Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

Labas rytas, grazuoles 4u.gif
Gavau ir as nuotraukytes is kinieciu, nu kokios visos linksmos ir grazios, kaip faina thumbup.gif Titiju plaukai kaip graziai nudazyti, laaabai tinka bigsmile.gif
Reik ir man kazkaip atsinaujint... Gal kirpciuku kokiu reikia, nezinau... g.gif
Turbut reiks savaitgali palekt i kirpykla.

Kokia ten kavinuke salia Rytu turit omeny? Ten anksciau budavo ligtai Submarino picerija, tai ne ta? Galim nulekt savaites pabaigoj mirksiukas.gif

Saridone, knyga as Europoj knygyne pirkau, bet manau visuose knygynuose butu, populiari jinai, o kainavo 30 Lt.
Qwertama, o filmas taip ir vadinasi, "Dvasiu namai"? Reiks gal paieskot parsisiust paziuret, palygint su knyga, kai ja baigsiu smile.gif
O kad is vaikinuko mazai demesio tu kol kas nepergyvenk, pas jus dar tik pati pradzia bendravimo juk mirksiukas.gif Va ir Eveline sako,kad ir su jos vaikinu tas pats, maniskis irgi visai nemoka jausmu ir demesio telefonu rodyt, matyt dauguma jie tokie smile.gif

Papildyta:
Ai, imeskit ir man i az slaptazodi to musu albumiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip sunku keltis.... Mokytis reikia...
Otome, ir tu nuotraukas gavai... blush2.gif zadejau nusiusti tik buvusiom susitikime, bet is inercijos ir tavo adresa surinkau.. Tikiuosi kitos merginos nepyks blush2.gif asmeniskai man negaila.
Kaip as noreciau knyga savo malonumui paskaityti, neprisimenu kada tai buvo paskutini karta. Atrodo pries gerus metus. Nes visa paskutini laika skaiciau tai mokslams, tai siaip rimta literatura apie versla ir projektus... Paemiau is bibliotekos Zahira (lenku kalba), pamaniau reikia prisiminti lenku kalba, nes jau keleta metu nei skaiciau, nei snekejau lenkiskai, o pamirsiti kalbos nesinori, vis dar viena uzsienio kalba... Ir anglu reiketu patobulinti g.gif
Otome, manau tau nereikia kirpciuku. Nors... rolleyes.gif As kiekviena vasara kerpu kirpciukus, ir paskui ilgai atsiaugineju, nes atsibosta po menesio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 14 spalio 2008 - 08:00
Oi, tikrai zinau, kaip sunku ryte keltis doh.gif

Aha, taip jau gavos, kad gavau nuotraukytes biggrin.gif Na ka jau dabar, tikiuosi merginos nieko pries bus 4u.gif

As irgi pastaruosius kokius 4 - 5 metus skaiciau vien tik mokslams, vis istatymai, kodeksai blink.gif Po mokyklos buvau uzmirsus ta malonuma skaityti idomias knygas, grozine literatura, tai dabar bandau vel prisiminti rolleyes.gif Nors nuo pavasario teks susikaupt ir kibt i ta magistrini prakeikta doh.gif Pala Eveline, o tu magistra mokais ar dar ne?

Na del kirpciuku tikrai patarkit, nes man plaukai letai auga, paskui jei nusikirpsiu ir netiks tai bus vargas ataugint. Na tokiu storu tiesiu grieztu as ir negalvoju, labiau tokius lengvus, iskrapytus, sruogeles aplink veida gal... O gal ir ne, gal siaip tiesiog plaukus truputi pasikirpt reiktu. Nezinau kaip atsinaujinti, bet kazko norisi... Del spalvos nelabai ka pakeisi, tamsiai man netiks, kai is prigimties sviesi, naturali spalva tokia pilksva, feee, tai belieka blondintis... unsure.gif

O Zahiras tai cia to Coelho, ane? As jo skaicius tik ta garsuji Alchemika, nu patiko man, tokia keistoka knyga, bet kaip itrauke negalejau atsitraukt bigsmile.gif
Cia skaiciau budama Vokietijoj per kompa, buvau radus internete keletos knygu elektroninius variantus, tai skaiciau ir gadinau akis doh.gif Bet labai jau idomios pasitaike, negalejau neskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 14 spalio 2008 - 09:01
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 09:59)
Pala Eveline, o tu magistra mokais ar dar ne?

aha, magistra. Ir man reikia susiimti ir magistrini pradeti rasyti jau.
Jo, Zahiras Coelho. Irgi skaiciau Alchemika, irgi patiko, tik keistoka knyga.Suvalgiau aviziniu dribsniu kose - vos neapsivemiau, kokia slykstyne.... Geriau jau buciau sumustinius valgius.
Tingiu mokytis.... o laikas bega.
Atsakyti
O as dirbt tingiu, tik kava vis siurbiu, kaip noreciau kokiu bandelyciu ar svetlanos sausainiuku prie kavos, neturiu nieko verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas, oi kokios jus visos ankstyvos, is pacio ryto jau ir pripliurpet kiek daug doh.gif As ka tik prisedau prie pc ir su mielu noru skaitau jusu kalbas biggrin.gif

