Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(Gėlėta @ 2008 12 01, 22:01)
Skaitau skaitau šią temą ir viena mintis galvoje kirba - ko jūs čia tokios piktos ir KABINĖJATIES PRIE ŽODŽIŲ  g.gif Forumas skirtas savo nuomonei išsakyti, kitų išklausyti , o ne kitus pagavus už vieno žodžio volioti po purvą ir panašiai  doh.gif

Dauguma auklėtojas tik po purvą volioja ir ant blakstienų šokdinat, kai daug ką turėtumėt daryti PAČIOS  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 12 01, 23:01)
Skaitau skaitau šią temą ir viena mintis galvoje kirba - ko jūs čia tokios piktos ir KABINĖJATIES PRIE ŽODŽIŲ  g.gif Forumas skirtas savo nuomonei išsakyti, kitų išklausyti , o ne kitus pagavus už vieno žodžio volioti po purvą ir panašiai  doh.gif

Dauguma auklėtojas tik po purvą volioja ir ant blakstienų šokdinat, kai daug ką turėtumėt daryti PAČIOS  ax.gif

Krizė Lietuvoje ateina. biggrin.gif

O ką mes turėtume daryti pačios? (nesikabinėju prie žodžių, atsiprašau, jei taip pasirodys, bet man iš tiesų įdomu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 01, 20:59)
Vertimas turėtų būti,lyg " toks yra gyvenimas"

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 12 01, 23:01)

Kazkaip is tamstos postu pasirode kad pati esate ta, kuri aukletojas sokdina o galetu pati daug ka padaryti doh.gif Aukletoja turi pasitikti vaikus rubineje, neileisti i grupe sloguojanciu, tariant liga iskviesti sesute patikrinti ir pan.
O beto to, tai ka sakome ir rasome tai ir yra musu nuomone, o ji turi buti visada teigiama ir nepikta? g.gif As cia dabar irgi busiu apkaltina kabinejimusi prie zodziu, bet nesuprantu vieno - kodel va tamstai mano isakyta nuomone (kokia ji bebutu) uzkliuvo, o man jusiske - jau turetu nekliuti doh.gif Jus mano postus galite komentuoti ir kabinetis prie ju, o as jau nea doh.gif

Beto, nei viename savo poste aukletojos purve nevoliojau schmoll.gif Ir tikrai daug ka padarau pati, kiek manau esant yra reikalinga man padaryti, juk visos ta reikalinguma suvoka kitaip, kitokia matavimo skale, ir kitokie prioritetai, todel ir kad diskusija gimsta naturalu, nes nuomones skiriasi.

O kadangi tema apie darzelius, tai pratesiu ja su tuom susijusiu postu cool.gif
Musu adaptacja i darzely jau eina finaliny etapa. Prabuname darzelyje iki 15h, viena diena buvom net visa pilna diena - sekasi puikiai thumbup.gif Kol kas gruody dar busim iki 15h, o sausy - jau visa diena. Uzmiega normaliai, sake aukletoja kad paguli ilgokai kol uzmiega, bet uztat guli bigsmile.gif Namuose gi malasi lovyteje kol uzsnusta, o va darzelyje guli, guli ir galiausiai uzmiega. Jeigu pabuda anksciau nei baigiasi pietu miegas, guli irgi ramiai, kol atsibunda visi ir keliasi. Valgo labai gerai, daug ir viska thumbup.gif Zaidzia su vaikais, noriai uzsiima aukletojos siulomus zaidimus, soka pagal muzika, bando pamegzdzioti vyresnius vaikus, pats savarankiskai nori valgyti, ryte pasilieka be asaru, net i grupe nulydeti nereikia nubega pats atsidaro duris ir jau net ate parodo bigsmile.gif Apibendrinant - darzelyje mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
Pati kalta , kad neaiškiai parašiau blush2.gif

Aš tik norėjau pasakyti, kad auklėtoja , bent jau kiek aš esu mačius ir pati susidūrus neateina kiekvieną rytą ir neklauisa, kaip vaikas jaučiasi, neapžiūri ar jis serga, pati manau , kad jai tai ir nepriklauso daryti.

Kai ilgesnį laiką dėl ligos nelankome, tai visad ateina pasiklausia, kas ir kaip ax.gif

Atsakyti
Laizanika, dziaugiuosi del Jusu thumbup.gif

O va, mes vejaraupiais sergam ax.gif
Atsakyti
Kai paskaičiau čia pasisakymus, pradėjasu stebėt mūsų auklėtojas ar pasitinka ar ne rytais biggrin.gif Taigi kartais pasitinka, kartais ne, į nosį nežiūri yra sloga ar ne, aš po grupę nevaikštau ir nežinau yra sloguojančių kitų vaikų, kosinčių negirdžiu schmoll.gif Taigi priėjau išvados kad į grupę sergančių neveda rolleyes.gif Beje pernai sirgo maniškė tik 1 kartą (ir tai tik sloga), ir šiemet tik kartą (sloga+kosulys, nieko daugiau)...

