Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Sveikos nėštukės. Ieskojau tokios temos, radau jau uždarytą, kadangi man labai aktuali tema, gal kas pasidalintumėt patirtimi (tuo pačiu tikiuosi, kad tokiu kaip as nera daug).
Žodžiu, po dviejų parsileidimų pastojau, labai save tausoju ir tikiuosi kad trečias kartas nemeluos, tačiau vakar vakare pasirodė kraujas verysad.gif (man septinta savaitė) tad maniau, kad kaip ir preitą kartą naktį persileisiu, bet šyryt atsikėliau, viskas gerai, tik truputi tepa. Iškart nulėkiau pas savo daktarę, patikrino, žirniukas sveikas, širdelė plaka. Bet kas toliau? Liepė laukti ir tikėtis kad viskas bus gerai, bet ar taip būna, o ypač po 2 nesėkmių?
Gal kam panašiai buvo o dabar lelius supuoja? Gal man rankų dar nenuleist?
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 13:40)
Sveikos nėštukės. Ieskojau tokios temos, radau jau uždarytą, kadangi man labai aktuali tema, gal kas pasidalintumėt patirtimi (tuo pačiu tikiuosi, kad tokiu kaip as nera daug).
Žodžiu, po dviejų parsileidimų pastojau, labai save tausoju ir tikiuosi kad trečias kartas nemeluos, tačiau vakar vakare pasirodė kraujas  verysad.gif (man septinta savaitė)  tad maniau, kad kaip ir preitą kartą naktį persileisiu, bet šyryt atsikėliau, viskas gerai, tik truputi tepa. Iškart nulėkiau pas savo daktarę, patikrino, žirniukas sveikas, širdelė plaka. Bet kas toliau? Liepė laukti ir tikėtis kad viskas bus gerai, bet ar taip būna, o ypač po 2 nesėkmių?

Na tai tokiu atveju, tau reikia gulimo rėžimo ir ramybės, svarbu, kad širdelė plaka wub.gif
Atsakyti
labas,
kai laukiausi pirmo vaikelio man taip pat prasidejo kraujavimas, gydytojai sake tikriausiai neishneshiosiu ir tai atseit naturali atranka. tachiau mane pagulde i ligonine kad daugiau ilsechiausi taip pat reikejo gerti magnesium diasporal miltelius du kartus dienoje jie labai padeda. gali ju nusipirkti tuojau pat vaistineje jie be recepto ir tikrai nekenkia vaisiui tik padeda. taip pat leido vitamina c ir reikejo gerti medetku zhiedu arbata jos stabdo kraujavima. na va ir man pasiseke dabar turiu 3 metu sunu.
Shiandien buvau pas gydytoja ash vel laukiusi ir man vel prasidejo tepliojimai. Man vel ishrashe Magnesium diasporal bet dar ir hormoniniu vaistu duphaston atrodo . Todel siulau tau nueiti pas kokia rimtesne gydytoja, kad tave pakonsultuotu.
Linkiu tau sekmes ir svarbiausia tikek, kad viskas bus gerai. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man kraujavimas buvo prasidejas 6 sav. tai man gyd israse duphaston (tai hormonas palaikantis nestuma) ir magni. Ir aisku gulimas rezimas.
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 12:40)
Žodžiu, po dviejų parsileidimų pastojau, labai save tausoju ir tikiuosi kad trečias kartas nemeluos, tačiau vakar vakare pasirodė kraujas  verysad.gif (man septinta savaitė)  tad maniau, kad kaip ir preitą kartą naktį persileisiu, bet šyryt atsikėliau, viskas gerai, tik truputi tepa. Iškart nulėkiau pas savo daktarę, patikrino, žirniukas sveikas, širdelė plaka. Bet kas toliau? Liepė laukti ir tikėtis kad viskas bus gerai, bet ar taip būna, o ypač po 2 nesėkmių?

Būna ir po nesėkmių, mano buvusi bendradarbė apturėjo berods 3 ar keturis persileidimus, o dabar jau turi du sūnus, taip kad nereikia nuleist rankų. smile.gif

