Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Viotinola @ 2008 09 29, 13:52)
swoon.gif aferistai...tai kam rašo, kad orchėm  bash.gif

O tų orchidėjų visokiausių yra.Jeigu subtsratas per smulkus tai reikia mažiau lieti,nes jeigu megsti dažnai laistyti ir stambiam gali supūdyt mirksiukas.gif
Papildyta:
Na va tik nueik papietauti ir tema jau nauja užvesta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
registruojuosi... 4u.gif
skelbiu.lt maciau parduoda phalika kury augina tris metus.. ir dar pritraukta arti kad keramikinis vazonas... ir ji zemese pasodinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 29 rugsėjo 2008 - 13:03
QUOTE(Viotinola @ 2008 09 29, 13:46)
Oi merginos, dėkui už pagalbą...tokį grožį bijau numarint. Va kokį substratą gavau user posted image
Tai maniškėms netiktų toks, ane?

Mano phaleonopsis tokiose žemėse numirė, o maniau, kad kažką pati ne taip dariau, kad mirė gražuolis mano. unsure.gif Bet užtat Zamiokulkas iš proto eina tokiose žemėse. hihihi.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 09 29, 14:02)
registruojuosi... 4u.gif                                   
skelbiu.lt maciau parduoda phalika kury augina tris metus.. ir dar pritraukta arti kad keramikinis vazonas... ir ji zemese pasodinta biggrin.gif

Mestelk nuorodą. ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ar mane priimsite į savo būrį? blush2.gif gavau dovanų orchidėją, tik dar nežinau kaip ji vadinasi, gal galėtumėte padėti išsiaiškinti? g.gif ax.gif ačiū

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 29, 14:02)
registruojuosi... 4u.gif                                   

Phalaenopsis
Atsakyti
http://www.skelbiu.lt/4574181.html
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 09 29, 14:05)
sveikos 4u.gif ar mane priimsite į savo būrį? blush2.gif gavau dovanų orchidėją, tik dar nežinau kaip ji vadinasi, gal galėtumėte padėti išsiaiškinti? g.gif  ax.gif ačiū

user posted image

Dedrobiu phalaenopsis
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 14:06)
Phalaenopsis

manau visos suprato apie ka as... ir manes taisyt nereikia.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 14:07)
Dedrobiu phalaenopsis

DENDROBIUM
Atsakyti
Aš šoke blink.gif vėl kraustomės į naujus namus bigsmile.gif Ačiū Renutei 4u.gif
QUOTE(dilgelyti @ 2008 09 29, 13:01)
aciu uz patarima, taip ir padarysiu.. O ta tirpala padaryta reikia is karto sunaudoti, ar galima laikyti dar kazkiek ir paskui vel naudoti

O nepagalvojai jog gali aktaros tik puse maišiuko užsimaišyt? likusius uždaryk į kokią sandarią tarą iki kito karto mirksiukas.gif svarbiausia gerai užkišk kur, kad šeimyna ar augintiniai "nesusidomėtu" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 14:07)
Dedrobiu phalaenopsis

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pas amne elektra dingo, o jus jau 2psl privaret unsure.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Registruojos ir as. Aciu uz naujus namus Rena 4u.gif
Atsakyti