Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 01, 16:38)
Čia maniškė prasiskleidė wub.gif
Papildyta:
Ar buvai Maksėj,matei Vandutę smile.gif

nebuvau blush2.gif vaziavom i rimi apsipirkt, pradejau rinkt lipdukus taurem blush2.gif siand po darbo uzeisiu seiles pavarvint jei dar bus ta grazuole
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 10 01, 23:13)
Maniske tai stai tokios spalvos  wub.gif Kainavo 13 lt.bazei su vienu ziedkociu  bigsmile.gif O dabar dar du nauji ziedkocia nemazi isleido tai greitai turesiu jau ziedu  wub.gif

user posted image

gali buti, kad cambria, nes is principo cambria yra hibridas Odontoglossum, Oncidium, Miltonia, Cochlioda Lindl. and Brassia sukryzminus,pabandyk rojaussoduose parodyt, pasakys pavadinima augalo, nes visos cambrios juos turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 08:12)
dendrobium phalaenopsis ax.gif

labai gražus wub.gif niekaip savęs nepriverčiu nusipirkti dendrobium, kažko nedrąsu unsure.gif

Aciu 4u.gif Nagi nagi, kodel nedrasu? Tik nesakykit kad jos prieziura kazkuo ipatingesne, tiksliau sudetinga butu ar labai lepi gelyte...??? Nes jei taip , gali but kad numirs ji pas mane verysad.gif
P.S. Ant palanges truputi jauciasi traukimas ar tai saltis, gal nestatyti tada jos ant palanges?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 10 02, 05:38)
Aciu 4u.gif  Nagi nagi, kodel nedrasu? Tik nesakykit kad jos prieziura kazkuo ipatingesne, tiksliau sudetinga butu ar labai lepi gelyte...??? Nes jei taip , gali but kad numirs ji pas mane verysad.gif 
P.S. Ant palanges truputi jauciasi traukimas ar tai saltis, gal nestatyti tada jos ant palanges?

svarbiausia neperlaistyt mirksiukas.gif apie augaliuko prieziura gali pasiskaityt www.orchidee.ru mirksiukas.gif man juos auginti nera sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 10 01, 23:27)
Reiskias turiu miltonija,o ne Cambria  doh.gif Na,bet vistiek gerai  mirksiukas.gif Ji kvepia nemazai ir ziedais dziugina mane savo  wub.gif

Greičiausiai tai Burrageara Nelly Isler, pavartyk paveiksliukus google 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 02, 08:44)
svarbiausia neperlaistyt  mirksiukas.gif  apie augaliuko prieziura gali pasiskaityt www.orchidee.ru  mirksiukas.gif  man juos auginti nera sunku  ax.gif

rusiskai nesuprantu verysad.gif o kaip del tos palanges jei siek tiek ten vesuma jauciasi ar traukimas, geriau nestatyt ten jos? Liet tik i lekstute, taip? Beje, skaiciau apie karstus dusu, reanimuoti gelyte. Idomu ar tik parsinesus nereikia to daryti? Ar iskart persodint...
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 10 02, 08:38)
Aciu 4u.gif  Nagi nagi, kodel nedrasu? Tik nesakykit kad jos prieziura kazkuo ipatingesne, tiksliau sudetinga butu ar labai lepi gelyte...??? Nes jei taip , gali but kad numirs ji pas mane verysad.gif 

nu va matai, pyragiukei nesunku juos augint smile.gif a aš tai nežinau, jau kiek kartų buvau ėjus į parduotuvę ir sakius, kad psio, šian nusipirksiu dendrobį, bet kažkodėl pažiūriu pažiūriu ir nueinu blush2.gif o dėl to traukimo, tai manau nebaisu, nes jie pakantūs šalčiui, kiek žinau net labiau už phalikus rolleyes.gif
Atsakyti
aciu. statysiu tada ant palanges smile.gif o man kaip tik, jei buciau galejus pasirinkti emus buciau balta dideliais ziedais, ir kur mazai lapu. man atrodo vadinasi phalaenopsis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 10 02, 05:49)
rusiskai nesuprantu verysad.gif  o kaip del tos palanges jei siek tiek ten vesuma jauciasi ar traukimas, geriau nestatyt ten jos? Liet tik i lekstute, taip? Beje, skaiciau apie karstus dusu, reanimuoti gelyte. Idomu ar tik parsinesus nereikia to daryti? Ar iskart persodint...

tada gali rojaus sodu forume pasiskaityt, ten lietuviskai mirksiukas.gif del statymo prie lango, stebek pacia gelyte, kaip ji jausis, jei pastebesi, kad kazkas ne taip, patrauk. o jei labai bijai, tai gali pastatyt kur toliau nuo lango mirksiukas.gif
kas liecia laistyma, i dideli bliuda (ar koki kita inda) pripilk daug vandens (siltesnio truputi) ir istatyk i ji vazona su gelyte. vanduo turi siekti vazono virsu. ir taip istacius palaikyk 15-30 min. va ir visas laistymas mirksiukas.gif
jei dabar namie vesu, tai karsto duso gelytem geriau nedaryk, nes isimes puvinys

nu ir prirasiau doh.gif tikiuos suprasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 05:51)
nu va matai, pyragiukei nesunku juos augint  smile.gif a aš tai nežinau, jau kiek kartų buvau ėjus į parduotuvę ir sakius, kad psio, šian nusipirksiu dendrobį, bet kažkodėl pažiūriu pažiūriu ir nueinu blush2.gif o dėl to traukimo, tai manau nebaisu, nes jie pakantūs šalčiui, kiek žinau net labiau už phalikus rolleyes.gif

tiktai pirk ir nebijok mirksiukas.gif man su dendrobiais paprasciau ne su falenopsiais blush2.gif
Atsakyti
PYRAGIUKE, aciu tau labai butinai pasiskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
dendrobiai mgsta vesiau, taip pat reikialingas dienos nakties skirtumas temperaturos del to jos isnesa i balkona ir palieka nuo pavasario kai jau pkankamai nesaltos naktys iiki rudens spalio menesio kazkur priklausomai irgi ar salciai nespaudzia. as laikau veseniam kambary, praveriu balokona kad ir vedinimas ir saltuko biski gautu, pakolkas viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 10 02, 06:04)
PYRAGIUKE, aciu tau labai butinai pasiskaitysiu mirksiukas.gif

nera uz ka 4u.gif mylek ir saugok savo kvietka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gania @ 2008 10 02, 06:06)
dendrobiai mgsta vesiau, taip pat reikialingas dienos nakties skirtumas temperaturos del to jos isnesa i balkona ir palieka nuo pavasario kai jau pkankamai nesaltos naktys iiki rudens spalio menesio kazkur priklausomai irgi ar salciai nespaudzia. as laikau veseniam kambary, praveriu balokona kad ir vedinimas ir saltuko biski gautu, pakolkas viskas gerai 4u.gif

as saviskius dar balkone laikau, tikiuosi kad prikraus ziedu blush2.gif
Atsakyti