Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 22:08)
aha, gal ryt ir nuspresim. o kada kas baigia darba? tinkames iskart?
jei ziuresim filam, tai turiu nemazai visokiu filmu... o gal einam kur i miesta, o pratesim filmu? ar pan. Kazkaip man jau atsibodo namuose sedeti, noris bent valandai i kavine kokia....  blush2.gif

as atsilaisvinu apie 16val, gal pusvalandziu veliau.... Kol kas sazine grauzia tik del to, kad reikia draugei pabaigti verti teksta is anglu i lietuviu, tad dar mastau kaip cia ir su jumis susitikus ir teksta pabaigus versti... g.gif
Atsakyti
aš darbą teoriškai turėčiau baigti 17, bet gali būti kad ir iki 18 užtruksiu.
Tai net nežinau kelintą ir kur susitinkam?
Atsakyti
as tai noreciau i kokia picerija picos... essen.gif arba kiniecius aplankyti. Gal kiniecius labiau. O paskui galim filma ir paziureti...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 22:41)
as tai noreciau i kokia picerija picos...  essen.gif arba kiniecius aplankyti. Gal kiniecius labiau. O paskui galim filma ir paziureti...

bigsmile.gif aha, puiki ideja kinieciai ir paskui filmas bigsmile.gif as visom keturiom uz!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 09, 22:50)
bigsmile.gif aha, puiki ideja kinieciai ir paskui filmas  bigsmile.gif  as visom keturiom uz!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aš irgi už kiniečius! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 09, 22:54)
aš irgi už kiniečius! drinks_cheers.gif

tai jau dvi pasisako uz kinietiska ideja. dar tikriausiai galima priskaiciuoti ir Eva, todel jau trys, tai manau jau dauguma tongue.gif
Atsakyti
Eveline, aš savo gmail'o adresiuką tau į AŽ parašysiu ir skype vardą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 09, 22:57)
tai jau dvi pasisako uz kinietiska ideja. dar tikriausiai galima priskaiciuoti ir Eva, todel jau trys, tai manau jau dauguma  tongue.gif

aha, Otome irgi "pasirašys", mėgsta ji kiniečius thumbup.gif O kaip TiTiJu?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 09, 23:00)
Eveline, aš savo gmail'o adresiuką tau į AŽ parašysiu ir skype vardą mirksiukas.gif
Papildyta:

aha, Otome irgi "pasirašys", mėgsta ji kiniečius thumbup.gif O kaip TiTiJu?

ir as megstu.... ypac vistiena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 09, 23:04)
ir as megstu.... ypac vistiena  wub.gif

tai viskas - nuspresta, rytoj kinieciai ir kinas? ar kas po kinieciu?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 09, 23:05)

manau kinas, TiTiJu koją skauda kiek pamenu tai šokiai atkrenta blink.gif smile.gif
O į kokius kiniečius ir kokioj vietoj galvojam eiti? Pamenu Otome sakė, kad skaniai gamina netoli jos darbo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 09 spalio 2008 - 22:10
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 09, 23:05)

jo, nuspresta, kinieciai. o kas po ju nuspresim rytoj, m? Tik kur ir kelinta tinkames? gal ne veliau 18val? nebent saridone uzsiliks darbe...

aha, gavau. tuoj bandysiu siusti jums fotkes.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 23:09)
jo, nuspresta, kinieciai. o kas po ju nuspresim rytoj, m? Tik kur ir kelinta tinkames? gal ne veliau 18val? nebent saridone uzsiliks darbe...

aha, gavau. tuoj bandysiu siusti jums fotkes.

del laiko, tai nezinau, kaip jau cia daugelis nuspres. man tai kaip visada kuo veliau geriau, bet prisitaikysiu anyway. mirksiukas.gif
Atsakyti