QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 18, 15:53)
turiu patirties su šiais abiejais paminėtais. Tai galiu palyginti abu

ir deja, Inkarėlis nusėda kažkur dugne

bent jau apie lopšelinukų grupes gerų dalykų nepasakyčiau ir kas keista, kad priešingai, Inkarėlio grupėje atėjusi rasdavau po 15-16 lopšelinukų

buvo net mergaitė, kuriai nebuvo metukų ir kuri tik šliaužiojo. O Atžalyne atvirkščiai- vaikų grupėse nedaug ir tvarka superinė

keista, kad rašote atvirkščiai
kokia gydytoja?

visiška netiesa manau, kad ir kitos mamos, vedančios vaikus į Atžalyną, patvirtins
Tai kad viskas ka pasaket apie Inkatrely tolygu gandu lygiui, tokiu pat gandu kuriuos as persakiau apie Atzalyna. Is esmes as Inkarelio tikrai neginsiu, tai nera tas darzelis kuriam neturiu kritikos, priesingai galiu pasakyti labai daug kas daroma blogai, taciau musu lopselinuku grupeje yra 13 vaiku, spinteliu siandien suskaiciavau yra 20, vadinasi dar 7 laisvos. Loveliu irgi atkreipiau demesy yra 18. Mano vaikas visada valgo toje pacioje vietoje, ant staliuko sono uzklijuotas jo vardas, ant loveles maciau taip pat. Mano Ugnius yra jauniausias grupeje

O galiausiai, jeigu ir butu nevaiksciojanciu vaiku man asmeniskai tai jokia problema
Keista, kad Jusu atsiliepimai priesingi mano dabartiniai patirciai.
O gydytojha musu, R.Cerniene,dirba Vilojoj Kretingos g. Ji man persake tik tai, ka sake mamos. Pakartoja jos fraze: ten grupes perpildytos, kaip gumines

O Jus gi galiausiai nezinot kiek vaiku kitose grupe, zinot kiek vaiku yra jusu vaiko grupeje. Nes as pvz kiek musu darzelyje grupiu ir kiek jose vaiku tikrai nezinau ir man neidomu

Todel nedrysciau del to gincytis
QUOTE(Baltike @ 2008 11 18, 17:46)
Jei neklystu, tai 1-1.5 metų 10 vaikų, 1,5-3 metų 15 vaikų, 3-6 metų 20 vaikų, o priešmokyklinukų lyg ir dar daugiau. Maniškių grupėse (irgi Atžalyne) vaikų skaičius maksimalaus neviršija (nes, kaip Ezra sakė, spintelių neužtektų

), lopšelyje pernai sąraše keliais daugiau tikrai buvo, bet realiai lankančių paprastai apie 10-12 būdavo.
Taip, neklysti. Musu grupe kolkas yra tarp pirmo ir antro varianto, nes jauniausias yra Ugnius ir dar viena mergaite 1sav. uz Ugniu vyresne, o visi kiti virs 1,5metuku, taigi ir vaiku skaicius vidutinis 13

Bet vel gi, ju visu tikraidar nera buve,siandien buvoturbut daugiausia - 8
QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 19, 11:34)
daugelį Atžalyno auklėtojų aš pažįstu iš senai, šiaip visos tikrai fainos (tiek lopšelinės, tiek darželinės
o kad daug vaikų grupėje, tematau vieną minusą- sunkiau auklėtojoms, gal didesnis triukšmas, o vaikams, manau, tik pliusas, nes yra daugiau "kolegų" pažaidimams, pasikalbėjimams. Ypač kai jau vaikams nebetoli iki išėjimo į mokyklą, reikia pratintis prie didelio kolektyvo

bet čia tikriausiai amžina diskusija būtų, nes yra norinčių, kad jos vaiką nuolat vis apšokinėtų, apipopintų (netaikau nieko asmeniškai, bet teko susidurti), bet tada reikia vesti į privatų darželį, kur vaikais gali auklėtojoms pasismaginimui šiknas spardyti, nes jie ten tik po 5 karaliauja ir jų tėvai moka pinigus.
O man gali grupėje ir 20 vaikų būti, svarbiausia, kokia sukuriama atmosfera, kaip dirba darbuotojai
o šiaip kiek girdėjau, kiek patirties turėjau, manau, kad
Atžalynas vienas iš geriausių darželių Klaipėdoje, turint omeny, kad jis valstybinis,
o ir rinkliavos iš tėvelių nerenkamos arba renkamos minimalios 
tikrai džiaugiuosi, kad lankome būtent jį, užteko jau Inkarėlio pamokos
Mano drauge ten nuejo uzrasyti vaika, lapkricio men, vietu aisku tikrai nebuvo jau 2metam i prieky, tiesiogiai leido direktore suprasti kad situacija ji gali pakoreguoti atitinkamai
Nesu to girdejusi, kad jis vienas is geriausiu, tik jis vienintelis lopselis Mazajam kaimely taigi nelabai yra is ko rinktis