Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 09 30, 12:19)
Va čia visi žalios totelės adresiukai, pati Kaune ieškojau
http://www.ml.lt/ind...p...&id=2189307

ačiū tau thumbup.gif
Žemaitės gatvė man bus pakeliui-tikiuosi rasiu vazoniukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 30, 12:23)
ačiū tau thumbup.gif
Žemaitės gatvė man bus pakeliui-tikiuosi rasiu vazoniukų rolleyes.gif

Nepemiršk pasigirt pirkiniais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 09 30, 12:24)
Nepemiršk pasigirt pirkiniais ax.gif  biggrin.gif

būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 30, 12:13)
tai matomai kad per tuos tempus būsiu pražiopsojus doh.gif
ačiū tau labai drinks_cheers.gif
blyn kažin kur yra Šiauliuos ta Žalia stotelė g.gif  g.gif  g.gif nulėkčiau nusipirkt cool.gif

jei tiksliau, ta prie rimi vadinas žaliasis centras, bet čia tas pats tinklas kaip žalioji stotelė, tai turėtų būt tas pats
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 30, 12:27)
jei tiksliau, ta prie rimi vadinas žaliasis centras, bet čia tas pats tinklas kaip žalioji stotelė, tai turėtų būt tas pats

nu tada gal ir tas pats, bet vistiek užvažiuosiu, gal bus tokių g.gif
bauhof'e tai daug yra vazončikų, ale tokių nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 09 30, 12:01)
Rena, aciu labai smile.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 30, 11:06)
jei phaleonopsiui, tai is orchidejos.lt perki ekstra substrata ir nieko makaluot nebereik schmoll.gif esu pirkus ir is orchidejos ir is mamytes, tai mamytes man lbiau patiko jis geriau susitrombuoja trap saknu ir tokiu tarpu nelieka mirksiukas.gif ir pigiau ax.gif

nu va kiek žmonių tiek nuomonių, o man kaip tik nepatinka kad susitrombuoja, išmasčiau jog pripliusavus substrato dūlėjimus po poros metų vėl teks persodint, o aš norėčiau nors penkis nebekišt nagų, tad ekstra tam tinkamiausias, beje kažkada džiaugiaus, kad pati šuru muru pasidariau mišinuką, na tai vieną vakar iš tokio ištraukiau-nelabai laiminga ji ten buvo, o mano gigantė- "dramblio ausys" tiesiog klesti jame, tad persodint bijau unsure.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 09 30, 12:11)
biggrin.gif rašiau tau anoj temoj, matyt nespėjai perskaityt, nes mergos greičio rekordą nori pasiekt lotuliukas.gif perku žalioj stotelėj prie rimi šiaurės miestelyje, yra balti, rudi kaip pas mane ir tamsiai pilki, vidutiniai (telpa 12 cm skersmens) po 18lt, didesni po 23 lygtais

tai gerai, kad aš tokių neužmačiau, o tai bankrutuočiau beviltiškai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 30, 12:55)
tai gerai, kad aš tokių neužmačiau, o tai bankrutuočiau beviltiškai doh.gif  blush2.gif

man irgi truputį gaila pinigėlių, bet sakau sau, kad reikia, užtad dabar gražu namie, viskas tinka, viskas savo vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 30, 12:55)
nu va kiek žmonių tiek nuomonių, o man kaip tik nepatinka kad susitrombuoja, išmasčiau jog pripliusavus substrato dūlėjimus po poros metų vėl teks persodint, o aš norėčiau nors penkis nebekišt nagų, tad ekstra tam tinkamiausias, beje kažkada džiaugiaus, kad pati šuru muru pasidariau mišinuką, na tai vieną vakar iš tokio ištraukiau-nelabai laiminga ji ten buvo, o mano gigantė- "dramblio ausys" tiesiog klesti jame, tad persodint bijau unsure.gif
tai gerai, kad aš tokių neužmačiau, o tai bankrutuočiau beviltiškai doh.gif  blush2.gif

na arba as nemoku ten ju prikist, bet kad man ten beveik pustustis vazonas ir kvietkai ne kaip laikosi doh.gif ir kazkaip savo pasitenkinima dar man nei viena neparode schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka, kada visi vazonai vienodi, arba bent jau vienos spalvos bigsmile.gif Tada jie neissiskyria vienas nuo kito.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 30, 13:00)
na arba as nemoku ten ju prikist, bet kad man ten beveik pustustis vazonas ir kvietkai ne kaip laikosi doh.gif ir kazkaip savo pasitenkinima dar man nei viena neparode schmoll.gif  verysad.gif

nu než. g.gif aš saviškes įsodinu kiek giliau, jei nepatinka tai ir apatinius lapus nupešu, po tokios procedūros nabagės l. skuba kuo daugiau naujų šaknų išleist iš šerdies ir įsikibt kuo patogiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 09 30, 13:03)
Man tai labai patinka, kada visi vazonai vienodi, arba bent jau vienos spalvos  bigsmile.gif  Tada jie neissiskyria vienas nuo kito.

visoms patinka tik ką daryt, jei su stipria atsarga į priekį nusiperki 10 vazončikų, kurių nebėra pirkt, o kvietkų jau seniai šiek tiek daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 30, 13:00)
na arba as nemoku ten ju prikist, bet kad man ten beveik pustustis vazonas ir kvietkai ne kaip laikosi doh.gif ir kazkaip savo pasitenkinima dar man nei viena neparode schmoll.gif  verysad.gif

gal vazona per maza pasirinkote, nes persodinant tarp saknu ir vazonelio sieneliu turi buti 1 cm tarpas, tad i toki tarpa tikrai galima prideti zieves gabaliuku, jei netelpa kazkur didesnis parenkat mazesni. Didesnius ant dugno galima padeti. Per laika, kai zieve imirksta, substratas susitrombuoja, saknys isitvirtina viskas buna ciki mirksiukas.gif Bet cia jau kaip kam patinka. Skirtumas tarp zieves ir kokoso, kad kokosas ilgiau islieka dregnas, tad reikia buti siek tiek atsargiam su laistymu. Siltu laikotarpiu tai gerai, vesesniu laiku geriau, kad greiciau pradziutu.
Atsakyti