Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Dėkui visom už palaikymą 4u.gif , kažkaip gal geriau ant dūšelės pasidarė blush2.gif , kai supratau, kad aš ne viena tokia su bakalauru ir magistru darbelio paieškose vargstu.
O orchyčių priežiūrai taip pat pinigėlių reikia, vien meile ir rūpesčiu sočios neesti biggrin.gif
Atsakyti
kas liecia darba, tai as kitamet bandysiu jo ieskotis ax.gif
bet esu nedirbus, gal koki 8-9m. ir dar, jei pasakysiu kad turiu toki dicki, tai jokio man darbo isvis nesvies schmoll.gif doh.gif pas mus ne valstybe, o durdomas gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Geriausia i uzsieni vaziuot....ir orchyciu kitokiu parsivezt galima biggrin.gif
O suzinojau,kad Italijoj paprasciausia orchideja 15euru..
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 29, 19:31)
Sveikutes 4u.gif . Norejau paklausti kaip jus darote savo subsrata? Ar tinka tik pusies zieves ir kaip ji reikia paruosti: ar reikia dziovinti, plauti...ar tiesiog parsinesi is misko, pasmulkini ir sodini g.gif
Siaip visad sodindavau i pirkti, bet db noreciau savo padaryti ax.gif

na zinok reiktu tas zieves pavirti, arba pakepinti orkaiteje, nes kitaip gali baravyku sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 19:37)
na zinok reiktu tas zieves pavirti, arba pakepinti orkaiteje, nes kitaip gali baravyku sulaukti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 29, 16:32-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 29, 16:32)
O www.cv.lt turi anketa? Brolio zmona per cia susirado darba.

turiu ir cvonline r cvmarkete. ale nieko schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 19:37)

Pavirk pavirk ir namie toks malonus aromatas paslinda mirksiukas.gif biggrin.gif (man tai patinka)
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 29, 16:33)
MB logistikos ir transporto inžinierius bei laivavedys ir šūds... unsure.gif O socialinių darbuotojų tai ieško juk. g.gif

gal kur ir iesko, bet tikrai ne marijampolej schmoll.gif o jei ir reikia, tai vietos jau buna paskirtos giminem ir pazystamiem verysad.gif bet tikiu, kad kazkada ir man pasiseks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 29, 19:48)
gal kur ir iesko, bet tikrai ne marijampolej  schmoll.gif  o jei ir reikia, tai vietos jau buna paskirtos giminem ir pazystamiem  verysad.gif  bet tikiu, kad kazkada ir man pasiseks  blush2.gif

Liudnumo proga is paskutines pavaduojamo darbo algos nusipirk grazia orchyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 16:37)

viena forumiete gi jau rodesi savo uzaugintus grybukus pas orche substrate lotuliukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 09 29, 16:50-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 29, 16:50)
Liudnumo proga is paskutines pavaduojamo darbo algos nusipirk grazia orchyte  4u.gif

taip ir reiks padaryt drinks_cheers.gif nes kazkaip jau noriu kad nors viena orche namuose zydetu o ne vien butu lapu ir stiebu kruva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 29, 19:27)
mano situacija ta pati  verysad.gif

nu gi ir tave guodžiam console.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 29, 19:53)
taip ir reiks padaryt  drinks_cheers.gif  nes kazkaip jau noriu kad nors viena orche namuose zydetu o ne vien butu lapu ir stiebu kruva ax.gif

Va taip ir dideja kolekcijos... O as norejau bent vieno sveiko falenopsio... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 29 rugsėjo 2008 - 18:55