, jei ka susieksim telefonu mirksiukas.gif dar nezinau tiksliai ar is baltupiu vaziuosiu ar is mamaos namu, tai ziuresiu smile.gif
Atsakyti
Oi man dar biski tokia problema yra su tuo laiptines magnetuku, mano draugas siandien paliko ji raktu darykloj, kad padarytu antra, ir bus tik rytoj. Tai siandien mes i namus galesim ieeit tik tokiu budu, kad stovet prie laiptines duru ir laukt kol kokie zmones eis doh.gif lotuliukas.gif

Tai va o maniskis kaip tik rytoj tures anksti ryte darbo reikalu panevezy, tai sake, kad planuoja vakare isvaziuoti, ten pas tevus pernakvot, ir ten dirbt nuo ryto, tai zodziu jei jo vakare nebus, tai apie 11 h nezinai ar daug zmoniu vaikscios i ta mano laiptine ir as bijau, kad netektu man nakti ten valanda prie laiptines rymoti... Tai tokia ne kokia situacija, arba man reiks grizt kol maniskis dar bus namie, arba tiketis, kad jis siandien is vakaro neisvaziuos i panevezi. Jokiu kaimynu nepazistam, tai vat, net nezinau... Zodziu pranesiu, dar pasnekesiu as su juo grizus, gal jis nevaziuos i ta panevezi, ir tada gales mane ileisti smile.gif
Atsakyti
Ojej, velnias mane nese i tema "Receptai su nuotraukomis" doh.gif
Dabar ramiai nebenusedziu darbe, pries akis tik visokie kepsniai su padazias raibuliuoja biggrin.gif

As cia su savim kalbuosi, lia lia liaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 08 spalio 2008 - 14:32
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 14:21)
Tai tokia ne kokia situacija, arba man reiks grizt kol maniskis dar bus namie, arba tiketis, kad jis siandien is vakaro neisvaziuos i panevezi. Jokiu kaimynu nepazistam, tai vat, net nezinau... Zodziu pranesiu, dar pasnekesiu as su juo grizus, gal jis nevaziuos i ta panevezi, ir tada gales mane ileisti smile.gif

tai yra proga susipazinti su kaimynais, gal koks patrauklus vaikinukas salia jusu gyvena ir nakti ileis tave biggrin.gif ax.gif juokauju.

Tai as imu Monopoli ir Carcassonne. Kas nori paskaityti kaip zaisti ir prisiminti zaidima, pridedu nuorodas kur rasit visa instrukcija, padidinsit. 1 dalis
2 dalis
3 dalis
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 15:32)
As cia su savim kalbuosi, lia lia liaaa  lotuliukas.gif

senatve arteja lotuliukas.gif

o as tingiu net sumustini pasidaryti, isvis tingiu ka nors kramtyti... doh.gif
Atsakyti
As kramtyt niekad netingiu biggrin.gif

Na zodz tai as ziuresiu kaip man ten iseis, bet stengsiuos atlekti, bent jau neilgam jei ka, Qwertama, jei ka tau skambinsiu islipus is autiko, kaip ten eit toliau mirksiukas.gif

O tu Saridonei sms nusiusi? Jai gal iseis is darbo atvaziuot? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 16:32)
O tu Saridonei sms nusiusi? Jai gal iseis is darbo atvaziuot?  mirksiukas.gif

as saridonei per pietus parasiau, kol kas dar neatsake.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 16:58)
as saridonei per pietus parasiau, kol kas dar neatsake.

Na tikekimes atsilieps ir gales prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 08, 16:32)
As kramtyt niekad netingiu  biggrin.gif

Na zodz tai as ziuresiu kaip man ten iseis, bet stengsiuos atlekti, bent jau neilgam jei ka, Qwertama, jei ka tau skambinsiu islipus is autiko, kaip ten eit toliau  mirksiukas.gif

O tu Saridonei sms nusiusi? Jai gal iseis is darbo atvaziuot?  mirksiukas.gif

va as vel kol kas prie pc. taip galit skambinti, pabandysiu paaiskinti mirksiukas.gif ir aciu, kad parasete saridonei, as ketinau to prasyti, bet pamirsau, per tuos darbus ivairiausius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 08, 08:13)
Labas rytas.Uch bent rūkas  blink.gif Jaučiuosi kaip siaubiako filme kokiam eidama į darbą  biggrin.gif
Vakar truputį paįvairinau dieną-važiavau po darbo šunei maisto  ax.gif Žinoma prieš tai susipykau su MB,nes jis nedrįso savo bendradarbio prašyt kad nuvežtų,tai radau savais kanalais su kuo nuvažiuot.Tuo pačiu ir kavinėj pasėdėjau.Žinoma maniškis neliko patenkintas,bet tai ne jo jau bėda  tongue.gif
Šiandien einu nagus tvarkytis,nes labai jau uždelsiau,tai lūžt pradėjo  doh.gif Plius siūsiuos kostiumėlį,ech kaip aš jo laukiu  wub.gif
Na nuo pirmadienio išeinu į kitą butą gyvent, reik sudėliot mintis kažkaip  unsure.gif

labas vakarelis 4u.gif

ir manes kraustymasis artimiausiu metu laukia. bet as tai dziaugiuosi.. nai nai nai biggrin.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 09:51)
labas rytas  mirksiukas.gif kaip salta kambary.... brrr...
Aha, del teatro ir as galvojau.Mes su MB planuojam nueiti greitu metu.
O del siandienos, neplanuok nieko siandien kol kas, planuojam susibegima. Laukiam Qwertamos pasisakymo, ji dingo  blink.gif
O jau vakarop susirasysim ekpromtu, m? Lyg tai kkavka norejo prisijungti...

kkavka tai visai noretu kada prisijungt prie jusu, bet darbe niekada neisijungia SM, tik vakare po darbo.
Atsakyti
kaip merginos grizote namo?
Jus man sms arba az parasykite savo maila, atsiusiu nuotraukas ax.gif
Smagu suzaidem. Dar keleta karu ir busim tikros Carcassonne profesionales biggrin.gif
Tai ka, jei ka, planuojam susitikima penktadienio vakare? m? galima paziureti arba filma koki, arba i kluba nulekti... ax.gif dar susirasysim wink.gif labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 23:17)
kaip merginos grizote namo?
Jus man sms arba az parasykite savo maila, atsiusiu nuotraukas  ax.gif
Smagu suzaidem. Dar keleta karu ir busim tikros Carcassonne profesionales  biggrin.gif
Tai ka, jei ka, planuojam susitikima penktadienio vakare? m? galima paziureti arba filma koki, arba i kluba nulekti...  ax.gif dar susirasysim wink.gif labanakt.

Aš jau namie, vyras pasitiko, alučio su kumpiu pasiūlė, žodžiu dieta šuniui ant uodegos ax.gif
aha, penktadienį mielai thumbup.gif
Papildyta:
pamiršau šiandien telefoną namie tai prisinervinau ir jus nežinomybėj palikau verysad.gif gerai, kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 08 spalio 2008 - 22:22