Sveikos, mamytes, mane pradejo neraminti mano mazylio viduriukai

Anksciau jokiu problemu del to neturejom, isskyrus, kad pilveli pute. O siaip spalva, konsistencija buvo kaip ir turi buti maitinant MP. Po truputi maziukas tustintis pradejo reciau, taciau sia savaite man jau neramu. Siaip paskutinem dienom tustinasi viena karta i para, taciau spalva kiek tamsesne nei garstyciu ir tirstumas visai ne toks, kaip anksciau. Dabar tai panasu i kiausinio baltyma, i sauskelnes praktiskai nesusigeria ir labai paaitrejo kvapas. Nezinau, ar tai jau skaitosi tustinimasis su gleivemis, ar kaip tai pavadinti. Nes konsistencija jau ne kaip grietines.. Siaip maziuko savijauta atrodo nepakitusi, tik siandien labai mazai valge ir daug miegojo. Musu gydytoja sako, kad jei maitinu MP, tai problemu del viduriuku neturetu buti, taciau man tas kvapas ir tirstumas, primenantis kiausinio baltyma, pradeda nepatikt. Daug cia prirasiau, bet nezinau, ar verta nerimauti. Gal kuriai buvo kazkas panasaus, gal galit pasidalint patirtimi?
p.s. gal tai gali buti kazkaip susije su busimais dantukais arba gal del to, kad vartojam lasiukus Sab-Simplex (anksciau vartojom Colinox su gerosiomis baakterijomis)