QUOTE(*weita* @ 2008 10 09, 23:29)
dabar dar ir skausmas prasidejo
temperatura po truputi kyla...nzn ka daryt

Na sunku pasakyt, jeigu jau daug kraujuoja (kaip per mėnesines) šutink dar šiandien į ligoninę, tegul apžiūri. Gali būti gresiantis, gali būti persileidimas, o gali būti tik šiaip belekoks kraujavimas kurį reikėtų sustabdyti, nes didelis kraujo netekimas bet kuriuo atveju negerai.
QUOTE(*weita* @ 2008 10 10, 03:04)
pries tai skaudejo ,dabar is vis neskauda .bet kraujas vis vien varo kaip reikiant ,o cia anglijoj tokiu mazu niestumu nesaugo 

Weita, ziauroka, bet niekur mazu nestumu nesaugo, ne tik UK... gaila... va, kad taip butu stebuklinga piliule.
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 10 10, 04:14)
Weita, ziauroka, bet niekur mazu nestumu nesaugo, ne tik UK... gaila... va, kad taip butu stebuklinga piliule.
as jums patariu is savo patirties gulimas rezimas, ir ziureti ar krutys jautrios. Jei nebejautrios tai tai nieko gero. As labai daug kraujavus pradzioje, bet is kazkur kraujavo bet augo gerai...O gydutojai per ekoskopa nemato is kur...
Gal jau jums rudas kraujas bega ir krutys dar jautrios, tai bus viskas gerai gal...
O ten nera privacios poliklinikos kur galetu nors paziureti su ekoskopu?Mazo nestumo neisgelbes, bet nors zinosit kas yra jums...
blogiausia tai kad nezinai ar vaikiukas pas tave gimdoje....
sveikos mergaites.skaitau ir prisimenu save.pas mane buvo 3 persileidimai.ir visus kraujavau,kraujavau ir nukraujavau.dabar jau ketvirtas nestumas,jau eina 16 savaite.buvau vel pradejus kraujuot 6 savaiciu.tai va noriu jums patart labai rimtai.JEI KRAUJUOJAT GERKIT DIUFASTONO TABLETES,GALIMA VIENA DIENA ISGERT NET 4,O SISIP PO 2.JOS PARDUODAMOS BE RECEPTO.O TOLIAU SMAUKIT SAVO DAKTARUS.YRA NATURALUS PROGESTERONAS ZVAKUTESE CRINONE.JIS LIETUVOJ NEREGISTRUOTAS,BET DAKTARAI GALI JO GAUT AR PASAKYT KUR GAUT.BET JI REIKIA PRADET VARTOT IS KART KAI NUSTOJAMA KRAUJUOT,PO ZVAKUTE SUSILEIST RYTE IR VAKARE.NU MAN TAI LABAI PADEJO.JAU 3 SAVAITES KAIP JO NEBENAUDOJU,BET VISKAS JAU CIKI.kaina tik ju kosmine 15 zvakuciu kainuoja 250lt.o uztenka tik savaitei.as naudojau 2 men. SEKMES JUMS.

QUOTE(velute @ 2008 10 10, 11:27)
sveikos mergaites.skaitau ir prisimenu save.pas mane buvo 3 persileidimai.ir visus kraujavau,kraujavau ir nukraujavau.dabar jau ketvirtas nestumas,jau eina 16 savaite.buvau vel pradejus kraujuot 6 savaiciu.tai va noriu jums patart labai rimtai.JEI KRAUJUOJAT GERKIT DIUFASTONO TABLETES,GALIMA VIENA DIENA ISGERT NET 4,O SISIP PO 2.JOS PARDUODAMOS BE RECEPTO.O TOLIAU SMAUKIT SAVO DAKTARUS.YRA NATURALUS PROGESTERONAS ZVAKUTESE CRINONE.JIS LIETUVOJ NEREGISTRUOTAS,BET DAKTARAI GALI JO GAUT AR PASAKYT KUR GAUT.BET JI REIKIA PRADET VARTOT IS KART KAI NUSTOJAMA KRAUJUOT,PO ZVAKUTE SUSILEIST RYTE IR VAKARE.NU MAN TAI LABAI PADEJO.JAU 3 SAVAITES KAIP JO NEBENAUDOJU,BET VISKAS JAU CIKI.kaina tik ju kosmine 15 zvakuciu kainuoja 250lt.o uztenka tik savaitei.as naudojau 2 men. SEKMES JUMS. 

