Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 18, 15:53)
turiu patirties su šiais abiejais paminėtais. Tai galiu palyginti abu rolleyes.gif ir deja, Inkarėlis nusėda kažkur dugne  doh.gif bent jau apie lopšelinukų grupes gerų dalykų nepasakyčiau ir kas keista, kad priešingai, Inkarėlio grupėje atėjusi rasdavau po 15-16 lopšelinukų blink.gif buvo net mergaitė, kuriai nebuvo metukų ir kuri tik šliaužiojo. O Atžalyne atvirkščiai- vaikų grupėse nedaug ir tvarka superinė thumbup.gif keista, kad rašote atvirkščiai g.gif
kokia gydytoja? g.gif visiška netiesa schmoll.gif manau, kad ir kitos mamos, vedančios vaikus į Atžalyną, patvirtins thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atžalyne vienoj lopšelio grupėj vaikų nedaug, kitoj nežinau kiek tiksliai ir ar viršija normą, bet žymiai daugiau. Bet tai neesmė manau šiuo atveju, nes lopšelinukų auklėtojos ir auklytės thumbup.gif
Beje, kiek pagal normas leidžiama, kad grupėje būtų vaikų? Mano didžiosios darželinėj grupėje 23.
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 11 18, 16:29)
Atžalyne vienoj lopšelio grupėj vaikų nedaug, kitoj nežinau kiek tiksliai ir ar viršija normą, bet žymiai daugiau.  Bet tai neesmė manau šiuo atveju, nes lopšelinukų auklėtojos ir auklytės  thumbup.gif 
Beje, kiek pagal normas leidžiama, kad grupėje būtų vaikų? Mano didžiosios darželinėj grupėje 23.

Jei neklystu, tai 1-1.5 metų 10 vaikų, 1,5-3 metų 15 vaikų, 3-6 metų 20 vaikų, o priešmokyklinukų lyg ir dar daugiau. Maniškių grupėse (irgi Atžalyne) vaikų skaičius maksimalaus neviršija (nes, kaip Ezra sakė, spintelių neužtektų smile.gif ), lopšelyje pernai sąraše keliais daugiau tikrai buvo, bet realiai lankančių paprastai apie 10-12 būdavo.
Atsakyti
Mano mažasis lopšio grupėje irgi dažnai tarp 6-8 vaikų būna. Mažiukai daugiau serga.
O va didžiosios grupė taip išeina vistik, kad guminė. Ir spintelių užtenka, nes atnešė papildomų kiek reikėjo. Ir sveikuoliai visi, labai retai sergantys.
Atsakyti
Mūsų darželio grupėje yra 18 vaikų. Realiai lanko kokie 10-12
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 11 18, 16:29)
Atžalyne vienoj lopšelio grupėj vaikų nedaug, kitoj nežinau kiek tiksliai ir ar viršija normą, bet žymiai daugiau.  Bet tai neesmė manau šiuo atveju, nes lopšelinukų auklėtojos ir auklytės  thumbup.gif 
bet kiek aš užeinu į tas darželinukų grupes, niekad tiek daug nemačiau g.gif
pas mus lopšiuke- sąrašinių 13 ar 14 , tačiau niekada nėra tiek buvę vienu metu, maximum kažkada buvo 10, nes yra keli nuolat sergantys 4u.gif

o šiaip tikrai- labai puiki atmosfera, palieku vaiką ir man širdis rami 4u.gif
Atsakyti
Pas mus grupeje, turbut irgi apie 18 vaiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 19, 09:23)
bet kiek aš užeinu į tas darželinukų grupes, niekad tiek daug nemačiau g.gif
pas mus lopšiuke- sąrašinių 13 ar 14 , tačiau niekada nėra tiek buvę vienu metu, maximum kažkada buvo 10, nes yra keli nuolat sergantys 4u.gif

o šiaip tikrai- labai puiki atmosfera, palieku vaiką ir man širdis rami 4u.gif

Cikadele, 23 sąraše, bent 20 vistiek būna. Nesirgaliai susirinkę. Mažai?
Dėl lopšelio grupių atmosferos pritariu drinks_cheers.gif Darželinėse grupėse būna visaip. Auklėtojos kitos ir atmosfera kitokia.
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 11 19, 10:02)
Cikadele, 23 sąraše, bent 20 vistiek būna. Nesirgaliai susirinkę. Mažai?
Dėl lopšelio grupių atmosferos pritariu  drinks_cheers.gif  Darželinėse grupėse būna visaip. Auklėtojos kitos ir atmosfera kitokia.

daugelį Atžalyno auklėtojų aš pažįstu iš senai, šiaip visos tikrai fainos (tiek lopšelinės, tiek darželinės cool.gif
o kad daug vaikų grupėje, tematau vieną minusą- sunkiau auklėtojoms, gal didesnis triukšmas, o vaikams, manau, tik pliusas, nes yra daugiau "kolegų" pažaidimams, pasikalbėjimams. Ypač kai jau vaikams nebetoli iki išėjimo į mokyklą, reikia pratintis prie didelio kolektyvo cool.gif bet čia tikriausiai amžina diskusija būtų, nes yra norinčių, kad jos vaiką nuolat vis apšokinėtų, apipopintų (netaikau nieko asmeniškai, bet teko susidurti), bet tada reikia vesti į privatų darželį, kur vaikais gali auklėtojoms pasismaginimui šiknas spardyti, nes jie ten tik po 5 karaliauja ir jų tėvai moka pinigus.
O man gali grupėje ir 20 vaikų būti, svarbiausia, kokia sukuriama atmosfera, kaip dirba darbuotojai 4u.gif
o šiaip kiek girdėjau, kiek patirties turėjau, manau, kad Atžalynas vienas iš geriausių darželių Klaipėdoje, turint omeny, kad jis valstybinis, o ir rinkliavos iš tėvelių nerenkamos arba renkamos minimalios ax.gif tikrai džiaugiuosi, kad lankome būtent jį, užteko jau Inkarėlio pamokos verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 11 18, 17:46)
Jei neklystu, tai 1-1.5 metų 10 vaikų, 1,5-3 metų 15 vaikų, 3-6 metų 20 vaikų, o priešmokyklinukų lyg ir dar daugiau. Maniškių grupėse (irgi Atžalyne) vaikų skaičius maksimalaus neviršija (nes, kaip Ezra sakė, spintelių neužtektų smile.gif ), lopšelyje pernai sąraše keliais daugiau tikrai buvo, bet realiai lankančių paprastai apie 10-12 būdavo.

pas mus būtent tokia grupė lopšeliukų ir tiek vaikų lovyčių yra mirksiukas.gif ... aišku,nė karto visų 15nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 11 18, 21:18)
O va didžiosios grupė taip išeina vistik, kad guminė. Ir spintelių užtenka, nes atnešė papildomų kiek reikėjo. Ir sveikuoliai visi, labai retai sergantys.

O kaip su lovom?
Atsakyti
Va, dėl lovų tai nežinau kaip jie ten išsitenka. Mačiau tik kad spinteles atnešė. Kai kurie vaikai ne visada miega pietų, plius dar vienas kitas jei serga, taip ir sukasi. Užtenka jų matyt, juk kai vasarą po dvi grupes sujungia ir 25 vaikai būna.
Atsakyti