Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

merginos ner uz ka dekot 4u.gif

QUOTE(Viotinola @ 2008 09 29, 13:52)
swoon.gif aferistai...tai kam rašo, kad orchėm  bash.gif

berods kiek pamenu, tai jis tinkamas liudisijom g.gif

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 09 29, 14:05)
sveikos 4u.gif ar mane priimsite į savo būrį? blush2.gif gavau dovanų orchidėją, tik dar nežinau kaip ji vadinasi, gal galėtumėte padėti išsiaiškinti? g.gif  ax.gif ačiū]

prasom 4u.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 09 29, 14:07)

man tai cia toks vaizdas, kad vazonika daugiau reklamuoja, nei gele lotuliukas.gif

QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 29, 14:11)
O nepagalvojai jog gali aktaros tik puse maišiuko užsimaišyt? likusius uždaryk į kokią sandarią tarą iki kito karto mirksiukas.gif  svarbiausia gerai užkišk kur, kad šeimyna ar augintiniai "nesusidomėtu" unsure.gif

nu bet tu ten toki kieki padalimk i tas dalis doh.gif as tai tingiu terliotis, kas lieka ispilu lauk ax.gif
Atsakyti
gal kas nors kur nors matėt vilniuje bordinių orchidėjų arba miniukų ne violetinės ir ne baltos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2008 09 29, 12:49)
as kol nebuvau radus orchidejos .lt, naudodavau sita, isrinkdavau zieve, pridedavau anglies ir kiminu is kaimo turedavau, dabar kai orchideju gerokai daugiau tai perku, nes rinkt labai ilgai jau uztrunka, daug durpiu prideta ir visokio gerio egzotisko biggrin.gif

Speju laiko taupymo atžvilgiu tau daug paprasčiau pačiai pasidaryt susbtrakta nei nusipirkus kazka perrinkineti ir dar angli bei kiminus pridedi... na čia jau taupumo sumetimais, juk vistiek i mista keisi samanu, tuo paciu ir pusies zieves palupti gali smile.gif

Rena, ačiū už naujus namučius, bet tempai tai jau žiauriai greiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 29, 14:25)
bet tempai tai jau žiauriai greiti doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 29, 14:07)

Joooo... doh.gif Dabar jau leidžiu sau tokį smailą uždėti. rolleyes.gif Anksčiau, kai nebuvau užmačiusi tokios temos ir užturėjau Phaleonopsiuką irgi buvau pasodinusi į tas žemes orchidėjoms... unsure.gif
Atsakyti
kai nusipirkau pirma orchideja nelabai zinojau kad reikia tokios ir nekitokios zemes, dziaugiuosi, kad uzteko proto atrinkt jau is turimos zieves ir prideti, ka reikia, o i miska tai kaime baisu kiminu einam, nes reikia bet priraunam ir atgal, nes miskas tamsus gudus, sako gyvaciu yra, paskutini karta nuo girtuokliu taip galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 29, 13:30)
Joooo... doh.gif Dabar jau leidžiu sau tokį smailą uždėti. rolleyes.gif Anksčiau, kai nebuvau užmačiusi tokios temos ir užturėjau Phaleonopsiuką irgi buvau pasodinusi į tas žemes orchidėjoms... unsure.gif

Na tai greičiausiai mes ne vienos tokios, kurios neužtikusios šios temos gėles sodinom į žemes smile.gif dabar aš savo senąją persodinau į savo gamybos sustraktą, tai laukiu kol mane nudžiugins žiedeliais, nes lapukus leidžia. beje mano senikė buvo pasodinta į paprastas žemes 4u.gif bet kažkaip ji norėjo gyventi ir jos nejo nugalabyt, o su čia gautom žiniom jau ji vešlesnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 29, 14:30)

Aha, jei anksčiau būčiau tiek žinojus kaip dabar, tai min. penkias uošvienės orchytes būčiau sau atsireabilitavusi blush2.gif o buvo nerealiai gražios verysad.gif
Atsakyti
na,bet matyt kad gerai jei sekasi auginti,berods 3 metai smile.gif

Debesiene,nieko ir neturiu prieš tik gal nevisos supras,nes čia lankosi ir naujokės mirksiukas.gif kam taip reaguoti aštriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 29, 14:30)

Aha, jei anksčiau būčiau tiek žinojus kaip dabar, tai min. penkias uošvienės orchytes būčiau sau atsireabilitavusi blush2.gif o buvo nerealiai gražios verysad.gif
kažko netas durniuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 29 rugsėjo 2008 - 13:44
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 29 rugsėjo 2008 - 13:44
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 29, 14:37)
Na tai greičiausiai mes ne vienos tokios, kurios neužtikusios šios temos gėles sodinom į žemes smile.gif dabar aš savo senąją persodinau į savo gamybos sustraktą, tai laukiu kol mane nudžiugins žiedeliais, nes lapukus leidžia. beje mano senikė buvo pasodinta į paprastas žemes  4u.gif bet kažkaip ji norėjo gyventi ir jos nejo nugalabyt, o su čia gautom žiniom jau ji vešlesnė thumbup.gif

Ale gaji tavo senikė. thumbup.gif Mano gražuolis tokiu gaju nepasirodė. schmoll.gif O galėjo, juk toks gražus buvo. unsure.gif
Atsakyti