as tai dufastono 5 tabletes 10mg per diena, ir magnio 6, nes kai kraujuoji tai gimda labai susitraukineja.
Merginos sakykit, o jei yra gimdos kaklelio zaizdele (nuo praeito gimdymo), tai gal nuo jos gali siek tiek teplioti...Man jau trecia diena dazniausiai is ryto vos rozines spalvos pasirodo...bet vakare svaru...Zinoma visas sias dienas guliu ir geriu po dvi duphastono tabletytes....
QUOTE(*weita* @ 2008 10 10, 01:04)
pries tai skaudejo ,dabar is vis neskauda .bet kraujas vis vien varo kaip reikiant ,o cia anglijoj tokiu mazu niestumu nesaugo 

Na ps mus irgi mažų nesaugo NL, bet čia man bent jau taip pasakė, kad jeigu prikraujuojami 2-3 paketai per valandą, tada reikia keliaut į ligoninę. Nukraujavimas irgi pavojingas dalykas, o kartais tas kraujavimas ir po persileidimo nenori sustoti, ypač jeigu gimda pati neišsivalo. Taip kad bet kuriuo atveju reikėtų eiti pas gydytoją.
Sėkmės, gal dar ne viskas blogai baigėsi.

Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 10, 10:46)
Merginos sakykit, o jei yra gimdos kaklelio zaizdele (nuo praeito gimdymo), tai gal nuo jos gali siek tiek teplioti...Man jau trecia diena dazniausiai is ryto vos rozines spalvos pasirodo...bet vakare svaru...Zinoma visas sias dienas guliu ir geriu po dvi duphastono tabletytes....
Kiek žinau gali, nes tos žaisdelės tai kaip ir audinio nutrynimai, tai jeigu biškį kas, gali ir pakraujuoti. Aišku, jeigu ilgai tęsiasi tai geriau jau gydytojui pasirodyti dėl šventos ramybės.
QUOTE(Mirakulös @ 2008 10 09, 18:55)
Sveikos merginos, noreciau as paklausti ar tai tiesa, jog dazniausiai persileidimai buna iki 4 menesiu. Na o po 4menesiu jau rizika labai maza? Kazkaip prisigalvoju visokiu nesamoniu ir negaliu miegoti normaliai. Buna kad kartais maudzia pilva bet nebutinai tik apacioje, buna kad ir mazdaug ties bamba arba sone. Tai irgi pribijau biskuti. 

moksliskai istirta kad jau po 3men rizika sumazeja 85procentais, bet pasitaiko visko

QUOTE(Elemire @ 2008 10 10, 10:52)
Papildyta:
Kiek žinau gali, nes tos žaisdelės tai kaip ir audinio nutrynimai, tai jeigu biškį kas, gali ir pakraujuoti. Aišku, jeigu ilgai tęsiasi tai geriau jau gydytojui pasirodyti dėl šventos ramybės.
Tai gyd. informuota, ir ji butent tai paminejo...Ir sake, kad pats kaklelis suminkstejes, bet paminejo, kad tos kurios jau gimdziusios , tai irgi gali taip buti...Bet vat noreciau is paciu SM isgirsti
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 10, 11:18)
Tai gyd. informuota, ir ji butent tai paminejo...Ir sake, kad pats kaklelis suminkstejes, bet paminejo, kad tos kurios jau gimdziusios , tai irgi gali taip buti...Bet vat noreciau is paciu SM isgirsti
Na nežinau kaip ten su tais suminkštėjimais gimdžiusioms, pas mane ten irgi vis tas žaizdeles diagnozuodavo, o pirmais mėnesiais tai ir tų kraujavimų iš kaklelio buvo - ir vos vos ružavai ir kaip reikalas šviežiu krauju, su krešuliais, mažai nepasirodydavo. Bet pas mane apskritai tas kaklelis linkęs kraujuoti, kai ima pvz. tą vėžio mėginėlį, irgi man kraujuodavo gana nemažai.