Man su tais pakraujavimais tai irgi, jau atrodo viskas susitvarkė ir vėl viskas iš pradžių. doh.gif Buvo kad teplioja, buvo ir šviežio kraujo pasirodę taip nemažai ir su krešuliais (irgi apie 7 savaitę). Dėl ko konkrečiai, nieko daktarai nerado, pagaliau nusprendė kad ko gero mano gimdos kaklelis linkęs kraujuot nuo bileko. Gydytoja irgi sakė kad tų kraujavimų būna iki 12 savaitės pakankamai ir dažniausiai jie nežino nuo ko. Dar sakė jog nėštumo metu organizmas pumpuoja daug kraujo gimdos link, tai net ir mažiausias nubrozdinimas gali kraujuot gana smarkiai.
Atsakyti
Ačiū labai merginos už atsakymus 4u.gif kaip ir truputi nusiraminau, visa diena pradrybsojau lovoj, nėštumo simptomai nemažėja, tepliojimas irgi lyg nyksta.
Bet būt neisiu dar pas kita gydytoją, nors maniškė gera, bet gal kita ka nors kita patars, blogiau nebus.
O ta duphaston tikriausiai be recepto neparduoda? Magni ir man liepė pagerti, o dėl medetku ir vitamino E pirma karta girdžiu.
Anksčiau maniau kad didžiausia laimė butu pastot, nemaniau kad šitokioj baimėj reikės gyventi unsure.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif čia visoms likimo draugėms.
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 17:17)
Ačiū labai merginos už atsakymus  4u.gif  kaip ir truputi nusiraminau, visa diena pradrybsojau lovoj, nėštumo simptomai nemažėja, tepliojimas irgi lyg nyksta.
Bet būt neisiu dar pas kita gydytoją, nors maniškė gera, bet gal kita ka nors kita patars, blogiau nebus.
O ta duphaston tikriausiai be recepto neparduoda? Magni ir man liepė pagerti, o dėl medetku ir vitamino E pirma karta girdžiu.
Anksčiau maniau kad didžiausia laimė butu pastot, nemaniau kad šitokioj baimėj reikės gyventi  unsure.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  čia visoms likimo draugėms.

parduoda dufastona be recepto, tegul vyras pavazineja po vaistines
Atsakyti

na sekmes tau isnesioti vaikeli, bet manau kad turetum susirupinti, kaip kitos merginos kad rase gulimas rezimas ir dar yra tableciu kurios palaiko nestuma. gal tau reiketu pas kita ginekologa apsilankyti ? unsure.gif
Atsakyti
Bijau čia jum įkyrėt, bet negaliu daugiau niekam pasiguosti, visos draugės nėščios arba su leliais, bijau kad pradės galvot kad jom pavydžiu...
Žodžiu nelemta man vaikų turėt, rodos tiek nedaug dievulio prašau, nors vieno mažiuko. Kodėl gyvenimas toks neteisingas, kažkam atseikėja tiek, kad vaikų namuose netelpa...
Stipriai kraujuoju, ir nors skausmo nebuvo manau kad iškrito mano trečias žirniukas...Rytoj eisiu pasižiurėt bet bijau kad nieko ten jau nepamatys...
Mamytės esamos ir busimos, ar jus suprantat kokios jus laimingos?
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2008 09 30, 16:35)
Stipriai kraujuoju, ir nors skausmo nebuvo manau kad iškrito mano trečias žirniukas...Rytoj eisiu pasižiurėt bet bijau kad nieko ten jau nepamatys...

Na lyg ir nelabai daug žadantys simptomai, bet kol dar nenustatė, tai reikia tikėtis. 4u.gif O priežasties dėl ko pirmi tie persileidimai buvo nenustatė?

Na o dėl to visos draugės su lėliais, tai nemažai čia forume yra moteriškių su visokiom bėdom - ir persileidimais, ir nesivystančiais, gal paieškok tu tų temų prie planuojančių skyrelio arba svetimo skausmo nebūna. Vistiek kas bebūtų, kai ne vienam tau taip, bent jau pasiguosti gali tarp suprantančių kaip būna. 4u.gif
Atsakyti
GEISA, pirmo nestumo metu del gresiancio persileidimo I trimestra praleidau ligonineje, dabartinio nestumo metu irgi norejo guldyti ligonine del tos pacios priezasties, tik negalejau sau to leisti. Tai mano patarimas vienas - vaziuok tiesiai i ligonine.
Atsakyti

Tikrai esi ne viena 4u.gif
Man nuo pat nestumo pradzios pakraujuodavo, 14sav. net ligoninej gulejau. Po to dar truputuka apie 20sav buvo pasirode vos vos rausvu isskyru (bet ta karta nusprendziau kad mazius besiversdamas gal placenta uzkliude, nes ji buvo gana zemai pas mane) o dabar Tfu tfu tfu viskas gerai. Augam ir laukiam susitikimo wub.gif
Labai saugok save ir butinai tikek, kad bus viskas gerai, nes kaip mano daktare sake, labai daug priklauso nuo to kas yra galvoja.
Atsakyti