Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(ixchel @ 2010 06 20, 20:07)
tai ir man placenta buvo atsisluoksniavus, man gine net parode toki kaubureli, kur negerai. O kita po geros savaites jo nemate. As galvoju- o gal vaikutis ji uzstojo? unsure.gif Man skaudejo, turbut tada ir atsoko ta placenta? unsure.gif
O kodel tu nenunesei israso?

Man tik ligoninej viska parode,paaiskino.O dabar..... Vaikutis tikrai negali uzstot tos vietos schmoll.gif .Matyt viskas gerai 4u.gif 4u.gif .
Tikriausiai tuo metu ir skauda kai atsokineja g.gif .Nes man pirma kraujai pasipyle,po kiek laiko tik skausmai g.gif .Nospos suleido ir tiek.
Israso dar is ligonines nedave doh.gif .Praejo jau 12dienu,bet dar vis nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 21 birželio 2010 - 11:10
QUOTE(mammka @ 2010 06 21, 12:08)
Man tik ligoninej viska parode,paaiskino.O dabar..... Vaikutis tikrai negali uzstot tos vietos  schmoll.gif .Matyt viskas gerai  4u.gif  4u.gif .
Tikriausiai tuo metu ir skauda kai atsokineja  g.gif .Nes man pirma kraujai pasipyle,po kiek laiko tik skausmai  g.gif .Nospos suleido ir tiek.
Israso dar is ligonines nedave  doh.gif .Praejo jau 12dienu,bet dar vis nera  doh.gif

Man RK išrašą iškart davė, gal dėl to, kad negulėjau- tiesiog viską surašė, ką matė ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai dar israse Askorutina gert unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2010 06 23, 08:13)
Gal kuriai dar israse Askorutina gert  unsure.gif ?

As geriu vitamina C, jis stabdo kraujavimus (bent jau per mmm- jas mazina). Bet geriu kazkur tik kas antra diena, ne gydytoja paskyre blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 06 23, 11:02)
As geriu vitamina C, jis stabdo kraujavimus (bent jau per mmm- jas mazina). Bet geriu kazkur tik kas antra diena, ne gydytoja paskyre  blush2.gif

Kiek zinau perduozuot negerai .
Man ligoninej skyre askorutina.Sake pades greiciau uzkreset zaizdai. Pageriau savaite kol gulejau. Vakar isgeriu,isskyru maziau unsure.gif .Bet irgi be daktaro bijau vartot doh.gif

Papildyta:
Gal yra kokia temuke atskira kur tokios nestukes plepa blush2.gif ??
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2010 06 23, 15:41)
Kiek zinau perduozuot negerai .
Man ligoninej skyre askorutina.Sake pades greiciau uzkreset zaizdai. Pageriau savaite kol gulejau. Vakar isgeriu,isskyru maziau  unsure.gif .Bet irgi be daktaro bijau vartot  doh.gif
Papildyta:
Gal yra kokia temuke atskira kur tokios nestukes plepa  blush2.gif ??

na, vitamino C yra ir nestukems skirtuose vitaminuose 4u.gif Pvz., pregnacare jo yra 117 rekomenduojamos paros normos. O as geriu kazkur kas antra diena, kartais kasdien, ten 100 RPN.Remiantis wikipedija, tai nestukems reikia 80mg vitamino C, o as geriu 60mg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 06 24, 14:51)
na, vitamino C yra ir nestukems skirtuose vitaminuose 4u.gif Pvz., pregnacare jo yra 117 rekomenduojamos paros normos. O as geriu kazkur kas antra diena, kartais kasdien, ten 100 RPN.Remiantis wikipedija, tai nestukems reikia 80mg vitamino C, o as geriu 60mg ax.gif

Hm... askorutne raso : Rekomenduojama gerti po1-2 tab per diena,kas sudaro vitamino c nuo 62.5 iki 125 proc RPN g.gif .
Tai cia suprasti,kad 62.5 vienoje tableteje g.gif ? Kol nesusiduri tol neatkreipi demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2010 06 24, 19:26)
Hm... askorutne raso : Rekomenduojama gerti po1-2 tab per diena,kas sudaro vitamino c nuo 62.5 iki 125 proc RPN  g.gif .
Tai cia suprasti,kad 62.5 vienoje tableteje  g.gif ? Kol nesusiduri tol neatkreipi demesio  blush2.gif

Manau, kad butent taip g.gif O kiek mg?
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2010 06 24, 20:26)
Hm... askorutne raso : Rekomenduojama gerti po1-2 tab per diena,kas sudaro vitamino c nuo 62.5 iki 125 proc RPN  g.gif .
Tai cia suprasti,kad 62.5 vienoje tableteje  g.gif ? Kol nesusiduri tol neatkreipi demesio  blush2.gif

Reiktu patikrinti, kiek miligramu ten 4u.gif
Atsakyti
Ot ziopla,nepavarciau buteliuko doh.gif lotuliukas.gif

Vitamino c 50mg - 62.5 proc. RPN

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti