Pas mus daržely ryte darbininkų prie sienos pastatyti pastoliai nuvirto, tiksliau pakibo ore virš tako, kur ateinam į daržą... Grečiau jau jie darbus baigtų, kol ko neužmušė
O aš turiu galimybę vestis namo, bet tyčia paliksiu, nes šventė nesibaigs tik programa ryte salėje, o grupėj vaišės bus, gi šventė tęsis
Pas mus daržely ryte darbininkų prie sienos pastatyti pastoliai nuvirto, tiksliau pakibo ore virš tako, kur ateinam į daržą... Grečiau jau jie darbus baigtų, kol ko neužmušė
QUOTE(Prula @ 2008 12 12, 10:56)
O aš turiu galimybę vestis namo, bet tyčia paliksiu, nes šventė nesibaigs tik programa ryte salėje, o grupėj vaišės bus, gi šventė tęsis
Aha, baisus dalykas
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 11, 15:39)
Labutis, norėjau paklausti jeigu kalėdinė šventė vyksta ryte darželyje, ar vėliau po šventės paliekate savo vaikelius darželyje iki vakaro?
o aš sakaiu pažiūrėsiu kaip darys dauguma... jei didžioji dalis pasiims, keliausim ir mes namo....
Aš paliksiu, nes tikrai, juk šventė, vaišės, pesni-pliaski jiems tą dieną.
Ir karnavalinių rūbų neperrengsiu, visą dieną bus kiškis ir drugelis
QUOTE(cute @ 2008 12 12, 15:27)
Aš paliksiu, nes tikrai, juk šventė, vaišės, pesni-pliaski jiems tą dieną.
manoji kažkodėl pati nori persirengti
O maniškiams didžiausia šventė būti namie, todėl tegul tancy, tegul pliaski, tegul stalai vaišėmis nukrauti, bet jie rengiasi ir eina namo. Patancevot ir namie galima
QUOTE(jėga @ 2008 12 12, 16:33)
O maniškiams didžiausia šventė būti namie, todėl tegul tancy, tegul pliaski, tegul stalai vaišėmis nukrauti, bet jie rengiasi ir eina namo. Patancevot ir namie galima 
Na taip geriausia namuose, bet jei reikia gryžti į darba tai ir palieki darželį.
Labas vakaras
Turiu toki klausima. Kas renkat pinigus ir perkat dovanas, ar paskui pateikiat kokia ataskaita kas ir uz kiek buvo nupirkta, kad kiti tevai galetu pamatyti?
Turiu toki klausima. Kas renkat pinigus ir perkat dovanas, ar paskui pateikiat kokia ataskaita kas ir uz kiek buvo nupirkta, kad kiti tevai galetu pamatyti?
na šiap tai ne už kalėdines dovanas, tai nieko jokių ataskaitų nepateikia.
o pas jumis pateikia?
o pas jumis pateikia?
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 13, 20:01)
na šiap tai ne už kalėdines dovanas, tai nieko jokių ataskaitų nepateikia.
o pas jumis pateikia?
o pas jumis pateikia?
O jei paprašyčiau pateikt, ką atskytumėt?
Pinigai, o juolab svetimi, privalo būt skaičiuojami.
QUOTE(jėga @ 2008 12 13, 21:04)
O jei paprašyčiau pateikt, ką atskytumėt?
Aš pateikčiau, jei parašytų manes