Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Qwertama @ 2008 10 14, 15:22)
atsiras tai atsiras ir tiesa sakant as tai eiciau ten dirbti kur tu is bedos, bet neturiu tokios patirties ir mano issilavinimas ne toks, kaip speju.  verysad.gif

Na patirties tai cia nereikalauja, as jos irgi neturejau, o del issilavinimo, na bendrai gal ir reikalinga teisinis. Ai, bet cia sudas zinok, isnaudojimas.

Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 14, 15:21)
nuo sausio menesio man liks tik praktika ir magistrinis darbas. paskaitu jau nebus, tai busu laisvesne, tai praktikos metu reiks ieskotis darbo...  g.gif  o darbo noreciau socialinej srity su projektais, bet kas man toki duos  biggrin.gif

Nu kur jau neduos, kai tik jau reiks siuntinek cv, grazu motyvacini, ir tikek sekme, va, ir tures duot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 15:38)
Na patirties tai cia nereikalauja, as jos irgi neturejau, o del issilavinimo, na bendrai gal ir reikalinga teisinis. Ai, bet cia sudas zinok, isnaudojimas.

Papildyta:

Nu kur jau neduos, kai tik jau reiks siuntinek cv, grazu motyvacini, ir tikek sekme, va, ir tures duot  mirksiukas.gif

nezinau, kas cia man pasidare, bet labai jau uzsimaniau kito darbo. imciau neveik bet koki, tik kad pinigeliu moketu bent jau 1500lt. zodziu kazkokia be vilties sedziu. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 10:25)
As pastarosiom dienom kazkaip anksti nuluztu vakarais, 11 val jau guliu negyva.. Prisimenu vasara su paskutiniais autikais is miesto parsibelsdavom, ir nieko, kita ryta visai zvali keldavaus, manau, kad cia del oro, tada ryte atsikeldavai, silta, saule sviecia, visi miegai issilaksto, dabar saltis tamsa, tik prie lovos ir lenkia  doh.gif

11 blink.gif as tai kokia 10 jau miegu arba guliu lovoj ir beveik miegu.. viskas cia per ta tamsa g.gif greiciau pavasaris butu.. biggrin.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 14:14)
Man tinka ir penktadienis ir  ketvirtadienis, kaip kitoms?  4u.gif

ax.gif ax.gif
ir vel as bandysiu isiprasyt i sita kompanija ax.gif ax.gif gal priimtumet, jei ketvirtadieni ar penktadieni darytumet susibegima koki? blush2.gif
Atsakyti
pagaliau grizau is paskaitos... atsibodo. Paziuresiu filma koki ir vel sesiu prie mokslu. doh.gif
Ka jus planuojat siandienai? Otome vel skaitys ta knyga?
Man tai geriau butu susitikti penktadieni vakare. Iskart po paskaitos ateiciau. Galim tame Submarine prie Rytu.
Kosk siltas vakar - dievinu tokius vakarus wub.gif ruduo, bet silta..
Atsakyti
Sveikos
Žiūriu planuojat susitikimą, na penktadienį su bendradarbėm lyg ir tarėmės eit alaus, picos kur nors. Tai matyt neišeitų su jumis susitikti. Lieka ketvirtadienis tada g.gif
Vakar tai žiauriai daug darbo buvo, šiandien beveik laiku baigėm. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 10:05)
O as dirbt tingiu, tik kava vis siurbiu, kaip noreciau kokiu bandelyciu ar svetlanos sausainiuku prie kavos, neturiu nieko  verysad.gif

Kaip dabar norėčiau tų sausainiukų essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 13:18)
Kada Titiju galetu,

Man butu geriausias laikas penktadienis, arba sestadienis, kitom dienom nelabai laiko yra, po darbo turiu mokiniu, kuriuos mokau privaciai, tai vakarai mano beveik visi uzsimti unsure.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 14, 13:50)
Na, va, nupirkau bilietus i "Urvini zmogu", spektaklis po menesio. Tik va beda, dar nezinom MB planu del komandiruociu, tai gali buti, kad jis bus isvaziaves ta diena, bet rizikavom... unsure.gif
Bet kaip greitai graibsto bilietus i sita spektakli, buvo like tik 4 patys brangiausi bilietai... Gal kas is jusu buvo? Kaip ispudziai? Girdejau kad fainas spektaklis, tai nepagailejau pinigeliu....  blush2.gif

Del susitikimo, man tik penktadienis tinka  ax.gif Is dideles bedos ir ketvirtadienis.