Siandien ***** pramiegojau biskuti darba.... tik gerai kad i pamoka nepavelavau, ale vis tiek uzsimiegojus atejau biggrin.gif

Sunkus man buvo pirmadienis, troleibuse vos neuzmigau, kai vaziavau namo, mat i tooooki kamsti pakliuvau, kad vienoj vietoj praktiskai stovejom, bet gryzus namo visi miegai issilakste ir uzmigau tik apie 2val.... Tikiuosi siandien neturesiu daug darbu ir galesiu anksti eit ilsetis. smile.gif

Na, einu darytis kavos... tongue.gif

Atsakyti
As pastarosiom dienom kazkaip anksti nuluztu vakarais, 11 val jau guliu negyva.. Prisimenu vasara su paskutiniais autikais is miesto parsibelsdavom, ir nieko, kita ryta visai zvali keldavaus, manau, kad cia del oro, tada ryte atsikeldavai, silta, saule sviecia, visi miegai issilaksto, dabar saltis tamsa, tik prie lovos ir lenkia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 14 spalio 2008 - 09:26
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 08:48)
Labas rytas, grazuoles  4u.gif
Gavau ir as nuotraukytes is kinieciu, nu kokios visos linksmos ir grazios, kaip faina  thumbup.gif Titiju plaukai kaip graziai nudazyti, laaabai tinka  bigsmile.gif
Reik ir man kazkaip atsinaujint... Gal kirpciuku kokiu reikia, nezinau...  g.gif
Turbut reiks savaitgali palekt i kirpykla.

Kokia ten kavinuke salia Rytu turit omeny? Ten anksciau budavo ligtai Submarino picerija, tai ne ta? Galim nulekt savaites pabaigoj  mirksiukas.gif

Saridone, knyga as Europoj knygyne pirkau, bet manau visuose knygynuose butu, populiari jinai, o kainavo 30 Lt.
Qwertama, o filmas taip ir vadinasi, "Dvasiu namai"? Reiks gal paieskot parsisiust paziuret, palygint su knyga, kai ja baigsiu  smile.gif
O kad is vaikinuko mazai demesio tu kol kas nepergyvenk, pas jus dar tik pati pradzia bendravimo juk  mirksiukas.gif Va ir Eveline sako,kad ir su jos vaikinu tas pats, maniskis irgi visai nemoka jausmu ir demesio telefonu rodyt, matyt dauguma jie tokie  smile.gif

Papildyta:
Ai, imeskit ir man i az slaptazodi to musu albumiuko  mirksiukas.gif

labas rytelis merginos. 4u.gif taip, flmas taip pat vadinasi dvasiu namai. bet butinai pirma perskaityk knyga,. nes bus neidomu, kai jau gala zinosi. gale daug kas intriguojancio paaiskeja. mirksiukas.gif

del kirpciuku tai ir as uzvakar (man atrodo) pagalvojau, kad reiketu man juos nusikirpti. buvau nusikirpusi gana nemazus prie pora metu. tokius grieztus, kiek su mano raitytais plaukais tai imanoma. nusibodo aisku po kurio laiko, bet as sekmingai juos atsiauginau, nes netgi graziau nei kirpciukai man tinka per sona tokie patrumpinti plaukai. tai kai jau kirpciukai atsibodo, meti juos i sona ir auga sekmingai, bet oi kaip ilgai man jie atauginejo, gal apie metus. o jei per sona netinka, visada galima juos graziu saguciu susegti sone kur. bet aisku vargas vis gaunasi. bet pasikeitimas taip pat tongue.gif
Atsakyti
Laba, jo knyga as butinai pabaigsiu siom dienom, as ja taupydama skaitau, vis paziuriu, kad jau nedaug liko ir taip gaila baigt biggrin.gif

Nu as storu kirpciu ir negaliu kirpt, nes pas mane mazai plauku, isvis nieko neliks smile.gif Bet tokius vat ant sono kazka ir galvoju, tokiius lyg ataugusius g.gif

Fe, koks oras lauke bjaurus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 14 spalio 2008 - 10:10
QUOTE(Otome @ 2008 10 14, 11:08)
Laba, jo knyga as butinai pabaigsiu siom dienom, as ja taupydama skaitau, vis paziuriu, kad jau nedaug liko ir taip gaila baigt  biggrin.gif

Nu as storu kirpciu ir negaliu kirpt, nes pas mane mazai plauku, isvis nieko neliks smile.gif Bet tokius vat ant sono kazka ir galvoju, tokiius lyg ataugusius  g.gif

Fe, koks oras lauke bjaurus  unsure.gif

o tai siandien kazkas kazka organizuojasi nuveikti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 14, 11:36)
o tai siandien kazkas kazka organizuojasi nuveikti? ax.gif

kazkas bande organizuoti... tik vargu ar as galesiu prisijungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 14, 11:46)
kazkas bande organizuoti... tik vargu ar as galesiu prisijungti  g.gif

tai va, kad kazkas bande bande ir dabar tyla g.gif
Atsakyti