Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(krika @ 2008 12 01, 11:56)
na dar dėl tos apžiūros - ar visos jau labai matot tą raudoną paburkusią gerklę? aš nematau - aš matau kas būna akivaizdu - bėganti sloga. o kam ryte nebūna nuo sauso oro nosis "gėrio" pritvinkusi?

...o tu pažiūrėk gerklę, kai ji būna visiškai sveika ir po to to atkreipk dėmesį, kai gydytoja pasako jog gerklė raudona... Tai ateity manau skirtumą turėtum pastebėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2008 12 01, 11:53)
Va man įdomu pasidarė. Koks turi būti auklytės išsilavinimas, kad ją priimtų pagal pareigybes dirbti.  g.gif  vis tiek kažkokie reikalavimai yra, juk taip iš dangaus bet ko neima  ax.gif

O aš manau, kad ima. DU ten labai menkas, taigi nemanau, kad taip lengva prisivilioti darbuotojus į šią vietą, o tuo labiau kultūringus, protingus. Tokie sugeba susirasti ir daugiau apmokamą darbą. Aš manau, kad labai sveikintinas dalykas jei buvusi auklėtoja būdama pensijoje eina dirbti auklyte(kaip kažkas minėjo), va tada ji tikrai gali būti tinkama padėjėja ir ugdymo procese, tačiau ir tokia buvusi auklėtoja gal geriau pasirinks darbą pas kokius turtingus žmones, kur ir su vaikais pabendrauti reikės ir pavalyti ką nors. Ten bent uždirbs daugiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 11 30, 20:21)
esu susipažinusi su auklėtojos padėjėjų pareigybėmis, tad jos visų pirma yra padėjėjos, o ne grupių valytojos  ax.gif

Bet padėjėjos ne ugdomajame procese.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 01, 12:00)
Trukt už vadžių - vėl iš pradžių doh.gif . O kodėl mano vaikas turi užsikrėst nuo tokio vaiko, kaip pvz., tavo, kai apsirgs, o tu neturėsi auklės ir atvesi ją į daržą doh.gif . Man savo vaiko nevest į daržą? Tai tada gaunasi ne darželis, o lazaretas kažkoks doh.gif . Sorry, bet aš tikrai nepateisinu tokių išeičių ieškojimo - beviltiška situacija - tegul pabūna darželyje su sloga-ausų uždegimu ir pan. nors iki pietų...

drinks_cheers.gif aš vat neturiu auklės ir pinigų jai nusamdyt - ką turėsiu daryt, kai nuo "vos sirguliuojančio" grupioko manoji užsikrės g.gif doh.gif Kažkodėl visi tik į savo varpinę žiūri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 12 01, 13:24)
drinks_cheers.gif aš vat neturiu auklės ir pinigų jai nusamdyt - ką turėsiu daryt, kai nuo "vos sirguliuojančio" grupioko manoji užsikrės  g.gif  doh.gif Kažkodėl visi tik į savo varpinę žiūri  unsure.gif

Darysi, ką ir iki šiol darydavai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 12 01, 12:30)
Darysi, ką ir iki šiol darydavai. mirksiukas.gif

Sėkmingai eisi pas gydytoją, nervinsies ir kiši vaikui vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 01, 13:33)
Sėkmingai eisi pas gydytoją, nervinsies ir kiši vaikui vaistus doh.gif

C'est la vie
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 12 01, 19:34)
C'est la vie

g.gif
Atsakyti
Vertimas turėtų būti,lyg " toks yra gyvenimas"
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 01, 21:59)
Vertimas turėtų būti,lyg " toks yra gyvenimas"

