Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Dabar svelniai kvepia, jauciu, ryte stipriau bus wub.gif
Atsakyti
Dabar svelniai kvepia, jauciu, ryte stipriau bus wub.gif
Papildyta:
Nesupratau, ko cia du kartus ismete...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 01 spalio 2008 - 21:36
QUOTE(rasiux000 @ 2008 10 01, 22:25)
Cambria dar pasirodo pagal valandas kvepia  blink.gif Turiu Cambria,bet man ji lygtais visada kvepia  wub.gif

mano taip,juk Phalaenopsiai ir ne visi kvepia.Aplamai orchidėjos kvepia,kurios kvepia,tai tik tam tikru paros metu.

Salza,gali būti,kad tavo Pelorikas tik į vakarą prakvimpa,pastebėk rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
jus cia uostinejates user posted image, o as siandien bedusindama aptikau pas viena puveka prie centro, pas viena phalika doh.gif atlikau operacija, tai dabar palikau dziuti nakciai ryt atgal i vazonika sodinsiu, bet saknys tai grazios buvo, nieko net nereikejo karpyt bigsmile.gif tai jauciu is jos dabar tai tik kekiu nebent laukti user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 01, 22:37)
jus cia uostinejates user posted image, o as siandien bedusindama aptikau pas viena puveka prie centro, pas viena phalika doh.gif atlikau operacija, tai dabar palikau dziuti nakciai ryt atgal i vazonika sodinsiu, bet saknys tai grazios buvo, nieko net nereikejo karpyt bigsmile.gif tai jauciu is jos dabar tai tik kekiu nebent laukti user posted image

Na tai laiku užmatei,kad šaknys dar sveikos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 01, 22:39)
Na tai laiku užmatei,kad šaknys dar sveikos rolleyes.gif

jauciu bus jai cia nuo dusinimo g.gif matyt buvau blogai gal isluoscius lasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 01, 22:41)
jauciu bus jai cia nuo dusinimo  g.gif matyt buvau blogai gal isluoscius lasus g.gif

tikrai gali
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 01, 22:36)
mano taip,juk Phalaenopsiai ir ne visi kvepia.Aplamai orchidėjos kvepia,kurios kvepia,tai tik tam tikru paros metu.

Na reiks stebeti savo Cambria kai prades zydeti wub.gif Dabar isleido du naujus ziedkocius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 01 spalio 2008 - 21:48
na einu as uostinetis i lova biggrin.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Pas mane phalenopsis tai kvepia rytais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 10 01, 22:50)
Pas mane phalenopsis tai  kvepia rytais  thumbup.gif

O kas galit bendrai nusakyti, kokios orchytės kvepia? ax.gif Nes pauostau kokiose maximose ar seniuose, tai nei viena nekvepia, arba jos būna visokių kvapų prisigėrusios
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 01, 22:53)
O kas galit bendrai nusakyti, kokios orchytės kvepia?  ax.gif Nes pauostau kokiose maximose ar seniuose, tai nei viena nekvepia, arba jos būna visokių kvapų prisigėrusios

Na manoji Cambria tai kvepia citrinos ir dar kazkokiu maisytu kvapu mirksiukas.gif Bet skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti