Įkraunama...
Įkraunama...

Žindomo kūdikio išmatos

Maniskis antra para pradejo steneti, pasirodo kieti kakuciai. Maitinu miasinuku ir MP.Ar reiketu sunerimti ir griebtis klizmuciu?
Atsakyti
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? :hm jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? :hm
Atsakyti
susisiekiau su gydytoja, tai gavau patarima pamasazuoti pilvuka savo ranku ir jo kojyciu pagalba ir jei nepades ( stebeti max dvi paras nuo tada kai pastebi, kad uzkietejo) tik tada gydytoja imsis priemoniu. Mums padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 17, 20:08)
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? g.gif  jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? g.gif

Normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 08 18, 11:02)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 17, 20:08)
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? g.gif  jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? g.gif

o Jus cia turit omeny per visa para,ar tik dienos metu?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 08 18, 15:13)
o Jus cia turit omeny per visa para,ar tik dienos metu?

Per visa para blush2.gif
Pastebejau, kad mano mazius rytais padaro didelio. poto vel tik kita ryta buna dazniausiai smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 16:23)
Per visa para blush2.gif
Pastebejau, kad mano mazius rytais padaro didelio. poto vel tik kita ryta buna dazniausiai smile.gif  g.gif

Jei jis gerai jaučiasi, nesikankina dėl to, tvarkingai kas rytą padaro, tai nematau tame problemos. (Mano dukra taip tuštintis pradėjo maždaug 2,5 mėn.) Savo pienuku maitinat?
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 08 18, 15:29)
Jei jis gerai jaučiasi, nesikankina dėl to, tvarkingai kas rytą padaro, tai nematau tame problemos. (Mano dukra taip tuštintis pradėjo maždaug 2,5 mėn.) Savo pienuku maitinat?

Taip, tik savo pienuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 16:39)
Taip, tik savo pienuku smile.gif

kudikiukai tokio amziaus tustinasi dazniau,bent pora kartu,jau veliau reteja,bet buna isimsiu,jei ramus,matyt tiek uztenka,o spalva geltona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 18 rugpjūčio 2009 - 16:18
QUOTE(vetruze @ 2009 08 18, 16:17)
kudikiukai tokio amziaus tustinasi dazniau,bent pora kartu,jau veliau reteja,bet buna isimsiu,jei ramus,matyt tiek uztenka,o spalva geltona?

Nu ramus lygtais...tik dujas daznai leidzia biggrin.gif o spalva tai geltona
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 18:16)
Nu ramus lygtais...tik dujas daznai leidzia biggrin.gif  o spalva tai geltona

tada lyg ir viskas tvarkoj,tik su gydytoja pasitarkit del viso pikto,nes kiek zinau is aplinkiniu tikrai kudikiai dazniau tustinasi,bet...
Atsakyti