Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 09 29, 19:37-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 29, 19:37)
Geriausia i uzsieni vaziuot....ir orchyciu kitokiu parsivezt galima biggrin.gif
    O suzinojau,kad Italijoj paprasciausia orchideja 15euru..

Na už papraščiausią rchidėją 50 litukų, tai nemanau, kad pihu ir kad lietuvoje mamytės pirktų. O jei kokia retesnė ar įdomesnė, tai kaina siektų ir kelis šimtus. Taigi nežinau ar čia biznis gautūsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 09 29, 19:56)
Na už papraščiausią rchidėją 50 litukų, tai nemanau, kad pihu ir kad lietuvoje mamytės pirktų. O jei kokia retesnė ar įdomesnė, tai kaina siektų ir kelis šimtus. Taigi nežinau ar čia biznis gautūsi g.gif

Cia apie Italijos kainas ir vaziavima i uzsieni atskiri dalykai. Raumeny turejau tai,kad uzsieny retesniu galima nusipirkt nei Lietuvoj.
Tik siaip,kad Italijoj brangios orchidejos,bent jau pagal mane...
Atsakyti
cia ne i tema siaubiakas doh.gif
Atsakyti
tikrai is augintoju galima normaliom kainom nusipirkt ir veisliniu, paciu paprasciausiu po 20 lt nemazai pacioj lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 20:37)
na zinok reiktu tas zieves pavirti, arba pakepinti orkaiteje, nes kitaip gali baravyku sulaukti biggrin.gif

Gal galima issamiau 4u.gif Kiek laiko virti? Ar uztenka tik zieves, o gal dar ko nors reikia prideti g.gif Dar maciau cia pas mergaiciu samanos virsuje vazonu zaliuoja, kazin ar jos nepuva, nes pas mane ir taip siuo metu laiku labai dregna.
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 29, 20:16)
Gal galima issamiau 4u.gif  Kiek laiko virti? Ar uztenka tik zieves, o gal dar ko nors reikia prideti  g.gif Dar maciau cia pas mergaiciu samanos virsuje vazonu zaliuoja, kazin ar jos nepuva, nes pas mane ir taip siuo metu laiku labai dregna.

na zo pavirink kokia 5min., manau bacilos zus, o samanos- kiminai, tai jei dregna tai nedek schmoll.gif i substrata gali dar det medzio anglies, kokoso cipsu, vulkanines uolienos, putoplasto smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ojoj,kaip mane sąžinė graužia,jau pasireiškia orchmanijos priepuoliai doh.gif blush2.gif Išsitaškius parduotuvėj,už paskutinius pinigus parsitempiau violetinę orchidėją,parašyta "Orchid mix",tai panašiausiai į kažkokį dendrobium miksą,gaila tik baigianti nužydėti,bet matosi prieš tai turėjusi net 4 žiedų šakutes wub.gif Gaila,kad jų šaknų neįmanoma apžiūrėti. Net suklykiau,kai baltą nepermatomą vazoną ištraukiau iš molinio vazono ir pamačiau ten vandens sprindį blink.gif Gal pas mane vargšytė nenudvės,tikėkimės lotuliukas.gif

Nusipirkau "Agronoma" trąšų orchidėjoms.Gal kas jas naudojotės?Ar geros?O jūs trąšas pilate tiesiog į tą vandenį,kuriame mirkote orches ar kaip nors kitaip jas tręšiate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 17:09)

ziauru, kitu zodziu nerandu blink.gif
Atsakyti
verda 2-3 h, dar deda angli medzio, virsuj tai kiminai, jie ir del dregmes ir kaip naturalus fungicidas nuo puvinio apsaugantis, tik jei labai dregna jo nereikia perliet, kad padziutu kitaip saknys prades puti, o kai silta jis puikiai palaiko dregme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 19:30)
linkiu, kad jie tau pusiaukeleje nesustotu augti 4u.gif

blink.gif dar ir taip būna?
Atsakyti
Capricorn, as gi tau iskarto sakiau, kad ziedkotis lenda, nepatikejai bigsmile.gif Pas mane jau irgi tokie, lauksim, pas kuria greiciau prazys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 20:09)

Pašiurpau, pakraupau... scare.gif
Atsakyti