Ir as girdejau, kad URVINIS ZMOGUS super spektaklis, kazkada laaaabai norejau pamatyti... Gal vis gi pavyks kada nors pamatyti blush2.gif

QUOTE(kkavka @ 2008 10 14, 18:57)
ir vel as bandysiu isiprasyt i sita kompanija  ax.gif  ax.gif  gal priimtumet, jei ketvirtadieni ar penktadieni darytumet susibegima koki?  blush2.gif

Jokiu pabandymu isiprasyti i musu kompanija.... Junkis ir viskas, gi mes priimam visas, kurios nori kartu leisti laika wink.gif o tas laikas tikrai yra puikus thumbup.gif ... oi negaliu pamirsti, kaip kinieciuose valgem ir Eveline fotkino ir neleido valgyti, sake tik vaidinkit, kad valgot.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 14, 20:21)
Man butu geriausias laikas penktadienis, arba sestadienis, kitom dienom nelabai laiko yra, po darbo turiu mokiniu, kuriuos mokau privaciai, tai vakarai mano beveik visi uzsimti  unsure.gif
Ir as girdejau, kad URVINIS ZMOGUS super spektaklis, kazkada laaaabai norejau pamatyti... Gal vis gi pavyks kada nors pamatyti  blush2.gif
Jokiu pabandymu isiprasyti i musu kompanija.... Junkis ir viskas, gi mes priimam visas, kurios nori kartu leisti laika wink.gif o tas laikas tikrai yra puikus  thumbup.gif ... oi negaliu pamirsti, kaip kinieciuose valgem ir Eveline fotkino ir neleido valgyti, sake tik vaidinkit, kad valgot....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pamenu, pamenu aš jus, skystymėlius lotuliukas.gif
Aš spektaklyje tik vaikystėj berod buvau, visai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 14 spalio 2008 - 19:26
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 14, 20:21)
oi negaliu pamirsti, kaip kinieciuose valgem ir Eveline fotkino ir neleido valgyti, sake tik vaidinkit, kad valgot....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pratinkites prie vaidinimo bis.gif assa.gif beveik visada su savimi nesiojuos fotika ir stengiuosi padaryti bent viena nuotrauka atminimui, tai visada bukite pasiruosusios papozuoti bent vienai fotkei biggrin.gif
Atsakyti
Oho, TiTiJu jau avatarą pasikeitė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 10 14, 18:57)
labas vakarelis  4u.gif
11  blink.gif  as tai kokia 10 jau miegu arba guliu lovoj ir beveik miegu.. viskas cia per ta tamsa  g.gif  greiciau pavasaris butu.. biggrin.gif
ax.gif  ax.gif
ir vel as bandysiu isiprasyt i sita kompanija  ax.gif  ax.gif  gal priimtumet, jei ketvirtadieni ar penktadieni darytumet susibegima koki?  blush2.gif

kad aš galėčiau taip anksti atsigulti ax.gif ne anksčiau kaip 12 atsigulu, ryte keikiu save ir pasižadu ryt jau tikrai anksti gulsiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 14, 20:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pratinkites prie vaidinimo  bis.gif  assa.gif beveik visada su savimi nesiojuos fotika ir stengiuosi padaryti bent viena nuotrauka atminimui, tai visada bukite pasiruosusios papozuoti bent vienai fotkei  biggrin.gif

Siaip as nemegstu fotografuotis, bet tureti nuotraukas atminimui - smagu, ar ne taip mergaites? wink.gif
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 14, 20:31)
Oho, TiTiJu jau avatarą pasikeitė  thumbup.gif
Papildyta:

kad aš galėčiau taip anksti atsigulti ax.gif ne anksčiau kaip 12 atsigulu, ryte keikiu save ir pasižadu ryt jau tikrai anksti gulsiuos blush2.gif

Aha, pasikeiciau avatara tongue.gif grazesnis nei buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 14, 20:42)
Siaip as nemegstu fotografuotis, bet tureti nuotraukas atminimui - smagu, ar ne taip mergaites? wink.gif

Aha, pasikeiciau avatara  tongue.gif  grazesnis nei buvo  biggrin.gif

aš irgi nemėgstu fotografuotis blush2.gif
Laukiau nuo penktadienio vakaro tavo naujojo avataro biggrin.gif Aha, anas šiurpokas buvo schmoll.gif
Papildyta:
ku ku, kur dingot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 14, 21:10)
aš irgi nemėgstu fotografuotis blush2.gif
Laukiau nuo penktadienio vakaro tavo naujojo avataro biggrin.gif Aha, anas šiurpokas buvo schmoll.gif
Papildyta:
ku ku, kur dingot? blink.gif

as ziuriu seriala biggrin.gif tai kas 5 min sustabdau ir cia lendu i SM.
Ir as fotkintis nemegstu, negraziai iseinu nuotraukose, bet kaip smagu po keliu metu paziureti fotkes, palyginti save ir kt, prisiminti tuos laikus, net jei ir nuotrauka juokinga, kvaila ar siaubinga ax.gif
Ka tu, Saridone, veikineji? Jau vyras grizo namo, gal vakariene skania pagaminai... Kad man maniskis atveztu kokia vakariene... Nes sumustiniais mintu doh.gif
Atsakyti