Čiči, norėjau paklaust, jūsų grupėj mačiau užuolaidų nėr, nesimetėt žaliuzėm? g.gif Mes tai ir grupėj, ir miegamajam žaliuzes tėvai nupirkom g.gif Kaži koks šansas iš jūsų grupės vėjaraupiam iki antro aukšto užlipt, kaip ir galėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 12 01, 21:48)
priklausomai nuo pacios mamos, jos poreikiu arba net issireikalavimo 

Taip. Aš ir mano vyras su auklėtojom bendraujam daug. Visada paklausiam kas bus veikiama, ar nuveikta (piriklauso kada su ja bendraujam) šiandien, kaip valgo, kaip miega, koks jo elgesys, ką mes turėtume daryti papildomai namie. Mes deriname su auklėtoja ugdymo ir auklėjimo procesą. Atkreipiu dėmesį į meniu, jei matau, kad mano vaikas šiandien mažai valgys (dėl savo mitybos ypročių), pasiimu visada anksčiau.
taip pat ir dėl sirgimo, niekada jo nevedu sergančio. Gerbiu grupės tėvus ir vaikus. taip pat darželio taisykles. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2008 12 02, 11:11)
Kaži koks šansas iš jūsų grupės vėjaraupiam iki antro aukšto užlipt, kaip ir galėtų  rolleyes.gif

šansas 50/50 biggrin.gif Mūsų gydytoja sako, kad vėjaraupis ir per rozetes gali parkeliaut biggrin.gif Mano mažasis nuo sesės vėjaraupiais neužsikrėtė, nors malėsi visą sirgimo ir karantino laikotarpį namie šalia jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 12 01, 02:16)
blink.gif Aš visai nenoriu, kad auklėtojos padėjėja kištusi į ugdymo procesą  schmoll.gif jų išsilavinimas ir kompetencija tikrai nėra pakankama, kad tinkamai ugdytų vaikus, o jų asmeninė patirtis auginant savo vaikus, man visai neįdomi. Žinau vieną auklėtojos padėjėją, ji porą metų vyresnė už mane, buvusi mano kaimynė. Mokydamasi mokykloje du kartus pasiliko antriems metams, galiausiai - nebaigė net aštuonių klasių  blink.gif , nes pavasarį (aštuntoje klasėje) jai suėjo 16 ir išėjo dirbt į darželį. Nėra baigusi net jokios profkės, žinoma norint ją baigti, o visų prima įstot, reikia bent devynių klasių pažymėjimą turėt. Jūs norit, kad Jūsų vaikus ugdytų toks asmuo? Aš - ne, nors jį puikiai pažystu. Manau jos darbas kaip tik grindis plauti, lovas kloti ir padėti auklėtojai einant į lauką aprengti vaikus ar nurengti grįžus.
Aš nežeminu žmonių be išsilavinimo, ne kievienas turi gabumų, noro ar galimybių, tačiau tada ir darbas turi būti atitinkamas..
Negi nepastebėjot prierašo "bent jau mus"?  biggrin.gif Čia kaip fizikoje "kiekvienas veiksmas lygus atoveiksmiui.."  smile.gif  Norit dėmesio iš auklėtojos, rodykit dėmesį jai, žinoma ne garsesniu "labas rytas", o per "gastronomą"  mirksiukas.gif

doh.gif siaubas-koks zmogaus poziuris

QUOTE(Maliku @ 2008 12 01, 11:55)

Gavo smile.gif Tai buvo prieš 14 metų, gal reikalavimai buvo kitokie nei dabar, tačiau galiu "nuraminti", ji tame darželyje dirba iki šiol ir greit išeit iš ten nežada (nors jau nesam kaimynės, žinau, nes kartais tenka netikėtai susitikti mieste) tongue.gif Dėl "nediplomuotų" auklėtojų, negaliu nieko atsakyti. O SAVO vaiko aš į šį darželį nevedu tongue.gif Šiaip, kad vedu ten, tai lyg ir nebuvau paminėjusi..  unsure.gif

Pries 14 metu nebuvo jau viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 12 02, 12:41)
1. doh.gif siaubas-koks zmogaus poziuris
2. Pries 14 metu nebuvo jau viskas paprasta mirksiukas.gif

1. Kuri vieta sukėlė siaubą?
2. Nebuvo paprasta įsidarbint, ar nebuvo paprasta gyvent be darbo?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 02, 11:11)
Kai paskaičiau čia pasisakymus, pradėjasu stebėt mūsų auklėtojas ar pasitinka ar ne rytais  biggrin.gif Taigi kartais pasitinka, kartais ne, į nosį nežiūri yra sloga ar ne, aš po grupę nevaikštau ir nežinau yra sloguojančių kitų vaikų, kosinčių negirdžiu  schmoll.gif Taigi priėjau išvados kad į grupę sergančių neveda  rolleyes.gif Beje pernai sirgo maniškė tik 1 kartą (ir tai tik sloga), ir šiemet tik kartą (sloga+kosulys, nieko daugiau)...

Čiči, norėjau paklaust, jūsų grupėj mačiau užuolaidų nėr, nesimetėt žaliuzėm?  g.gif Mes tai ir grupėj, ir miegamajam žaliuzes tėvai nupirkom  g.gif Kaži koks šansas iš jūsų grupės vėjaraupiam iki antro aukšto užlipt, kaip ir galėtų  rolleyes.gif

Yra pas mus ir grupėj, ir miegamąjame žaliuzi smile.gif

ateik i svečius, nereikės vėjaraupiams į antrą aukštą lipti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 12 02, 14:00)
1. Kuri vieta sukėlė siaubą?
2. Nebuvo paprasta įsidarbint, ar nebuvo paprasta gyvent be darbo?

Jusu pasisakymas apie zmogu.
Nebuvo paprasta isidarbinti.
Atsakyti