Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Jau bandau kažką siųstis blush2.gif
Atsakyti
mano irgi tokiapat kaip auksines dulkeles ta baltoji smile.gif todel vel noriu jusu paklausti- ar sitos ziedkocius reikia nukirpti virs tos miegancios akutes, ar negalima? savaitgali uzsiimsiu persodinimu nabages, pamaciau, kad saknys nykti pradejo, vanduo is vazonelio neisgaruoja, rasotas, nors laisciau pries kokias 3sav, pries pat atsalima. subadziojau uzboneli, kad issigarintu vargsiuke.
aciu, kad visalaik atsakote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 01 spalio 2008 - 11:19
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 01, 11:54)
Jau bandau kažką siųstis blush2.gif

Tikiuosi, kad pavyks. smile.gif Tikrai verta akeles paganyti ir daug grožio pamatyti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 12:00)
Tikiuosi, kad pavyks. smile.gif Tikrai verta akeles paganyti ir daug grožio pamatyti. wub.gif

po tokiu nuotrauku pakyla noras vel pirkti ir pirkti, bet...aciu kai gauni vietoj jauno augalo sena ir dar be saknu tai graudu darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 12:00)

O aš pagalvojau,kad tu užsisakius buvai kažkokių gėliukų doh.gif iš užsienio doh.gif

Nu bet fantastika,ir mano žandikaulis atvėpo, nu tie japoškės tai sugeba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 01, 12:03)
O aš pagalvojau,kad tu užsisakius buvai kažkokių gėliukų doh.gif iš užsienio doh.gif

Nu bet fantastika,ir mano žandikaulis atvėpo, nu tie japoškės tai sugeba thumbup.gif

Tai ir mano žandikauliukas nuo grindų dar nepasikelia vis... doh.gif Na bet kaip jie tokias užaugina? MB žvengia, kad steroidų prišėrę jas yra Japonai. hihihi.gif
Atsakyti
Va, mano naujasis grozis
Aciu Tau, Rutuliuk 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 11:43)
Panos, kokį grožį paštu gavau... bigsmile.gif Jau ir MB žiūrėjo akis išpūtęs... bigsmile.gif Tik va neina tiesiogiai į forumą įdėti, tai patalpinom vienoj svetainėje. smile.gif
Iš čia galite parsisiųsti ir pazižiūrėti. smile.gif

Nesuprantu ka jie joms daro, kad tokios grazios uzauga g.gif Tiesiog fantastika wub.gif O kiek ziedu ant vieno stiebo matet?
Atsakyti
Augina ir tiek.Pas mus dar ir kitas klimatas.Bet jeigu užsiauginus tokius krūmus didelius tai ir pas mus taip gražiai atrodys
Papildyta:
Na bėgu pietus gaminti,vis užbegsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 01, 12:11)
Nesuprantu ka jie joms daro, kad tokios grazios uzauga  g.gif  Tiesiog fantastika  wub.gif  O kiek ziedu ant vieno stiebo matet?

Nu plem, net seile nutyso...
Kaip nupaisytos atrodo
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 01, 11:00)

wub.gif wub.gif Nu jau tikrai kiek grožio wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Aina sau kokių grožių prisižiūrėjau bigsmile.gif

O mane vakar MB savo žodžiais nustebino, kai namo parnešiau vieną šiaip gėliuką tokį, tai sako geriau jau dar orchidėjo nusiperkam, nes jos gražiausios wub.gif
Tai vakar rodžiau iš viso forumo senų ir naujų temų kokios būna orchytės, tai dabar ieškosim miniukų ax.gif

Turiu auksą, o ne MB wub.gif

Atsakyti