QUOTE(Gėlėta @ 2008 12 01, 23:01)
Skaitau skaitau šią temą ir viena mintis galvoje kirba - ko jūs čia tokios piktos ir KABINĖJATIES PRIE ŽODŽIŲ

Forumas skirtas savo nuomonei išsakyti, kitų išklausyti , o ne kitus pagavus už vieno žodžio volioti po purvą ir panašiai
Dauguma auklėtojas tik po purvą volioja ir ant blakstienų šokdinat, kai daug ką turėtumėt daryti PAČIOS
Kazkaip is tamstos postu pasirode kad pati esate ta, kuri aukletojas sokdina o galetu pati daug ka padaryti

Aukletoja turi pasitikti vaikus rubineje, neileisti i grupe sloguojanciu, tariant liga iskviesti sesute patikrinti ir pan.
O beto to, tai ka sakome ir rasome tai ir yra musu nuomone, o ji turi buti visada teigiama ir nepikta?

As cia dabar irgi busiu apkaltina kabinejimusi prie zodziu, bet nesuprantu vieno - kodel va tamstai mano isakyta nuomone (kokia ji bebutu) uzkliuvo, o man jusiske - jau turetu nekliuti

Jus mano postus galite komentuoti ir kabinetis prie ju, o as jau nea
Beto, nei viename savo poste aukletojos purve nevoliojau

Ir tikrai daug ka padarau pati, kiek manau esant yra reikalinga man padaryti, juk visos ta reikalinguma suvoka kitaip, kitokia matavimo skale, ir kitokie prioritetai, todel ir kad diskusija gimsta naturalu, nes nuomones skiriasi.
O kadangi tema apie darzelius, tai pratesiu ja su tuom susijusiu postu
Musu adaptacja i darzely jau eina finaliny etapa. Prabuname darzelyje iki 15h, viena diena buvom net visa pilna diena - sekasi puikiai

Kol kas gruody dar busim iki 15h, o sausy - jau visa diena. Uzmiega normaliai, sake aukletoja kad paguli ilgokai kol uzmiega, bet uztat guli

Namuose gi malasi lovyteje kol uzsnusta, o va darzelyje guli, guli ir galiausiai uzmiega. Jeigu pabuda anksciau nei baigiasi pietu miegas, guli irgi ramiai, kol atsibunda visi ir keliasi. Valgo labai gerai, daug ir viska

Zaidzia su vaikais, noriai uzsiima aukletojos siulomus zaidimus, soka pagal muzika, bando pamegzdzioti vyresnius vaikus, pats savarankiskai nori valgyti, ryte pasilieka be asaru, net i grupe nulydeti nereikia nubega pats atsidaro duris ir jau net ate parodo

Apibendrinant - darzelyje mums patinka