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 11 30, 16:08)
O kai atvedi tu pati ,laizanka, nenori perkalbėti su auklėtoja sužinoti, ką jie veiks, kas naujo grupėje? Yra grupėse auklėtojų padėjėjos, bent pas mus jos yra ne vien tik grindims ir pan. plauti, o visų pirma padėti auklėtojai ugdomajame procese  tongue.gif
Auginu antrą vaiką, didžioji išėjusi į darželį pirmais metais daugokai sirgo, tad per tas ligas, esu jau trečdalis mediko, o ir pati labai domiuosi susirgimais ir į gydytoją kreipiuosi, kaip pačiai kyla abejonių, o visų pirma vadovaujuosi savo nuojauta, o medikas - jis gali nusakyti tik matomą tuo metu situaciją, o mama, auklėtoja mato, stebi vaiką visą dieną  ax.gif
Kai didžiąją auginau ir LABAI pasitikėjau gydytoja, bet dabar, nors mūsų gydytoja tikrai kompetentinga, ją išklausau ir derinu su savo pamąstymais  smile.gif
Tiesa, dukros gydytoja buvo kita  ax.gif

Nu nieko sau, su antru vaiku igaunam mediku patirties ir galim geriau uz medikus numatyti ligas, ju gydyma doh.gif Dar tokiu dalyku nesu girdejus lotuliukas.gif O jeigu mano nuojauta sako kad mao vaiko sloga nekenksminga kitiems vaikams doh.gif Ir koks patikimas budas gydyti vaika nuojauta doh.gif Kitaip tariant tik mama gali nuspresti kada vaikas gali lankyti darzely, o kada nea - medikas nulio vietoje doh.gif

Ir man is ryto tikrai nera akualu ir svarbu suzinoti ka veiks diena mano vaikas, viso to as paklausiu ji pasiimdama ir grupeje, kad aukletojai nereiktu palikti vienu vaiku. Pas mus auklyte yra, ir labai super, bet ji turi ir taip pakankamai turi darbu ir tikrai jos pareiga ne ugdymo procesui padeti doh.gif Jai uztenka ir vaiku perrenginejimo, loveleiu klojimo, psiruosimo valgymui ir tvarkymo po valgymo, pampersu keitimo ir sikniuku plovimo, puoduku plovimo, nes mes esam lopselinuku grupe ir rupescio ir darbelio jai tikrai daug ir per akis 4u.gif

QUOTE(Amrina @ 2008 11 30, 19:41)
Nors musu aukletoja ta pati, taciau musu nepasitinka rubineje

Cia matyt kaip kuria mama Amrina, priklausomai nuo pacios mamos, jos poreikiu arba net issireikalavimo lotuliukas.gif Kad butu maziau konfliktu del netinkamo darbo, aukletoja elgiasi pagal atenancius tevus, juk pacios raset kad nenoredamos konfliktuoti aukletojas sergancius vaikus priima i grupe, tai ir nenoredamos konfliktuoti aukletojos pasitinka arba nepastinka vaikus grupeje pagal teveliu poreikius lotuliukas.gif Turbut ir as busiu apsaukta boba blush2.gif

QUOTE(cute @ 2008 12 01, 12:22)
O koks skirtumas, kokį išsilavinimą turi auklytė (auklėtojos padėjėja) g.gif
Ar dėl to, kad ji daugiau klasių baigė, krupščiau grindis plaus?
Dėl manęs tai, kad ir 3 klases baigusi būna , by tik vaikus mylėtų ir švarą prižiūrėtų.

thumbup.gif Labai geras pasisakymas thumbup.gif Man svarbiausia kad auklyte tinkamai atliktu anksciau mano isvardytus darbus ir aciu dievui neturiu savo grupes auklytei nusiskundimu, pampersas visada uzdetas gerai, perrengti valgymo metu suterlioti rubeliai, uzpakaliukas visada nuplautas. Ir as nezinau ir man nerupi kiek klasiu ji baigusi, svarbu kad grupeje butu svara ir tvarka
Atsakyti
Skaitau skaitau šią temą ir viena mintis galvoje kirba - ko jūs čia tokios piktos ir KABINĖJATIES PRIE ŽODŽIŲ g.gif Forumas skirtas savo nuomonei išsakyti, kitų išklausyti , o ne kitus pagavus už vieno žodžio volioti po purvą ir panašiai doh.gif

Dauguma auklėtojas tik po purvą volioja ir ant blakstienų šokdinat, kai daug ką turėtumėt daryti PAČIOS ax.gif
Atsakyti