Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 23:09)
jo, nuspresta, kinieciai. o kas po ju nuspresim rytoj, m? Tik kur ir kelinta tinkames? gal ne veliau 18val? nebent saridone uzsiliks darbe...

aha, gavau. tuoj bandysiu siusti jums fotkes.

laukiu laukiu bigsmile.gif
Tai aš parašyčiau ryt į pabaigą darbo kada baigsiu. Jei ką, atbėgčiau pavėlavusi.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 09, 23:12)
del laiko, tai nezinau, kaip jau cia daugelis nuspres. man tai kaip visada kuo veliau geriau, bet prisitaikysiu anyway.  mirksiukas.gif

na, man geriau kuo anksciau, noreciau i bendrabuti speti iki 23.30 val. blush2.gif o pasedeti kompanijoj noretusi kuo ilgiau...

Nuotraukas issiunciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 23:18)
na, man geriau kuo anksciau, noreciau i bendrabuti speti iki 23.30 val.  blush2.gif o pasedeti kompanijoj noretusi kuo ilgiau...

Nuotraukas issiunciau  ax.gif

na tai susitikit anksčiau, aš vėliau prisijungsiu. Šiandien turėjo kompiuteristas atvažiuot, naują programą išbandyt, bet nepasirodė, jei ryt jis atlėks tai ne kas bus, man darbas sustos verysad.gif
Atsakyti
na, man geriau kuo anksciau, noreciau i bendrabuti speti iki 23.30 val.  blush2.gif o pasedeti kompanijoj noretusi kuo ilgiau...

aha, gavau, aciu 4u.gif
Atsakyti

pažiūrėjau nuotraukas, na kaip visada, aš nefotogeniška, raudona kaip vėžys biggrin.gif
Atsakyti
Niu labas rytukas 4u.gif Laikotės matau smagiai ir gerai, susitikinėjat ax.gif Smagu ir seilė pačiai varva,kaip noriu pas jumi blush2.gif biggrin.gif
saridon'e, kodėl tu raudona? g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As tai negavau nuotraukyciu verysad.gif Ar gavai Eveline mano az su emailu? mirksiukas.gif

Mmmm, kinieciai niam niam wub.gif Labai noreciau.. Tik man biski durnai siandien iseina, jauciu, kad prisijungciau veluodama, kai atsilaisvinsiu. Nes mes norim siand aplankyt draugus seniai matytus, jie buta isirenge, tai reik paziuret. ir dar reikia apsipirkti, nes saldytuvas tuscias, o rytoj turbut draugo tevai atvaziuoja, ir jau beveik is pacio ryto. Tai vat zodziu as kai atsilaisvinsiu, tai jums skambinsiu, jus pranesit kurioj vietoj esat ir as atleksiu mirksiukas.gif
O siaip darba baigiu jau 15.30 siand, ir iki kokios 18 h buciau laisva, bet jus turbut tik tokiu metu ir rinksites. Tai zodziu prisijungsiu kai galesiu smile.gif

Savaitgali irgi niekur nezadu vaziuot, tik sestadieni reiks draugo tevus priimti smile.gif O sekmadieni reiktu gal po parduotuves pasidairyti, tai gal kas nores prisijungti g.gif Susirasysim dar zodziu mirksiukas.gif

Siandien kaip skaniai prikirtau pusryciams, issiviriau varsketuku, tokie skanus gavosi, tai sukirtau didziausia bliuda su daug grietines nestuke.gif O vakar nupirkau tu svetlanos sausianiu, tai puse suvalgiau kol is parduotuves namo parejau biggrin.gif O kita puse draugas pribaige, irgi suzavetas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Nuotraukytes jau gavau, je je, aciuks thumbup.gif

Bliamba kaip darbai uzverte, nesamone, nekenciu dirbt penktadieni blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
geriu kava ir ziuriu Top modelius... Tuoj sutvarkysiu kambari ir einu mokytis unsure.gif
Otome, ir as jau uzsinorejau tu sausainiu, eisiu popiet pirkt ju....
I kokus kiniecius einam?
Oras bjaureja.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 10, 08:42)
Labukas  4u.gif
As tai negavau nuotraukyciu  verysad.gif Ar gavai Eveline mano az su emailu?  mirksiukas.gif

Mmmm, kinieciai niam niam  wub.gif Labai noreciau.. Tik man biski durnai siandien iseina, jauciu, kad prisijungciau veluodama, kai atsilaisvinsiu. Nes mes norim siand aplankyt draugus seniai matytus, jie buta isirenge, tai reik paziuret. ir dar reikia apsipirkti, nes saldytuvas tuscias, o rytoj turbut draugo tevai atvaziuoja, ir jau beveik is pacio ryto. Tai vat zodziu as kai atsilaisvinsiu, tai jums skambinsiu, jus pranesit kurioj vietoj esat ir as atleksiu  mirksiukas.gif
O siaip darba baigiu jau 15.30 siand, ir iki kokios 18 h buciau laisva, bet jus turbut tik tokiu metu ir rinksites. Tai zodziu prisijungsiu kai galesiu  smile.gif

Savaitgali irgi niekur nezadu vaziuot, tik sestadieni reiks draugo tevus priimti  smile.gif O sekmadieni reiktu gal po parduotuves pasidairyti, tai gal kas nores prisijungti  g.gif Susirasysim dar zodziu  mirksiukas.gif

Siandien kaip skaniai prikirtau pusryciams, issiviriau varsketuku, tokie skanus gavosi, tai sukirtau didziausia bliuda su daug grietines  nestuke.gif O vakar nupirkau tu svetlanos sausianiu, tai puse suvalgiau kol is parduotuves namo parejau  biggrin.gif O kita puse draugas pribaige, irgi suzavetas buvo  bigsmile.gif

sveika. gerai prisijunk kai galesi, svarbu is viso prisijunk mirksiukas.gif odel apsipirkinejimo, as noreciau. is ryto pvz sekmadieni. na kokia 12 val smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 10:51)
Labas rytas,
geriu kava ir ziuriu Top modelius... Tuoj sutvarkysiu kambari ir einu mokytis  unsure.gif
Otome, ir as jau uzsinorejau tu sausainiu, eisiu popiet pirkt ju....
I kokus kiniecius einam?
Oras bjaureja.

jus tikriauisiai geriau zinote kur kinieciai skanus, kazkaur kazkas sake kad prie seimo rumu kazkoki labai neblogi yra. bet is tikro nieko tikslaiai nezinau. ax.gif
Atsakyti
as tai pirmakart eisiu i kiniecius blush2.gif planavom su MB per mano gimke nueiti, jau vaziavom, bet kadangi pries jam isvykstant dar liko super daug darbu nuveikti, o laiko mazai, tai nukelem kiniecius po komandiruotes... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 11:21)
as tai pirmakart eisiu i kiniecius blush2.gif  planavom su MB per mano gimke nueiti, jau vaziavom, bet kadangi pries jam isvykstant dar liko super daug darbu nuveikti, o laiko mazai, tai nukelem kiniecius po komandiruotes...  rolleyes.gif

tai va bus puiki proga tave ten nuvesti mirksiukas.gif pamatytsi, kaip patiks tai daznai lankytis pradesi tongue.gif
Atsakyti