Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 13, 20:11)
Aš pateikčiau, jei parašytų manes smile.gif

Aš taip supratau, kad tai ir buvo klausimo esmė - turi būt ataskaita, ar ne.
Turi būti, kad bet kam paprašius, būtų ką parodyti. Nebent iš anksto buvo susitarta kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Pamąsčiau ir aš apie tai pirkdama dovanas. Todėl pasilikau visus čekius - maža ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 12 13, 20:04)
O jei paprašyčiau pateikt, ką atskytumėt?

Pinigai, o juolab svetimi, privalo būt skaičiuojami.

thumbup.gif pritariu, bet dažniausiai mes už viską sumokam vos ne dvigubai pigiau nei pardėse, todėl dar nei vienas preiakaištų neturėjo, juolab klausimų ax.gif , nors bet kuriuo momentu galėčiau pateikti su visais cnt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 14, 12:18)
thumbup.gif  pritariu, bet dažniausiai mes už viską sumokam vos ne dvigubai pigiau nei pardėse, todėl dar nei vienas preiakaištų neturėjo, juolab klausimų  ax.gif , nors bet kuriuo momentu galėčiau pateikti su visais cnt  smile.gif

Tai aš irgi niekad neprašau ir man dzin, kas kiek mokėjo, iš kur gavo... juk ir pats tas dovanų ieškojimas kažkiek kainuoja...
Kitas dalykas, kai būna išankstinis susitarimas, kad dovanas gaus per kažkur, be oficialių dokumentų, bet pigiau... Bet tai turi būt iš anksto susitarta ir aišku.
Kai viso to, aukščiau išvardinto nėra, privalo būt sąskaitos, čekiai. A maža kas užsimanys paklaust ataskaitos. Kaip tada jausies, jei neturėsi?
Tiesiog, savo pačios ramybei... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 13, 20:01)
na šiap tai ne už kalėdines dovanas, tai nieko jokių ataskaitų nepateikia.
o pas jumis pateikia? smile.gif

mes tik nuo rugsejo pradejom lankyti lopseli ir pirma karta rinkom pinigus, todel nezinau kas ir kaip ir klausiu jusu ax.gif
Nes mes pirkom ne tik kaledines dovanas vaikams ir aukletojoms, bet ir kanceliarines prekes, zaisliukus. Surasiau viska ant lapo ir galvoju, ar reikia rubineje palikti, kad visi galetu pamatyti, arba tiesiog tureti namuose, o jeigu kas nors paprasys, tada atnesti g.gif
Ketdirtadieni pagaliau eisim i darza po ligos doh.gif Reikes aukletojos paklausti
Atsakyti
Na mes spalį kai buvo tėvų susirinkimas ir rinkom žaislam pinigėlius, tai po to kai nupirko buvo pakabintas grupėj lapelis, ka nupirko ir kiek kas kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2008 12 15, 13:04)
mes tik nuo rugsejo pradejom lankyti lopseli ir pirma karta rinkom pinigus, todel nezinau kas ir kaip ir klausiu jusu  ax.gif
Nes mes pirkom ne tik kaledines dovanas vaikams ir aukletojoms, bet ir kanceliarines prekes, zaisliukus. Surasiau viska ant lapo ir galvoju, ar reikia rubineje palikti, kad visi galetu pamatyti, arba tiesiog tureti namuose, o jeigu kas nors paprasys, tada atnesti  g.gif
Ketdirtadieni pagaliau eisim i darza po ligos  doh.gif Reikes aukletojos paklausti

Na, apie dovanas aukletojoms, tai tikrai nekabinciau g.gif
Atsakyti
Čia tokis klausimas, nevedžiau vaiko 1 dieną į darželį. Pažymos kad sveikas vaikas nereik, ir neturiu pažymos, kad tą dieną lankėmės pas gydytoją. Tai man reiks mokėt už tą dieną? Aš būčiau linkus sumokėt. Bet kaip kaži būna kai be pateisinamos priežasties nelankom darželio, baudos jokios negręsia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 12 16, 19:52)
Čia tokis klausimas, nevedžiau vaiko 1 dieną į darželį. Pažymos kad sveikas vaikas nereik, ir neturiu pažymos, kad tą dieną lankėmės pas gydytoją. Tai man reiks mokėt už tą dieną? Aš būčiau linkus sumokėt. Bet kaip kaži būna kai be pateisinamos priežasties nelankom darželio, baudos jokios negręsia  g.gif  lotuliukas.gif

Jei tu ar vyras nesat nėštumo ir gimdymo atostogose, nesi paprastose atostogose, jūsų mokyklinis brolis/sesuo neatostogauja ar nedirbat pamaininiuose darbuose, tai už tą dieną reikės mokėt. Šiaio baudų jokių kaip ir nėra, bet jei nelankytumėt labai ilgai, gal ką nors ir sugalvotų g.gif biggrin.gif

O mes šiandien jau atšventėm eglutę darželyje karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 16, 21:19)

Pas mus tai 4dienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2008 12 16, 21:22)
Pas mus tai 4dienį ax.gif

Pas mus penktadienį 4u.gif 13 val nu ždžiu visa diena šventė o mes dar atosogaujam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 16, 21:19)

o mes tik pirmadieni svesim... rolleyes.gif
Atsakyti