QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 12:40)
Žodžiu, po dviejų parsileidimų pastojau, labai save tausoju ir tikiuosi kad trečias kartas nemeluos, tačiau vakar vakare pasirodė kraujas

(man septinta savaitė) tad maniau, kad kaip ir preitą kartą naktį persileisiu, bet šyryt atsikėliau, viskas gerai, tik truputi tepa. Iškart nulėkiau pas savo daktarę, patikrino, žirniukas sveikas, širdelė plaka. Bet kas toliau? Liepė laukti ir tikėtis kad viskas bus gerai, bet ar taip būna, o ypač po 2 nesėkmių?
Būna ir po nesėkmių, mano buvusi bendradarbė apturėjo berods 3 ar keturis persileidimus, o dabar jau turi du sūnus, taip kad nereikia nuleist rankų.

Man su tais pakraujavimais tai irgi, jau atrodo viskas susitvarkė ir vėl viskas iš pradžių.

Buvo kad teplioja, buvo ir šviežio kraujo pasirodę taip nemažai ir su krešuliais (irgi apie 7 savaitę). Dėl ko konkrečiai, nieko daktarai nerado, pagaliau nusprendė kad ko gero mano gimdos kaklelis linkęs kraujuot nuo bileko. Gydytoja irgi sakė kad tų kraujavimų būna iki 12 savaitės pakankamai ir dažniausiai jie nežino nuo ko. Dar sakė jog nėštumo metu organizmas pumpuoja daug kraujo gimdos link, tai net ir mažiausias nubrozdinimas gali kraujuot gana smarkiai.